lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kesäisiä hiuskoristeita




Saapuu tämän viikonlopun aikana :)

muistithan käydä osallistumassa Black.bling.White. blogissa kilpailuun jossa palkintona arvotaan upea hiuskoru. Osallistu täältä

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Viikonloppua!


Ihanaa viikonloppu ja kesä!
Mietin että pitäisi suunnistaa Turun keskiajan markkinoille, mutta samaan hengenvetoon muistinkin että töissähän tämä viikonloppu hurahtaakin nopeasti. Meillä lomaillaan sitten syyskuussa, mutta jos Sinulla on loma ja välimatka on sopiva niin suosittelen suuntaamaan tuonne markkinoille, tunnelma on kuulemma erittäin hyvä.

Alla muutamia uusia korumalleja. Kaksi ylintä ovat uniikkikoru mallistosta ja kaksi kruunutiaraa uudesta Ninka korumallistosta.

IHANAA VIIKONLOPPUA!






torstai 28. kesäkuuta 2012

Häämeikin koevedos, uusimmat korut ja ARVONTA!


Koevedos tulevasta häämeikistä. Pohja Grimas ja viralliseen versioon tulee korostukset ja varjostukset saman sarjan tuotteella. Pohjalle kiiltoa ehkäisevä tuote jotta puuteria ei tarvitse illan aikana lisäillä. Lisäksi aurinkopuuteri ja satin glow kevyesti. Luomiväriksi harmaan eri sävyjä ja upea metalliharmaan vivahde sekä paksuhkot rajaukset harmaalla rajausvärillä.
Silmien oma väri on niin hieno että se on jo puolet silmämeikkiä! Silmämeikillä halusin korostaa silmien kaunista mantelin muotoa ja virallisessa versiossa häivytän hieman ylemmäs kulmaluulle. Huulipuna mahdollisimman raikas mutta neutraali. En malta odottaa että pääsen näkemään tämän kokonaisuuden :)


Uusimmat hiuskorumallit ovat kauniit ja huokeat. Tuo isompi on oikeasti aika iso (n.15cm), vaikkei kuitenkaan painava hiuskoru joten en suosittelisi sitä lyhyeen enkä ohueen hiukseen. Runsaassa ja isossa kampauksessa toimii loistavasti varsinkin kun koru on kevyesti taivuteltavissa hieman kampauksen mukaisesti.

Tämä alla oleva panta kuuluu uuteen ns. luxus korujen sarjaan jossa on ensiluokkaiset materiaalit esim. kaikissa strassit ja kristallit ovat swarovskia ja kimallus on upea. Korut ovat tukevia, hyvin suunniteltuja sekä näyttäviä. Valikoimassa alkaa tosiaan jo olemaan vaihtoehtoja moneen makuun ja tyyliin. Very nice :)



Edellisessä postauksessani haastattelin Tanjaa joka toimii Lumihopean hääsuunnittelijana.
Tanja kirjoittaa myös upeaa blogia Black.bling.White jossa voit nyt osallistua alla olevan hiuskoristeen arvontaan. Osallistu täältä


Ps. uteliaana kurkkasin kommentteihin ja kyllä täytyy sanoa että olipa upeaa palautetta, Kiitos!

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kysymyksiä hääsuunnittelijalle - esittelyssä Lumihopea

Tanja Hakala toimii Lumihopean hääsuunnittelijana
Hei Tanja

Mikä on Lumihopea ja miten päädyit alalle?
Lumihopea on hääsuunnitteluritykseni joka myös vuokraa somisteita ja asusteita. Päädyin alalle rohkeuden ja unelmien siivittelemänä. Jo siskon häitä kaasoillessa kesällä 2009 heräsi innostus häihin. Omia talvihäitämme suunnittelinkin innolla kuluvan vuoden tammikuulle. Olen aina pitänyt juhlien järjestämisestä ja päätin, että nyt on aika kokeilla tätä myös ihan virallisesti.


Mitä palveluja yrityksesi tarjoaa?
Aivan mitä tahansa suunnittelun kentältä. Voin vain kilpailuttaa esimerkiksi pitopalvelun tai suunnitella häät kokonaan yhdessä parin kanssa. Tällä hetkellä työstän häitä ensi kesälle. Porilaiselle pariskunnalle kilpailutan palvelujen tarjoajia ja loihdin upean karkkibuffetin alusta loppuun.


Miksi ja milloin kannattaa kääntyä hääsuunnittelijan puoleen?
Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, sillä vaikka hääsuunnittelija on ammattilainen ei hänkään pysty ihmeisiin jos aikaa on liian vähän käytettävissä. Jos haluaa säästää omaa aikaa ja hermojakin jossain tapauksessa, on kiva kun voi delegoida suoraan suunnittelijalle kaiken.


Minkälaisia häätrendejä on nyt nähtävissä?
Yksityiskohtiin kiinnitetään yhä enemmän huomiota, mietitään millainen vieraskirja tai miten persoonallinen kakku saataisiin aikaan. Ollaan tarkkoja, mutta osataan silti nauttia tunnelmasta ja suunnitteluajasta. Trendikästä on aina ollut järjestää persoonalliset häät ja moni toteaa haluavansa omaan juhlaan jotain uutta ja erilaista. Se on suunnittelutyön haastavin mutta toisaalta taas mahtavin osuus.

Mielestäni myös syys- ja talvihäiden taika on koskettanut monia tulevia pareja ja kesähäät ovat vihdoin ehkäpä saamassa kovan vastuksen ;)


Mikä on Sinusta ihaninta hääjärjestelyissä?
Kun saa olla mukana asiakkaiden tärkeässä päivässä. Positiivinen palaute on tietysti myös aina mieltäylentävää. Kun tulee se tunne, että nyt olen löytänyt juuri tälle parille heidän näköisensä ratkaisun ja kun vielä kuulen, että he todella pitävät siitä - se on parasta!


Terveiset tuleville morsiamille?
Itse olen sitä mieltä, että kovin paljon aina keskitytään morsiamiin. Sanoisinkin siis terveiset sekä sulhasille että morsiamille: suunnitelkaa, tehkää ja päättäkää hääasioista yhdessä. Vaikka morsian yleensä on se, jolla on eniten intohimoa värien valintaan ja ohjelman miettimiseen, se voi käydä rankaksi jos yksin puurtaa. On kiva, kun on toinen siinä vierellä, joka auttaa osassa asioita.




www.lumihopea.com

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Uusimmat hiuskorut ja kuvat



Kuvat Pauli Riikonen
Kampaus ja meikki Nina Röntynen
Korut Ninka.fi
tiarapanta täältä


Kampaus Eeva-Marja Saarinen
 Meikki ja huntu Nina Röntynen
korut ja muut asusteet Ninka.fi


                                                    HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Romanttisia kosintoja


Sain tänään viestin lapsuudenystävältäni. Tämä viesti teki minut erityisen onnelliseksi tänään.

" Terveiset Egyptistä **** kosi sunnuntaina mureenan vieressä 12 m syvyydessä. Imaisin sitten suun + lasit täyteen vettä ja eleistä päätellen vastasin myötävästi " :)

Iiih! ystäväni huumorin tuntien tämä on kyllä ollut varmasti yksi romanttisimmista ja odotetuimmista (minä ainakin odotin jo ;) hetkistä. Onnittelut kihlaparille!


Youtubesta löytyy hienoja kosinta pätkiä..noh tai näissä ainakin isoja elkeitä! mutta tuo ensimmäinen oli kyllä ihana.

Tämä oli ihana!                           

        Ja näinkin suureleisesti voi kosia :)

Lisää romanttisia ja näyttäviä kosintoja oli koottu iltalehteen http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2012061915730770_lz.shtml


Meillä tuo kosinta meni kyllä paljon suoraviivaisemmin " mennäänkö naimisiin " -tyylillä, mutta sen jälkeen arkipäivän romantiikkaa on kyllä riittänyt.




Miten Sinua kosittiin ? Tuliko yllätyksenä vai osasitko odottaa?


lauantai 16. kesäkuuta 2012

makupala tulevasta


Ihan kohta täällä...tämä hiuskoriste näyttää tosi hienolta myös kampauksen takana esim. isoa nutturaa koristamassa tai auki olevassa kampauksessa. En malta odottaa että saapuisivat!

Ja vielä pari inspiraatiokuvaa tulevasta





Kuvat googlen kuvahaulla

Uusi tukka ja paikan etsintää

Jotkut suhteet ovat luotuja kestämään. tätä tukkaa olen leikannut jo opiskeluajoista ja silloin tällöin on aika räväkämmän tyylipäivityksen. Nyt vuorossa voimakkaasti toispuoleinen leikkaus sekä pitkä ja vähän raskaampi otsatukka.





Tänään lähdimme heti aamusta etsimään Linnavuorta jonka piti löytyä ihan helposti "Sammatin tieltä vain sellainen pieni koukkaus..." no eipä löytynyt näillä koordinaateilla. Sen sijaan päädyimme patikoimaan Kisakallioon. Uusi yritys myöhemmin :)



Mukavaa viikonloppua!

torstai 14. kesäkuuta 2012

Trash the dress kuvia

Ruinasin Atelta lisää kuvia joissa näkyisi kampaus ja meikki, eli tässäpä muutama otos
lisää trash the dress kuvauksista. Empun kampausta muutin kolme kertaa, mutta vain hillitysti. Ensimmäisessä versiossa oli kiharat auki (Juhan kuvia odotellessa..), seuraavassa sivuponnarilla ja kolmannessa kalanruotoletillä.











Pukua emme kuvauksissa hajottaneet, eikä se pienen uinnin jälkeen täysin käyttökelvoton ole vieläkään. Joo, ei siis hääkunnossa mutta ehkäpä joskus kuvauspukuna voidaan käyttää jatkossakin. Myöskään tekemäni vyö hääpukuun ei mennyt miksikään. Hurjimmissa maailmalta löytämissäni kuvissa puvuthan ovat aivan riekaleina tai jopa tulessa, mutta me tyydyimme nyt vähän pehmeämpään malliin tässä. Tarpeeksi jännittävää oli seikkailla ränsistyvässä vanhassa tehtaassa ja entisessä vesivoimalaitoksessa :)

IHANAA VIIKONLOPPUA!


Kuvat Atte Tanner
Malli Eeva-Marja Saarinen
Kampaus Meikki Nina Röntynen
korut ja asusteet Ninka.fi

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Jotain sinistä



Nyt ne on jälleen saatavana, nimittäin ne kovasti kysytyt kenkätarrat! :)

Kotivinkki 101 ideaa esittelyssä hiuskoristeeni

Esittelyssä Sinellin hiuskoriste kilpailun voittanut työni ja ohjeet hiuskorun tekemiseen uusimmassa Kotivinkki 101 -ideaa lehdessä nro 2/2012!

Tämä hempeä hiuskoru syntyi noin vuosi ja sen jäänyt muistoksi ensimmäisistä töistäni. Nykyään korut syntyvät hieman erilaisella tekniikalla, mutta tässä kelpo vinkit hiuskorun tekemiseen helposti.


aurinkoisin terveisin

Nina

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Silmämeikki




Meikkaustapoja ja ohjeita on monia. Jokaisella on oma käsiala joka vaikuttaa lopputulokseen ja tärkeintä on lähteä rohkeasti kokeilemaan eri tyylejä ja värejä. Tässä muutama vinkki juhlavan silmämeikin tekemiseen. Ensimmäisenä kuvassa voimakas silmämeikki jossa käytetty mustaa, harmaata sekä helmiäisvalkoista häivytykseen.
Muista pohjustaa luomi hyvin. Tähän on saatavana erilaisia silmämeikin pohjustustuotteita, mutta aivan hyvin riittää meikkivoiteen huolellinen levitys ja puuteroiminen sekä luomen pohjustaminen vaalealla luomivärillä, kunhan sen tekee huolellisesti. Mikäli luomi on rasvoittuva niin aiemmin kertomani Grimas anti-shine voide rasvoittuvalle iholle voidaan myös käyttää silmämeikin pohjustukseen.




Pehmeä mutta intensiivinen silmämeikki saadaan aikaan käyttämällä saman värin eri vivahteita ja niiden huolellisella häivyttämisellä. Häivytykseen voi apuna käyttää vaaleaa luomiväriä tai puuteria. Vaaleat sävyt ovat helppokäyttöisiä häivyttää, kuten norsunluu, kerma ja vaaleat ruskeat tai persikkaiset sävyt. Käytä näitä siis silmämeikissä ensin ja vasta sitten lisää tummempi ja intensiivisempi sävy joka voidaan häivyttää pohjavärejä apuna käyttäen. Aloita tummenmman värin levittäminen läheltä luomen rajaa (johon tulee rajausväri) ja häivytä sieltä ylös, eteen ja ulospäin pehmeästi sivellintä pyöritellen.
Alarajaus kannattaa tehdä luomivärillä joko ulkonurmasta tai keskeltä aloittaen ja hyvin häivyttäen. Käytä tarkoitukseen sopivaa pientä ja pehmeää meikkisivellintä joka voi myös olla kärjestä viisto jolloin silmän muotoa on helppo mukailla..




Vaalean helmiäissävyn lisääminen kevyesti silmän sisänurkkaan (lähelle nenänvartta) kulmaluulle sekä luomen keskiosaan saa silmemeikin näyttään nuorelta ja raikkaalta. Älä kuitenkaan liioitele helmiäisen määrän kanssa, ellei se sitten ole todella haluttu efekti. Voimakkaat helmiäiset kulmaluulla tuovat mieleen 80-luvun muotimeikit.

Ei ole mitään syytä miksei aikuisen naisen selmämeikissä voisi käyttää helmiäissävyjä. tärkeintä on pohjustaa luomi kunnolla jotta silmeikki pysyy siistinä ja aloittaa meikkaaminen silmämeikistä ja vasta tämän jälkeen tehdä meikkipohja.

Meiltä löydät myös laadukkaat siveltimet meikkaukseen!

Ihania meikkauksia arkeen ja juhlaan! Jos mieleesi tuli kysymys, vastaamme siihen mielellämme. Lisää kommenttikenttään tai lähetä spostia

kuvien meikkaukset Nina
Korut Ninka.fi

upeita kampauksia

Suzie McGill

Ian Davies

Phillip Bell

Phillip Bell


Angelo Seminara

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Sadun inspiroimaa







Puvut Alfred Angelo

Haeskelin inspiraatiokuvia seuraavaan projektiin ja aika upeat kuvat löysinkin.
Arvaatkin jo mistä on kysymys..
Keitä kuvista löytyy? :)