keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hiuskoru otsalla!

Tämä on tuttua jos katselet kuvia intialaisista morsiamista, mutta nytpä se koru kuuluu olla siinä otsalla kulttuurista riippumatta. Kyseisessä kulttuurissa koruja ja väriä onkin usein käytössä enemmän kuin riittävästi. ja kun se iänikuinen kysymys kuuluu mikä on liikaa niin vastaus lienee, riippuu täysin miten sen kantaa. Tässä nyt kuitenkin blingiä otsalla meiltä ja maailmalta.


Kim Kardashian (vai kuka se nyt oli ;) sen hääkoruna aloitti ja buumi senkun kasvaa.



Me asettelimme korun otsalle viime talven kuvauksissa. Ja hitsi, sehän näyttää hyvältä.Vai mitäs mieltä olet? Ihanasti vähän boheemi, samalla keijumainen ja mystinen. Minä tykkään!



 Viime viikonloppuna kuvasimme lisää hiuskoruja otsalla, ja kyllä
edelleen olen aivan villinä niihin! Tosin olisin halunnut kuvan tästä myös kun hiukset ovat auki mutta tällä kertaa se vaan jäi. Suosittelen kuitenkin myös auki olevaan kampaukseen (muista jakauksen paikka keskellä ;). Yllätyksekseni koru kuitenkin sopi vaikka minkälaiseen kampaukseen!


Aiotko Sinä laittaa hiuskorun otsalle?

Ninkan kuvat by Johanna Hietanen
Otsakoru tulossa verkkokauppaan lähipäivinä kunhan saan sen naputeltua sinne..

terkuin Nina

2 kommenttia:

Korppu kirjoitti...

Tykkään kovasti! Itse olen kans pohtinut tuollaista, mutta epäilyttää hieman tuo ajattomuus. Katsoisinko hääkuvia muutaman vuoden päästä lähinnä häpeän tuntein?

Nina/Ninka kirjoitti...

Ihanaa Korppu! Ja erittäin hyvä pointti. Toisaalta trendit kiertää nykyään nopeammin, että on sitten taas supermuodikas, joten kyllä kannattaa toteuttaa itseään just niinkuin haluaa jos tyyli vaan persoonaan sopii niin kyllä laittaisin :)