keskiviikko 30. marraskuuta 2011

korviksia ja meikkikuvia

Sain muutaman kuvan lisää yhdestä maanantain malleista,
jolle tein kampauksen ja meikin.


kuvan Smash -takki löytyy myös Ninkasta
eilen tekemiini korupinneihin sopivat korvakorut
tai alla vähän säihkyvämpi malli :)


tämä tulossa verkkokauppaan www.ninka.fi


tiistai 29. marraskuuta 2011

maanantai 28. marraskuuta 2011

Action!

Toimintakuvia maanantai päivän tapahtumista ja vaiheista. Valmistelut aloitettiin jo sunnuntai-iltana pesulla ja rullauksella.


Suloinen mallini yllätti minut omatoimisella kuvauksella

silmämeikki valmiina

Voimakas silmämeikki sävyinä musta ja harmaa.
Aloitettiin täysin mattaväreillä ja vasta häivytyksiin käytettiin helmiäistä.


häivytykseen hopeaa ja paljon Ninka Satin Glowta


häivytys valmiina

Valmiina lähtöön

Ja vielä meikki jossa haluttiin korostaa silmien sinisyyttä
tähän valittiin väriksi violetti ja ruskea luomiväri

perjantai 25. marraskuuta 2011

Viikonloppua!

juhlalaukku www.ninka.fi




hiuskorut ja korut www.ninka.fi


puvut www.pukuni.fi


juhlalaukut www.ninka.fi

Loput Johanna Hietasen ottamat kuvat saapuivat tänään joten meillä vietetään pikkujouluja niihin tarkemmin tutustuen ja lämmittävää glögiä nautiskellen :) Olemme todella innoissamme, sillä saimme kerrassaan hienoja otoksia joista on lähes mahdotonta valita parasta! Johannan kuviin ja tunnelmiin voit tutustua enemmän hänen nettisivuillaan. Ja mainittakoon vielä että Mira Salon ihanat puvut on tehnyt Saara Toivanen jonka mielenkiintoista blogia voit seurata täällä. Kuvista on hienosti nähtävissä materiaalien ylellisyys ja taidokas työnjälki. Kuvien kampauksiin ja meikkeihin olen ihan tyytyväinen ottaen huomioon tiukan aikataulun onnistuin mielestäni tekemään tavoiteeni ihan kivasti. Yhden kampauksen sijasta halusin muuttaa kampausta pariin kertaan ja hyvä niin, sillä kyllä erityylinen asu vaatii ehdottomasti myös tyyliin räätälöidyn kampauksen ja meikin. Kampauksessa tärkeimpänä pidin sen muotoa ja halusin toteuttaa klassista linjaa modernilla otteella (kuulostaapa hienolta..), eli ensimmäisissä kuvissa oli rentoa kiharaa, toisessa näyttävä luupeista koottu nuttura ja kolmannessa fiftariityylinen kampaus jossa oli leikitelty painopisteillä. Lisää kuvia siis tulossa galleriaan viikonlopun aikana!

Sunnuntaina suuntaamme sitten Nurmijärven kirkonkylälle Ahjolan nuorisotalolle joulumyyjäisiin klo 10-14.00 jossa myynnissä Ninka Mineraalimeikkejä, juhlalaukkuja ja Smash -vaatteita. Ja tietysti myös paljon muita mielenkiintoisia yrityksiä mukana.
Tervetuloa tutustumaan kaikki lähistöllä liikkuvat!

Sunnuntai-iltana alkavat mallivalmistelut maanantain töitä varten. Vielä ehdin vaihtaa kampaus ja meikkisuunnitelmaa useaan kertaan ennenkuin valmistelut todenteolla lähtevät käyntiin maanantaina klo 7.00. Ja loppuviikosta verkkokauppaan www.ninka.fi tulossa niitä luvattuja uutuuksia! Eli työntäyteistä viikkoa luvassa myös ensi viikolla.


Ihanaa, rentouttavaa tai railakasta viikonloppua!


Kotivärjärille vinkkejä

Kirjoitin tämän viime keväänä, mutta jostain syystä jätin sen julkaisematta. En kai halunnut rohkaista kotivärjäyksiin. Nyt kun kotivärjäyksestä on tullut valitettavia uutisia niiden terveydellisyyteen liittyen niin julkaistaan nyt tämäkin. Kotiväreillä isot värinmuutokset harvoin onnistuvat, seuraavassa seikkoja jotka vaikuttavat siihen. Ammattilaisten ja kaupantuotteiden väripigmentit ovat kemiallisesti samanlaisia vaikka muilta osin saattaisivatkin erota toisistaan mm. hapetevoimakkuuksilla. Kannattaa huomioida ettei hiuksia saa värjätä liian usein! Mikäli suuret juhlat ovat lähestymässä kannattaa viimeistään siinä vaiheessa jättää värjääminen ammattilaisen hellään huomaan.

1. Valitse väri lähtötilanteen mukaan, ei väripakkauksen kauniin kuvan. Kuva luo tietysti mielikuvaa että haluisin tuollaiset ja tuollaisen lopputuloksen, mutta hiusten värjääminen on kemiallinen prosessi johon vaikuttavat hiuksen lähtötilanne ja kunto eikä sitä valitettavasti voi valita kuvan perusteella. Tee herkkyystesti pakkauksen ohjeen mukaisesti ennen värjäyksen aloittamista. Muista kuitenkin että kosketusreaktiona tuleva allergia voi tulla myös viiveellä muutama vuorokausi värjäyksen jälkeen. Toteuta hiustenvärjäys aikaisintaan 24 tuntia mielellään 48 tuntia herkkyystestin tekemisestä.

2. Mieti mikä on kemiallisesti mahdollista. Parhaimmat värjäyslopputulokset saavutetaan samassa tummuudessa, astetta tummemmassa tai astetta vaaleammassa hiuksessa kuin tavoite. Käytä apunasi kaupan värikarttaa! Mikäli hiuksesi on vaaleat ja tavoitteesi on reilusti tummemmat (neljä astetta), et saavuta tavoitettasi yhdellä värjäys kerralla. Kotivärjäyksissä on järkevää tehdä max kahden asteen tummennoksia, muutoin värin sävyluonne usein muuttuu. Useamman asteen värjäykset on syytä jättää kampaajan huoleksi. Niitä ei pysty tasaisesti, täyteläisesti ja kestävästi suorittamaan kotikonstein vaan se vaatii ammattilaisen tuotteet.

3. Pohjan vaalentaminen on välttämätöntä kestovärjäämisessä ja useamman asteen värinmuutoksissa. Tämä tarkoittaa kuvainnollisesti että neljän hengen kulkuneuvoon ei mahdu viittä eli jonkun on tultava ulos ennen uutta. Kemiallisesti kestovärjäyksessä hiuksen oma väri ensin vaalentuu (hapetteesta riippuen puoli astetta, yksi astetta tai useamman mitä voimakkaampi hapete). Tämän vaalenemisprosessin jälkeen väripigmentit vasta tummuvat haluttuun sävyyn. Vain sävytteillä on mahdollista olla vaalentamatta omaa pohjaa (jolloin ei tule tyvikasvua), mutta sävytteitä voi käyttää vain tummentamiseen ja siinäkin max yksi aste tai mielellään samassa tummuudessa.

4. Pohjan vaalentuminen on peruuttamatonta. Tyvikasvua alkaa tulemaan...Kestovärjäämisessä oma pohjaväri on vaalentunut, joten kun värisävy aikanaan kuluu pois on lopputuloksena usein vaaleammat hiukset kuin "muisti". Omaa väriä ei saa enää takaisin kuin kasvattamalla tai värjäämällä takaisin samaan tummuuteen joka oli lähtötilanne.

5. Vältä väritunkkaiset latvat levittämällä väri vain tyveen ja korkeintaan hetkeksi pituuksiin. Mikäli värjäät hiuksiasi säännöllisesti et voi käsitellä latvaa uudelleen jatkuvasti! lopputuloksena on muuten mustat latvat tai mattaisen tunkkainen (punainen)väri latvoissa. Tee näin: levitä väri vain ennelta värjäämättömään tyveen ja anna vaikuttaa vaikutusajan. Levitä noin 15 min ennen vaikutusajan päättymistä väri pituuksiin ja latvoihin. Värille saattaa riittää jopa hyvin lyhyt 5min vaikutusaika latvassa ja saat hyvin värin ja kiillon. Tämä siksi että hiusväripigmentti kehittyy jo viidessä minuutissa ja loppuvaikutusaika on värin tarttumista! huokoiseen hiukseen väri tarttuu yleensä nopeasti.

6. Muista vastaväriperiaate. Vaalentuessaan hiuksesta tulee aina lämpöä eli punaista ja keltaista pigmenttia. Lämmön voimakkuus on sitä voimakkaampaa mitä tummempi lähtötilanne, tummanpunaisesti edetään vaaleaankeltaiseen pigmenttiin ja tämä ei-toivottu lämpöisyys taitetaan kylmällä vastaväri pigmentillä. Mikäli vaalennat hiuksen valkoiseksi asti, hius on silloin vaurioitunut ja hiuksen kunto tuhoutunut. Jätä isot vaalennusprojektit ammattilaiselle jotta saat tasaisen lopputuloksen ja säästät hiuksen kuntoa.


7. Käytä aina hanskoja! Jos värjääminen kestää pidempään kuin 20 minuuttia vaihda hanskat uusiin! Väripigmentti läpäisee suojahanskat 15 minuutin jälkeen.

8. Poista iholle mennyt värimassa HETI! samasta syystä kuin kohta 7. Katso ettei käsiin tai kynsiin jää hiusväriä.

9. Hiusväriä ei saa levittää ärsyyntyneeseen hiuspohjaan tai rikkinäiselle iholle koskaan. Älä värjää hiuksia jos hiuspohjassa on haavoja tai hiuspohjasi on ollut kutiseva ja olet raapinut sitä.

10.Värjää hiukset MAX 5 vkon välein. Raskaanaollessa voit värjätä hiuksia mutta pidennä värjäyskertojen väliä tai siirry lappuraitoihin jolloin väripigmentti ei ole iho kontaktissa. Hiusväri oikein käytettynä ei ole vaaraksi sikiölle mutta kannattaa vähentää myös kosmeettisten tuotteiden käyttöä raskauden aikana ihan varoiksi.

torstai 24. marraskuuta 2011

Tulevia tuotteita

Birdcage huntu ja kukka

musta birdcage huntu mustalla kukalla 

Birdcage hunnut ovat valloittaneet sydämeni täysin! www.ninka.fi valikoima alkaa olemaan jo aika kohdallaan ja ensi viikolla tulossa lisää. Nyt valkoisen ja ivoryn lisäksi myös mustana.
Lisäksi saamme ensi keväänä täysin uuden tuotemerkin edustukseemme ja nyt saapuneet mallit ovat todella kauniit ja laadukkaat. Ihana että hiuskoru valikoima alkaa olemaan kohdallaan eikä laadussa, valinnan mahdollisuuksissa ja nopeissa toimituksissa tarvitse tinkiä!




Kaunis hiuskoru shampanjan värisenä tai valkoisena

Ihana hiuskoru kultaisena tai hopeisena


Näyttävä rintakoru jota voi käyttää myös hiuskoruna sekä samaa sarjaa korvakorut (läpikorvan). Nämä tulossa valikoimaan myös ensi viikolla!

Värejä ja rajauksia

Ruskeasilmäiselle sopivat kaikki värit luomivärinä. Vihreät ja siniset silmät korostuvat vastaväreillä vaikkapa käyttämällä violetin tai kanervan sävyjä ja harmonisoituvat vihreillä, sinisillä ja harmailla. Myös pronssisävyt sopivat häämeikkiin hyvin. Pronssin sävyjä löytyy hyvin lämpimiä sekä myös kylmiä harmaaseen vivahtavia sävyjä jotka puolestaan sopivat hyvin vaaleille henkilöille.

Oikeanpuoleisessa mielestäni todella kaunis huulipuna sävy joka raikastaa meikin ihanasti. Joskus voimakas silmämeikki kaipaa seurakseen voimakkaan huulipunan vaikka usein neuvotaan korostamaan joko silmiä tai huulia. Kyse on kuitenkin henkilön omasta tummuudesta ja värien siedosta eli mitä tummempi henkilö sen voimakkaammat voivat olla sekä silmämeikki että huulimeikki. Vaalean kannattaa miettiä kumpaa haluaa korostaa, silmiä vai huulia muuten lopputulos on helposti kovannäköinen.

Miran meikissä olen käyttänyt intensiteettina ruskeaa luomiväriä jossa on mukana kultaa sekä ruskeaa jossa on hieman kanervan vivahde. Samalla luomivärillä on tehty myös alarajaus voimakkaasti häivyttäen kevyen smokey eyes efektin aikainsaamiseksi.


Kuva Johanna Hietanen, Meikki ja asusteet Ninka
Puku Pukuni, Malli Mira Salo

Kuva Johanna Hietanen, Meikki ja asusteet Ninka
Puku Pukuni, Malli Mira Salo
Molemmat julkkiskuvat hakusanalla redcarpet makeup


Punatukkaisen meikissä on käytetty vastavärinä kevyesti sinistä joka tuo henkilön omat sävyt hehkumaan vielä voimakkaammin esille, nam! Myös häämeikissä voidaan käyttää väriä rajauksissa. nämä harmonisoivat värimaailmaa tai tuovat kontrastina esille sitä voimakkaammin esim. turkoosi/sininen punaista tai kulta/hopea vaaleaa oman mieltymyksen mukaan. Tälläinen rajaus voidaan käyttää ohuelti mustan tai ruskean rajauksen päälle ns. kaksoisrajauksena. Tummempi perusrajaus alla lisää silmämeikin intensiteettia ja värillinen rajaus tekee meikistä modernin ja persoonallisen.


kuva Grimas


Meikin tekeminen kannattaakin aloittaa tekemällä ensin perusrajaukset mustalla tai ruskealla. Tämän jälkeen tehdään muu silmämeikki. Etu näin toimiessa on että rajauksista tulee pehmeämmän näköiset. Tärkeintä on että rajaus tulee aivan ripsen tyveen, joten luomea voidaan kevyesti nostaa silmän ollessa kiinni. Rajausta voidaan vielä vahvistaa ja viimeistellä esim. irtoripsitupsujen laiton jälkeen.
Irtoripsitupsut ovat erittäin hyvät häämeikissä, sillä ne eivät tunnu miltään ja ovat vaivattomat käyttää ja poistaa. Irtoripsinauhaa en suosi sillä jos se jää liian pitkäksi sen pysyvyys saattaa olla heikko ja häiritä ei toivotusti vaikkei irti lähtisikään.

Ennen irtoripsitupsujen kiinnittämistä taivuta ripset, levitä vedenkestävä maskara ja asettele ripset yksitellen pinsettejä apuna käyttäen ulkonurkasta kohti sisänurkkaa. Käytää kahta pituutta, yleensä medium ja short riittävät jo näyttävän meikin tekemiseen.

Kuva Sim

kuva Sim
Kuva Sim

Simin kuvissa oli kiva fiilis...








Hiusväriallergioista

" Ennen 1900-lukua hiusten värjäys oli harvinaista ja keinot puutteellisia. Ranskalainen kemisti Eugène Schueller keksi vuonna 1907 uuden kemikaalin hiusten värjäämiseen. Hän antoi tuotteelle nimen Auréole ja perusti yhtiön nimeltä Ranskan Harmittomat Hiusvärit (Société Francaise de Teintures Inoffensives pour Cheveux). Tuotteesta tuli suuri menestys. Kyseinen kemikaali oli p-fenyleenidiamiini (para-fenyleenidiamiini) ja yhtiön nimi muuttui pian meille kaikille tutuksi. Siitä tuli L’Oréal, joka on nykyisin maailman suurin kosmetiikka-alan yritys........ "

Nyt 2000 -luvulla para-fenyleenídiamiini (p-phenylenediamine inci-listassa) on yksi voimakkaimmin allergisoivimmista kosmetiikan raaka-aineista. Hiustenvärjäys on yleistenyt ja sitä myöten allergiset reaktiot ovat myös mahdollisia. Muutama päivä uutisoitiin briteissä teinitytön kuolleen hiusväriallergiaan ja toisen joutuneen sairaalaan. Allergian aiheuttajaksi arveltiin nimenomaan olevan PPD eli para-fenyleenidiamiinia. Molemmissa tapauksissa mainittiin heidän tehneen herkkyystestin ilman allergistareaktiota ennen värjäyksen aloittamista. P-fenyleenidiamiini oli suomessa ennen EU:ta kielletty kosmetiikan raaka-aine, joka sittemmin sallittiin uudelleen. Hiusvärit on otettu uuden turvallisuusarvioinnin kohteeksi EU:ssa jo vuosia sitten. Kosmetiikkatalot puolestaa kehittelevät kokoajan uuden sukupolven hiusvärejä ja pyrkivät olemaan askeleen edellä tulevien kiellettyjen aineiden varalle.

Hiusväriallergia saattaa kehittyä hiljalleen. Voi olla että voit käyttää jotain väriainetta vuosia mutta allergisoitua sille ajanmyötä. Allergiseen reaktioon viittaavat yleensä ihoreaktiot. Kun hiusväri sekoitetaan hapetteen kanssa on värin alkaalisuus korkeimmillaan ensimmäisen 10 minuuttia. Iholla on normaali puolustusmekanismi joka saattaa aiheuttaa nipistelyä varsinkin vaalennusten yhteydessä joissa värimassa on alkaalein (ja käsittääkseni myös tuhkaväreissä PPD:n osuus korkea...). Alkaalisuuden laskiessa ihon nipistely myös lakkaa, mikä näin ei ole väri on pestävä välittömästi pois. Voimakas kutina, turvotus tai muut ihoreaktiot muutama päivä värjäyksen jälkeen ovat myös viitteita allergian hiljalleen kehittymisestä. Tuntemiani tapauksia, joissa henkilö ei voimakkaan väriaine allergian vuoksi voi enää käyttää enää myöskään tummia/mustia vaatteita.

Väripigmentit kuten toluene- resorcinol-  ja -diamine ovat hyvin samankaltaisia keskenään. Mikäli allergisoituu yhdelle väripigmentille todennäköisyys allergisoitua toisille pigmenteille on hyvin todennäköinen. Tuotemerkkiä vaihtamalla saa siis korkeintaan vain tilapäisen avun väriallergiaan. Paras tapa, mikäli edelleen haluaa värjätä hiuksiaan on käyttää väriä raitoina, jolloin ihon kanssa kosketuksissa ei ole mitään!

Olen työskennellyt hiusvärien parissa hyvinkin tiiviisti yli kymmenen vuoden ajan. Olen kiertänyt useat kampaamot ja ammattikoulut voisin sanoa voimakas hiusväriallergia on edelleen todella harvinainen, mutta on tärkeetä että jos huomaa viitteitä allergiasta ei altista itseään allergeenille koska kyseessä on vakava asia.

Jos asia kiinnostaa laajemmalti kannattaa lukea Mila Hakalin hieno artikkeli hiusväreistä sekä Allergia ja astmayhdistyksen sivuilta löytyvä kattava tietopaketti:




Ja tunnisteen kosmetiikka alla olen paasannut tästä aiheesta jo aiemminkin...
Turvallista kosmetiikan käyttöä kaikille!

tiistai 22. marraskuuta 2011

talvimeikki

Utuisen romattinen ja satumainen talvityyli


Talvimorsiamen meikissä tärkeäksi nousee ihonhoito ja siihen soveltuvat tuotteet. Talvella iho yleensä kuivuu voimakkaasti ja tämä saattaa vaikuttaa kaikkein eniten meikin lopputulokseen. Aloita ihon kosteutus hyvissä ajoin viimeistään noin kuukautta ennen h-hetkeä. Jotta kosteusvoide imeytyy ihoon hyvin on hyvä tehdä myös viikottainen kevyt kuorinta. Herkälle ja kuivalle iholle voidaan tehdä kuoriva naamio jottei turhaan rasiteta ihoa kuorinnan rakeilla varsinkin jos ihossa on couperosaa.

Itse varsinaiseen häämeikkiin liittyviin seikkoihin

Mikäli hääpäivänä on edes puolisen tuntia pakkasessa, esim ulkokuvaus yms. tulee kosteusvoiteen meikin alla olla tarpeeksi paksu että se on ihoa suojaava mutta kevyt koostumukseltaan, jotta se on imeytynyt ihoon kunnolla ennen meikkausta. Näin meikki pysyy hyvänä koko päivän iltaan saakka.

Mikäli iho on hyvin kuiva voit meikkivoiteen ja irtopuuterin asemasta käyttää hieman mattaista meikkivoidetta joka vaatii vain kevyen puuteroinnin jos lainkaan. Päivittäisessä käytössähän tälläinen meikkivoide olisi kuivaihoiselle huono vaihtoehto koska se saattaa kuivattaa entisestään, mutta juhlameikkiin oikein hyvä vaihtoehto puuteroinnille. Mineraalipuuteri ei ole paras vaihtoehto kuivalle iholle jos on pitkiä aikoja pakkasessa, se saattaa tehdä kuivan ihon pinnasta epäsiistin näköisen. Meikkituotteiden valinnassa huomioi että vaseliini ja silikonipohjaiset tuotteet toimivat paremmin kylmässä kuin voimakkaasti vesipohjaiset tuotteet, jotka voivat reagoida lämpötilan muutoksiin. Tämä ei tarkoita vedettömän voiteen käyttämistä pohjatuotteena mutta tuotteen koostumusvalintoihin se vaikuttaa esim huulipunan valinnassa yms. Tietenkään häämeikkiin ei käytetä mitään paksuja vahamaisia tuotteita olipa vuoden aika mikä tahansa.

Meikkipohjan sävyssä voidaan suosia hieman kellertävään taittavaa sävyä koska talvella valo on hieman sinertävä. Kellertävä sävy myös taittaa iholta punakkuutta jota pakkanen helposti aiheuttaa. Talvella ihon sävy on kuitenkin vaaleimmillaan, joten on syytä valita meikkipohjan sävy joka lähinnä ihon omaa sävyä. Meikkipohja myös suojaa ihoa talvella, joten siinä on hyvä syy meikata arkisinkin!

moderni ja raikas meikki

Käytä häämeikissä vedenkestäviä meikkituotteita, kuten vedenkestävä ripsiväri, rajaus, huulipuna. Huulikiillon tilalla käytä huulipunaa se suojaa huulia paremmin samalla.

Talvimeikissä suositaan yleensä klassista meikkiä, samettisia sävyjä joissa on syvyys/tummuus kontrasti. Värejä kuten valkoinen, musta, harmaa, luumu, oliivin vihreä luomivärinä, mausteena kulta ja hopea vaikkapa häivytyksessä tai rajauksessa. Helmiäiset sävyt sopivat hyvin talviseen silmämeikkiin. Raikkaat marjaiset sävyt poskille ja huulille tekevät kokonaisilmeestä puhtaan ja raikkaan. Pinkkejä ja kirkkaita punaisia sävyjä on hyvä välttää jos iho on punakkuuteen taipuvainen, ne saavat ihon näyttämään vain punaisemmalta.

Koska iho saattaa talvella reagoida lämpötilamuutoksiin nopeasti ja koemeikki kannattaa tehdä vasta aika lähellä itse tapahtumaa jolloin ihon kuntoon nähden osataan varautua oikeanlaisilla tuotteilla.

Ihania talvihäitä kaikille tulevan talven morsiamille!
Olin ajatellut pyhittää tämän päivän asioiden hoitoon ja kaupungilla juoksemiseen. Kunnes lähtövalmiina ovella tajusin pakanneeni poikani hoitolaukkuun myös kotiavaimeni ja lompakkoni...ei sitten tarvinnut lähteä mihinkään joten tämän päivän postitukset lähtevätkin sitten vasta huomenna, pahoitteluni tapahtuneesta! nyt lienee hyvä hetki pohtia vähän sitä talvimeikkiä :)

Uudet kuvatkin ovat matkalla mutta kärsimättömänä kopion niitä jo Saaran sivuilta, joten kiitos hänelle lainasta:) pitää lisätä kuvat isompana sitten galleriaan kunhan saan ne cd:lla.

Tässä muutama namipala lokakuun kuvauksista joihin osallistuivat Pukunin Saara Toivanen, upea malli Mira Salo ja kuvat otti Johanna Hietanen, vaaleakukkakimppu Vivahteesta ja punainen kuvausrekvisiittaa lainattu Radisson Blu hotellista joka toimi myös yhtenä kuvauspaikkana.





Kuvaaja Johanna Hietanen
kampaus, meikki ja asusteet Nina Röntynen/Ninka.fi.
Puku Saara Toivanen/Pukuni
Malli Mira Salo

maanantai 21. marraskuuta 2011

Tällä viikolla

Kuva Johanna Hietanen Photography
Puku Saara Toivanen/ Pukuni
Malli Mira Salo
Kampaus, meikki ja asusteet Nina Röntynen/ Ninka.fi


Uusi kuvia tulossa lokakuun kuvauksista!
 Yllä ensimmäinen odotellessa :)




Kukkakimpun koristeeksi kirkkaat kristallipiikit (akryylia) esim ruusun keskustaa koristamaan. Kuvan kimpussa käytetty solki ja perhoskoristeet tulevat kauppaamme keväällä. Tutustu tuotteisiin www.ninka.fi


Loppuviikosta perehdymme talvimorsiamen meikkiin ja asusteisiin!

perjantai 18. marraskuuta 2011

Pikkujoulumeikki Marilynin tyyliin


Marilyn meikki tekee silmistä ja huulista dramaattisen näyttävät ja viettelevät.
Valitse silmien alle peiteväri, noin astetta vaaleampi sävy jota yleensä käytät, häivytä sillä tummat silmänaluset ja pohjausta luomet huolellisesti tarkoitukseen sopivalla tuotteella. 

Muotoile kulmakarvat ja värjää ne luomivärillä tai pehmeällä kulmakynällä väriltään ruskea tai ruskean harmaa. Kulmakarvojen tavoiteltu muoto on linnunsiipimäinen. 

Rajaa silmät luomen sisäpuolelta valkoisella rajauskynällä. Kynän tulee olla tarkoitukseen sopivan pehmeä ja voit "tylsyttää" sitä hieman kämmenellä. Valkoinen rajaus luomen sisäpuolella tekee silmän kirkkaammat ja valkoisemmat...

Piirrä luomivako esiin pehmeällä beigenruskealla sävyllä ja häivytä kevyesti. Älä käytä liikaa luomiväriä tähän sillä tarkoitus on luoda vain kevyt varjo joka piirtää silmän paremmin esille. Liikkuvalle luomelle käytä voimakkaan helmiäinen valkoinen sävy joka häivytetään kulmaluulle asti.

Käytä savuisen harmaata tai mustaa rajauskynää jolla piirrät yhtäjaksoisen rajauksen yläluomeelle niin lähelle ripsientyveä kuin mahdollista niin ettei näkyvää rajaa kynärajauksen ja ripsien välissä näe. Älä kuitenkaan häivytä rajaa liikaa tai liian isoilla työvälineillä vaan rajauksen tulee luoda vaikutelma että ripset ovat todella tuuheat. Ylärajaus on hieman silmän yli nouseva ja luo kissamaisen vaikutelman.

Taivuta ripset ja käytä paljon mustaa mascaraa. Irtoripsitupsut ulkonurkkaan sopivat myös hyvin!

Poskipunan tulee olla pinkkiin vivahtava, ei persikkainen vaan kylmä sävy ja samaa sävyä voidaan käyttää kevyesti myös hiusrajalla. Muista kauneuspilkku! sopivaan kohtaan nenän ja huulien välimaastoon ruskealla rajauskynällä joka on pehmeä ja tylsytetty piirrä kauneuspilkku.

Rajaa huulet voimakkaan punaisella rajauskynällä. Pehmennä rajaus ja käytä huulipunasivellintä ja voimakkaan kylmän punaista huulipunaa (toimii pinkin poskipunan kanssa,jos poskipuna on oranssiin vivahtava niin myös huulipunan kannattaa olla lämmin punainen, tämä sopii hyvin esimerkiksi bruneteille ja kuparinpuna -hiuksisille)  huulten sävyttämiseen. Viettelevän lookin viimeistelemiseksi käytä erittäin voimakkaasti kiiltävää ja hyvin kestävää huulikiiltoa.

Ihanaa pikkujoulun aikaa!

tiistai 15. marraskuuta 2011

Valmiina Juhlakauteen

Pikkujoulukausi jo on alkanut! Upeat iltalaukut, korut ja hiuskorut löydät www.ninka.fi








Sekä SMASH Wear vaatteet rennompaan menoon



Kopio tästä koodi TPMJRM6J ostoskorin kuponkikoodi kohtaan. -10% Alennus lasketaan automaattisesti kassalla tuotteista ennen postikuluja.


Ihanaa Pikkujoulun aikaa!