lauantai 28. tammikuuta 2012

Fascinator



Tämä näyttävä hiuskoru koostuu yksittäisistä tekojalokivista ja rondelle kristalleista (black diamond, clear with silver ja smoky quartz joka on aavistuksen vihreä vivahteinen) Kristallit on kiinnitetty pantaan jossa on isot valkoiset sulat ja birdcage huntua (olen lähes pakkomieleteinen tuohon birdcage huntuun, se vaan on niin upeaa ja sitä on saatava joka koruun, että tässä nyt tällätavalla)







Tämä hiuskoru on ainutlaatuinen yksilönsä ja sen voi hankkia Etsy kaupastamme.

Mikäli kiinnostuit tästä mallista ja haluaisit sen toisen värisenä tai pienillä muutoksilla, se voidaan totetuttaa myös tilauksesta, ota yhteyttä

ps. tein tänään löytöretken Kasvihuoneilmiöön ja mukaan tarttui lisää upeita rondelleja ja täydellisen muotoiset nugettihelmet ihanalla puolikiiltävällä pinnalla. Saas nähdä mitä niistä syntyy :)

torstai 26. tammikuuta 2012

Sulkasatoa


Höyhenet ovat pöllynneet, strassit häikäisseet, hiomakonekin sai töitä ja lopputulos on tässä.
Osa vanhoista malleista sai uusia kappaleita ja sävyjä, mutta en vielä ole ehtinyt kuvaamaan niitä kaikkia. Täytyy päivittää tuonne meidän made-to-order kauppaan 

strassit ja valkoiset sulat, klipsikiinnitys


Kampakiinnitys, swarovskikristallit ja valkoiset sulat


tätä löytyy jälleen! väreissä musta, tummansininen,
valkoinen ja luonnonvaalea (beige/ivory)
Kiinnityksista pantana, klipsillä tai kammalla.

Ja nämä saapuvat verkkokauppaan ensi viikolla:



Tämän saa hiuskoruksi tai vaikkapa pukukoruksi helposti


Viikonloppuna onkin sitten ohjelmassa Turun Häämessut
Ja paperihelmiä :)

                                                 HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE!



Make it work

Tilaustyönä tehty birdcage tyylinen kampauskoriste.
Tähän asusteeseen haluttiin kaikkea mahdollista. Birdcage huntua, mutta ei isosti. Isoja sulkia. Jotain vihreää. Blingblingia. Ja helmiä.

siitä se ajatus sitten lähti..


Pohjana on beigensävyiset sulat, valkoinen birdcage sekä
smaragdinvihreät AB biconet ja todella pienet luonnonvaaleat Keshi-helmet.


Asusteen voi käyttää missä tahansa kampauksen kohdassa, kuten tässä hattumaisesti tai fascinator tyylisesti kampauksen sivulla tai takana. Näin iso hiuskoriste kuitenkin vaatii yleensä ison kampauksen. Toisaalta leikittelen myös ajatuksella toteuttaa tämän kanssa tiukka, toispuoleinen lainekampaus tai 50-lukuhenkinen kiharakampaus. Voisi toimia erittäin hyvin :)


tiistai 24. tammikuuta 2012

Vyö hääpukuun

Vyöt ovat maailmalla häämuodissa saavuttaneet kovasti suosiota. Suurin osa hiuskoruistamme (usein samassa korussa on myös pukukorusolki) käyvät myös vyöksi hääpukuun! Tässä muutamia valikoimassamme jo olevia hiuskoruja ja muutamia keväällä tulevia.






Lisäksi upeita helmi- ja strassikirjoittuja vöitä tilauksesta



Päivitämme kauppaa, mutta suurinosa näistä jo löytyykin
Katso koko valikoima




Ihanaa, Satuhäät tv-ohjelmasta alkoi vihdoin uudet jaksot eilen. Keväämmällä nämä hääohjelmat taas pyörähtävät käyntiin ja omat suosikkini ovat ehdottomasti Satuhäiden ohella tietenkin kotimainen Meidän häät. Ulkomaisista Hulluna häämekkoon (Randy on ihan paras!) Häät sulhasen tapaan, Luxushäät, ja se ohjelma hääsuunnittelijoista
ja tietenkin Bridezillas! Sehän on ihan klassikko. Neljät Häät, siis joka maassa, on aivan mahtava! Unohdinko jonkun??!! Viime syksynä oli kovalevy täynnä ja kun mieheni lähti nauhoituksia poistamaan joka toinen oli hääohjelma..varmuuden vuoksi tietenkin nauhotin ne ettei yhtään vinkkiä tai yksityiskohtaa jäänyt näkemättä. Minäkö häähullu? Ei, rakastan vain hienoja kokonaisuuksia, kauniita kampauksia, upeita koruja, pukuja ja onnellisia ilmeitä!

Jännityksellä odotan milloin alkaa kotimainen Häät sulhasen tapaan ja toivon että siihen, kuten kaikkiin muihinkin hääohjelmiin on paljon hakijoita jotta saadaan kuulla erilaisia ihania rakkaustarinoita ja nähdä erityylisiä häitä.
Tuo häät sulhasen tapaan tuleekin olemaan varmaan mielenkiintoinen, sillä ainakin omalla suppealla kokemuksellani miehistä ja häistä (morsiamista kokemusta onkin sitten jonkin verran runsaammin) yleensä miehet kuvittelevat että häiden järjestely on helppoa. No juu, ja ennenkaikkea ihanaa, mutta monet pienet yksityiskohdat ja niiden huomioiminen saattaa tulla yllätyksenä. Kerran Satuhäitä katsottuamme mieheni totesi, että onhan se kyllä tosi hyvännäköistä kun kaikki koristeet on huolella mietitty ja sävyt linjassa..No eikös! :)) Siispä minä en hössötä, minä harmonisoin ;)
Jos nyt kaikki sävyt eivät olekaan tarkkaan yhteensovitettu niin ei sekään vähennä häiden ihanuutta yhtään! Tunnelma ja lämpö on kuitenkin aina hääparissa ja rakkaudessa itsessään.

Ihania häitä kaikille tuleville hääpareille!
Mukavia hetkiä hääohjelmien parissa kaikille niitä seuraaville
ja minun puolestani kiitos kaikille jotka ovat halunneet tarinansa kertoa.

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kampauskuvia

Nämä kampauskuvat ovat Weiselta. Kivoja ideoita hiuskorujen ja koristeiden käyttöön erilaisissa kampauksissa. Weisella on niin pitkät perinteet hääasusteissa, joten näissä kuvissa on yleensä yhtäaikaa jotain perinteistä ja modernia. 

















Weisen korut, asusteet ja puvut löytyvät kaupastamme ninka.fi

lauantai 21. tammikuuta 2012

Hiuskorut



Löysin vanhan kampauspääni ja viikonlopun kunniaksi hän sai ilon toimia kampauskoru mallina :)
en kuitenkaan halunnut liata koruja joten lakkaa ei kampauksissa käytetty ja kampauskin on tehty alle 5 min joten ei kestä tarkempaa arvostelua mutta ajaa asiansa.  
Nämä hiuskorut ovat uniikkikappaleita, mallikappaleiksi tehtyjä, mutta jos löysit Sinua kiinnostavan ota toki yhteyttä



Shampanja värisiä (ei kellertävät vaan enemmänkin hopeaan vivahtavat) keshi helmet ja strassikukat, hopeoitu punoslanka.


Hiuskoru satiinikukka sopii ison ja toispuoleisen nutturan koristeeksi paksuille pitkille hiuksille ja suuriin kampauksiin. Kampa kiinnitys.



Strasseja, swarovskikristalleja, kristallilasi helmiä. Iso hiuskoru sopii näyttäviin kampauksiin!



Makeanveden helmiä joissa pinkki tai violetiin taittava sävy, isoja ja pienia swarovskikristalleja, kullattu punoslanka

 Ivoryn vaaleita makeanvedenhelmiä ja sirohelmia, hopeoitu punoslanka.




isot ja pienet strassit ja lasihelmet.

Mukavaa viikonloppua!