lauantai 29. syyskuuta 2012

klipsikoru ja sulkakoru

 
Tässäpä muutama uusi hiuskoru malli.
Tämä ensimmäinen on tehty hiussolkeen joten se sopii monen pituiseen ja myös ohueeseen hiukseen kätevästi. Uusi solkimalli on superhyvä sillä kiinnitys on entistä napakampi, eli myös liukkaisiin hiuksiin toimii :)
 
Tämä malli ei tule myyntiin vaan se on tilauksesta tehty, mutta paljon uusia solkikoru malleja on tulossa piakkoin.


 Sulkakorut ovat todella suosittuja ja yritän kehitellä uusia malleja parhaani mukaan. Tässäpä tämä uusin joka sai innoituksensa eräästä tilaustyönä tekemästäni mallista johon tykästyin itsekin kovasti. Tämä malli toimii kampauksen takana tai sivulla, pystyssä tai vaakana, miten vain!
Jos joku sulista ei tunnu asettuvan kampaukseen halutulla tavalla niin sen voi aina "kesyttää" ohuella pinnillä tai hengettömällä. Mutta toisaalta sulat saavatkin olla vähän huolettomia ja vallattomia ja silti supertyylikkäitä!

 
Mukavaa päivää ja ihanaa viikonloppua!





torstai 27. syyskuuta 2012

Hääkampauksia

Tällähetkellä ei ole omia uusia kuvia joten piti käydä lainaamassa googlen kuvahausta ja sieltähän löytyy vaikka mitä :)
 
Klassisen kaunista:
 
 
 Sleek lookia:


Tyttömäisen romanttista:

 
 

Ja vähän lyhyempään hiukseen:

 
 
 Modernille morsiamelle:




 
En osaa edes valita omaa suosikkikampausta näistä kun kaikissa on jotain upeeta!
Mikä on Sinun suosikkisi?
 
Ps. jos jollain on tarkempaa tietoa kuvan lähteestä niin otetaan ilolla vastaan, sen verran kauan olleet arkistossa ettei voi enää muistaa..
 
Ja muistuttaisin vielä että verkkokauppa lomailee 1.10 asti joten toimitukset ja viesteihin vastaamiset ovat toistaiseksi jäissä.
 
Värikästä syksyä!
 
 

maanantai 24. syyskuuta 2012

Kanervaa ja ruskeaa syyshäihin!


Nyt voikin jo sanoa että syksy on tullut kun ilma viilenee ja kauniita ruskan värejä alkaa näkymään puissa!
Tänään syksyisiä värejä nähtiin myös upen morsiamen yllä kanervan ja ruskean sävyissä, ja puvun värejä hyödynnettiinkin sointuvasti myös meikkiin.

Silmämeikki syntyi Coastal Scentsin mattaisen kanervan, Mary Kayn helmiäisen hopean, sekä vaaleanruskean, ja M`chic.n tumman harmaan sävyistä, joilla saatiin silmät upeasti esiin. Meikissä haettiin raikkautta ja kuulautta, mutta kuitenkin näyttävyyttä ja juhlavuutta. Kulmakarvoja nypin, ja tuunasin linnunsiipimäistä muotoa hakien, ja sehän sieltä löytyikin! Sainpa oikein yllätettyä morsionkin omiosta kulmistaan! :)
Meikki viimeisteltiin muutamilla irtoripsitupsuilla ulkonurkkiin dramatiikkaa luomaan.


Kampaus rakennettiin juuri hartioille ulottuvista hiuksista. Tälläkertaa en käyttänyt apuna valkkia tai muuta välinettä, vaan kampaus kasattiin omasta hiuksesta tehdyn "kasan" päälle rullilla jäähtyyneestä ja aukiharjatusta kiharasta. Lopputulos oli kaunis ja hiusten määrä näytti todella runsaalta ja pinta terveen kiiltävältä. Kampaus viimeisteltiin pukuun sointuvilla strassipinneillä nutturan päälle, ja otsahiukset haluttiin huolettoman sulkamaiseen muotoon kasvoja kehystämään.

Sulhanenkin sai oman osansa pikakampauksesta, kun hän ilmestyi oven taakse kysäisemään josko hänenkin hiuksensa saisin ojennukseen! Toiveena oli saada hiukset kuohkeammin, juhlavammin ja pehmeämmin kuin yleensä, jolloin hiukset seuraavan pään muotoja pitkin matalana. Kastelin hiukset kampausnesteellä, föönasin muotoon ja viimeistelin mattavahan sekä lakan avulla. Tyytyväinen sulhanen innostui myös tulemaan kuviin mukaan, ja voi kuinka onnelliselta pari näyttääkään! :)
 
paljon onnea syksyn ihanalle hääparille!

Terkuin Eeva-Marja/Emppu

tiistai 18. syyskuuta 2012

syksy/talvi hiusmuoti by Schwarzkopf

Mood filmi Schwarzkopf essential looks 2012:2 hiusmuodista.
Ensimmäinen look on voimakkaampi catwalk tyyli
ja toinen pehmeämpi kuluttaja versio.
Henkilökohtaisesti täytyy sanoa että ihanaa kun Tyler Johnston on taas puikoissa
tämä on taattua Tyler laatua koko paketti johon voipi tutustua lähemmin alla olevassa linkissä
 
 
ENJOY!

helmiä ja sulkia

Uusin malli sulkakorusta näyttää tältä
 
 
 Ja tiarapannasta tältä
 
Hieman on vaikeutunut tuo tekeminen näillä nakkisormilla jotka ovat ihan sairaan turvoksissa mutta pakko vääntää silti, muuten en jaksa tätä odottamista. Tiarapannasta tuli aika hieno, eikä tuo satiininauha ole ollenkaan niin hallitsevassa osassa kokonaisuutta mitä tästä kuvakulmasta voisi luulla. Tämä malli pitäisi taas saada kuvattua kampauksessa pitänee hankkia uusi Molla..metallipanta satiininauhan alla on kevyt joten sopii kaikille. Materiaalina on käytetty makeanvedenhelmiä ja kristalli rondelleja. Samantyylinen hiuskorupanta valmistin viimeksi helmikuussa mutta hieman runsaampana. Malli tästä jo myydystä korusta löytyy blogista täältä.
 
Tänään saapui upeita huntuja ja boleroita jotka myös sopivat loistavasti syys- tai talvihäihin. Osa on vielä päivittämättä eli lisää tulossa.
 
Upeita syysiltoja on ollut ja kynttilät on kaivettu esille tunnelmaa luomaan.
Voi miten syyshäät ovatkin ihana idea jo pelkästään somistusmahdollisuuksiltaan ja tunnelmaltaan.
Ihania juhlia kaikille syyshäitään viettäville ja talvihäitä suunnitteleville <3
 
 
 

maanantai 17. syyskuuta 2012

Morsian ja kaaso häähumussa



Viime lauantaina kaunistettavana minulla oli ihanat flikat Pohjanmaalta!

Morsiamen kampaukseen ja meikkiin saimme innokkeen koevedoksessa, jolloin myös hoksasimme olevamme samalta pieneltä paikkakunnalta, Etelä- Pohjanmaan suunnalta kotoisin. Mikä sattuma Helsingin kokoisessa kaupungissa! :) Tällöin olimme jo tekemässä puoliksi auki olevaa kampausta, kunnes totesimme että jos laitammekin kaiken kiinni näyttävät hiukset todella paljon runsaammilta! Kampauksessa on siis omat hiukset pelkästään, rakennettuna romanttiseksi nutturaksi, josta jäävät otsis ja suortuvat sivuille siroja kasvoja kehystämään. Kirsikkana kakun päälle koristelimme kampauksen kauniin klassisilla helmillä, joita löytyi myös morsion puvusta, koruista, sekä myöskin upeasta valkeasta hääkimpusta.

Silmämeikissä käytettiin kauniin luonnollisia ruskean ja kullan helmiäishohtoisia sävyjä, jotka rajattiin kuitenkin mustalla näyttävyyden takaamiseksi. Morsiamella oli valtavan kauniit ja pitkät ripset, joihin ei tarvinnut enää ripsitupsuja lisätä. Iholle viimeisimpänä tuotteena käytettiin uutta tuttavuuttani Stargazerin shimmeriä, joka loihti poskipäille kauniin kuulaan hehkun. Loisto tuote jälleen löytynyt pakkiin!

Kaason kampauksen idea syntyi silmänräpäyksessä, kun hän toivoi saavansa tälläkertaa jotain erilaista johon on tottunut. Yleensä hänen juhlakampauksensa on puoliksi auki oleva kihara, ja tälläkertaa menikin hiukset sitten lähestulkoon kokonaan kiinni! Rempseä kaaso toivoi saavansa kampaukseen rohkeaa muhkeutta päälliosiin, ja sitähän niihin saatiin. Lopputulos oli juhlava, kaunis, ja mikä parasta molempien naisten itsevarmat hymyt peiliin kurkatessa! :)




Upeaa syksyä, ja onnea morsiusparille!

Terkuin, Eeva-Marja/Emppu

maanantai 10. syyskuuta 2012

kampaus/meikki ja korut


Jihuu uusia kuvia saapunut :)




Malli Michaela
Kampaus ja meikki Nina Röntynen/Ninka.fi
asusteet ja korut www.ninka.fi

käy tsekkaamassa myös Karinan fb- sivut!

Kaikki kuvien korut ja asusteet löytyvät verkkokaupastamme paitsi tuo huntupäähine jonka valmistan tilauksesta halutun kokoisella hunnulla, eli voi siis olla ns. isompi kasvot peittävä malli tai jopa pienempi. Kiinnitys on kammalla.

Kaulakoruista ylimmän kuvan "timanttitähti" on tekemäni eikä löydy kaupasta..ainakaan vielä.



sunnuntai 9. syyskuuta 2012

lapsikuvaus...ja pari koiraa

Vain muutamia päiviä sitten huokailin ja kaipasin lisää actionia elämään. Nyt kun ei enää tee asiakastöitä niin tuntuu ettei oikein tapaakaan ketään, joten sosiaaliselle tyypille koettelemusta on. No tänään sitä actionia oli sitten niidenkin päivien tarpeiksi, nimittäin poikani 2-vuotis kuvat otettiin Teutarissa. Eikä se ole veljeskuva eikä mikään jos ei niitä karvaisia kavereita saa siihen kuvaan mukaan myös. Nuo karvaiset kaverit vaan olivat niin vilkkaita että omissa kuvissani, joista muutama on tähän liitetty on aina joku tulossa tai menossa. En ymmärrä miten Atte onnistui saamaan yhtään hyvään kuvaa tästä sirkusryhmästä mutta innolla odottelen kuvien valmistumista sillä hyviä siellä varmasti on.
 
 


Lisähaastetta kuvaamisen toi se että kuvattava oli niin mieltynyt kuvaajaan ja kameraan että halusi olla kokoajan vähän turhan liki. 

 Tunnelma ja valo metsässä oli hieno. No se ei kyllä tallentunut nyt näihin minun kuviini, eli valmiita odotellessa :)


"Mamma mä oon piilossa, ethän näe mua"
 
ja tietysti pojan takki ja lakki piti vaihtaa pariin kertaan ja tukkaan laittaa vähän geeliäkin kuvausten kunniaksi. Äiti on niin hupsu..
 
 
MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA!

lauantai 8. syyskuuta 2012

hiuskoruja



Hih, tein ensimmäisen hattukoruni :) siinä on mukana birdcage face veil joka kiinnitetään kammalla toiselle puolelle. Tämä olisi ihana päästä kuvaamaan..olen sovitellut sitä Mollalleni ja näyttää upean elegantilta.

Strassikoruissa löytyy nyt kokoa ja näköä
 

 Käsinpunottuja helmikoruja jotka sopivat hyvin hää-tai juhlakampauksiin.
 



 
 
 Strasseja satiininauhassa, sopii käytettäväksi hiuskoruna tai vyönä hää- tai juhlapukuun

Nämä tulevat päivittymään pikkuhiljaa tänne
 
Tänäkin viikonloppuna on vietetty paljon ihania häitä. Onnittelut kaikille hääpareille!
 
Huomenna on ihana päivä sillä on vuorossa poikani 2 -vuotis kuvaukset.
Samaan menoon meinataan kuvat kaksi bulldoggia. Saas nähdä onnistutaanko saamaan näitä kolmea jatkuvasti liikkuvaa kohdetta samaan kuvaan ollenkaan :)
luvassa siis vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
 
Mukavaa viikonloppua!
 
 

tiistai 4. syyskuuta 2012

Uusimmat korumallit

Strassipanta silkkinauhassa.
Toteutetaan tilaustyönä joten silkkinauhan voi saada haluamallaan värillä.
Koru toimii pantana tai modernisti otsalla.
Samasta mallista voidaan tehdä myös silkkinauhalla oleva rannekoru.




Musta sulkakoru voidaan myös valmistaa halutun värisenä
(värien toimitusaika varastotilanteesta riippuen).
 
Tilaustöiden toimitusaika on hieman pidempi lokakuusta alkaen; noin 3-5 vkoa.
 
Koruterveisin
Nina
 
Ps. nythän alkoi taas uusi kausi Suomen huippumalli haussa sarjaa, jee :)
Tutunnäköinen punatukka on bongattu sarjan kulisseista tukkaa työstämästä.
Hyvä Emppu <3 Nice work!