torstai 27. helmikuuta 2014

Suloista rustiikkiteemaa


päivitettään just kauppaan! Maaliskuun aikana tulossa myös aivan mahtavia vintage tyylisiä somisteita, paperipillejä ja karkkibuffa astioita. Isompia somisteita ja astioita voi myös vuokrata. Näistä tulee kuvia ja infoa myöhemmin.



Tulevana viikonloppuna julkaistaan hiuskoriste kilpailun voittaja sekä arvonnan voittaja!

Ihanaa viikonloppua <3

terkuin Nina

tiistai 25. helmikuuta 2014

Kaunis helmikorusetti



Tälläiset ihanuudet matkaavat tänään uuteen kotiin <3 Minun tekemäni on tuo hiuskorukampa ja muut ovat Ninkan valmismallistosta. Aika hienostunut ja kaunis kokonaisuus sanoisin :)

Äänestys on nyt päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille. Blogi ja fb äänet yhteenlaskettuna ääniä tuli aivan huikean paljon ja kilpailu kahden työn välillä oli todella jännittävä. Tuloksien laskenta ja arvonta äänestäneiden kesken toteutetaan tulevana viikonloppuna.

Ilmassa on jo kevääntuntua <3

terv. Nina

maanantai 24. helmikuuta 2014

Tumma sulkakoru juhlaan

Tilaustyönä oli juhlakorut vuosijuhlaan. Koruissa toivottiin olevan enemmän metsänkeijua kuin satuprinsessaa, vähän goottia ja asennetta saisi olla. Aikataulun ollessa tiukka toiveita piti rajata aika huolellisesti ja materiaaliksi valitsimme sulan.
Mainittakoon että upea punertava hiustenväri ja juurikin tuo asenne-juttu olivat inspiraationa näille koruille joihin yhdistettiin lisäksi mustat isot swarovski kristallikorvakorut ja musta rannekoru.




Näistä sulkakoruista ensimmäinen valikoitui The hiuskoruksi.

ps. tänään  25.2. päättyy hiuskorukilpailun voittajan äänestys! olethan jo muistanut äänestää?

terkuin Nina

Kuvauspäivän satoa

Meillä oli eilen ihana kuvauspäivä Tuhkimotarinassa. Aamulla sain yllätystekstarin ystävältäni Saijalta, että mennääkö yhdessä, no mennään vaan! Olen nimittäin saanut ilon saada sisustaja/somistaja Saijan mukaan projektein ja tulevaisuudessa ehkäpä lisämään myös Ninkan palvelujen tarjontaa..ehkäpä ehkäpä, katsotaan nyt. Vähän muutakin liikehdintää on ollut viimeaikona mutta eipä intoilla vielä ;)

Heidillä oli kauniissa liikkeessään toinen toistaan ihanampia mallipukuja joita upea malli Liisa kantoi hienosti. Kuvasin ensimmäistä kertaa elämässäni lisäsalamalla ja täytyy kyllä sanoa että sehän oli hauskaa. Olin siis mukana kuvausharjoittelemassa kun Emma Nikkanen kuvasi Tuhkimotarinan viralliset pr-kuvat joissa oli asusteena Ninkan koruja. Superlahjakas Emma myös meikkasi ja teki mallin kampauksen. Jokaiseen Heidin pukuun löytyi asusteet meiltä helposti ja joku hiuskoruistani oli aina aivan täydellinen nappijuttu kokonaisuutta täydentämään ja se sai minut hihkumaan riemusta. Samoin kuin Emman ottama kuva tietokoneen ruudulla, mutta niistä Heidi kertonee sitten myöhemmin :) 
odotellessa hieman asustekuvia tässä:







Kuva Nina/Ninka
Asusteet ja korut Ninka
Malli Liisa
MUAH Emma

Ps. minulta kysytään usein missä meidän koruihin voi tutustua ja ilokseni voin kertoa että myös Tuhkimotarinassa on myynnissä Ninkan koruja. Ja missä muualla niin siihen palataan pian.. :)

terkuin Nina


keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Steampunk -henkinen hiuskoristeeni


Tein vaihteeksi jotain kivaa myös itselleni. 
Olen jo pitkään ollut innostunut steampunk tyylistä ja sen innoittamana syntyi tämä sulkakoriste.
Käytin sitä LoveMeDo tapahtumassa jo olin todella iloinen sen saamasta muutamasta kommentista. Kiva tehdä välillä vähän muutakin kuin hääjuttuja.
Koru on klipsikiinnitteinen ja se ei ollut laisinkaan painava, en meinannut muistaa ottaa sitä edes pois ennen nukkumaan menoa :D




Johannan blogissa on nyt meidän viime syksyn kuvausten satoa, käy kurkkaan!

Edit ihan pakko lisätä tämä linkki jos joku ihmetteli mun aiempaa hehkutusta. Se on kyllä upeaa nähdä se silmien loiste kun tekee löydön jota on joko etsinyt pitkään tai ei ole edes tiennyt etsineensä.
http://bussikuskinmorsian.blogspot.fi/2014/02/the-hiuskoriste.html
Kiitos ihana <3 upeaa että voin olla avuksi

terkuin Nina

maanantai 17. helmikuuta 2014

VALITSE VOITTAJA!


Voi apua mitä oon tehnyt :) niin paljon hienoja hiuskoriste-suunnitelmia että haluan tietysti toteuttaa ne kaikki ja toisaalta jännitän miten onnistun löytämään toimivan toteutuksen idean ytimeen. Yllä työn kuvakollaasi, alla työn numero ja teema (jonka olen itse kuvauksesta poiminut ja tiivistänyt muutamaan kuvaavaan sanaan) sekä pieni katkelma morsiamen lähettämästä kertomuksesta.  

Päätä Sinä mikä työ toteutetaan, 
eli anna sille äänesi kommentti -kenttään kommentoimalla työn numero. Ja toki voit myös perustella valintasi, mutta se ei ole välttämätöntä.
Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 50,- lahjakortti www.ninka.fi verkkokauppaan!


Äänestys alkaa täällä blogissa ja myöhemmin myös facebookissa. Eli tykkäykset ja kommentit lasketaan yhteen ja eniten suosiota saanut työ toteutetaan Ninkan pajalla. 
IIIIIKS äänestys alkaa NYT ja päättyy 25.2.



Numero 1 The Great Gatsby -tyylinen upean näyttävä hiuskoriste 

 vintage glamouria. 
Ajatuksena olisi pantamainen, silkkinauhoilla kiinnitettävä jossa olisi 
"timantteja" ja helmiä. Se isoin koru osuus tulisi enemmän toiselle 
puolelle kuin keskelle päätä ja se saisi olla epäsymmetrinen. siitä 
saisi roikkua kaarena muutama timantti tai helmiketju. Väriltään koru 
saisi olla off white ja hopea.



Numero 2 Rock and Rebel -50´ tyylinen hiuskoriste birdcage hunnulla

Hiuksiini haluaisin hunnullisen korun. Tällöin hunnun saisi otettua pois vihkimisen jälkeen, mutta ei tarvitsisi korua irrotella hiuksista.  Oikean ylälaidan birdcage-huntu on malliltaan juuri sellainen kuin toivoisin. 
Jos mahdollista niin huntu olisi "leopardi-kuvioista" pitsiä, jos sellaista on olemassa. Tästä esimerkki oikealla keskellä. Koruksi haluaisin pääskysen. Vasemmassa yläkulmassa hiustyyliä + hiusväriä, keskellä ylhäällä kampausta ja vasemmalla alhaalla meikkityyliä. Keskellä ja keskellä alhaalla häidemme teemaa johon kuuluu moottoripyörät, kellohelmat ja 50-luvun rock'n'roll!



Numero 3 Romanttinen glamour -koru jossa ripaus boheemia luxusta

"Unelmieni hiuskoru saa inspiraationsa hääpukuni upeasta koristelusta, jossa on pitsiä, helmiä ja swarovski kristalleja. Hiuskorun pohja voisi olla kevyttä pitsiä, jossa on esimerkiksi kukkakuviointia. Pitsin päälle olisi tehty muutama erikokoinen ivoryn sävyinen silkkikukka, jonka keskusta on koristeltu muutamalla pienellä makeanveden helmellä ja swarowskikristalleilla. Korun juju olisi silkkikukissa riippuvissa helminauhoissa, jotka laskeutuisivat kauniisti kampauksen päälle. Helminauhoja voisi olla kolme kappaletta, hieman limittäin ja erimittaisina lenkkeinä."



Numero 4 Pitsiä ja kultaa -Vintage tyylinen nostalgiaa henkivä mutta samalla modernin elegantti koru

"Olen suunnitellut itselleni huoletonta ja ikään kuin huolittelematonta kampausta, jonka kruununa näkisin tuollaisen alarivissä näkyvän suuren pitsikoristeen. Koriste saisi olla muodoltaan vaihteleva, epäsymmetrinen ja se sijoittuisi kuvan osoittamalla tavalla takaraivolle ja niskaan. Tyyliltään se voisi olla juuri kullansävyinen ja sisältää erilaisia pieniä yksityiskohtia, helmiä ja kerrostettua pitsiä. Myös pitsinen tai kankainen kukka voisi olla mahdollinen lisä koristeeseen. Oikean yläkulmanhiuskoristeessa on kauniita, kultaisia koruketjuja, jollaisia voisin kuvitella myös osaksi omaa häätyyliäni." 

Numero 5 Vintage -tyylinen birdcage ripauksella klassista eleetöntä ja raikasta eleganssia 

"Kuten monet muutkin morsiamet, olen ihastunut vintagetyyliin. Rakastan pitsiä, helmiä ja timantteja, mutta toisaalta yksinkertaisuus, koruttomuus ja luonnollisuus viehättävät. Olen yrittänyt löytää pitsipukuuni sopivaa birdcage huntua, jossa olisi sitä jotakin, muttei veisi kuitenkaan kaikkea huomiota. Tähän mennessä minua ei ole onnistanut; löytämäni birdcage hunnut ovat joko olleet liian simppeleitä pelkällä verkolla, tai vaihtoehtoisesti makuuni aivan liian näyttäviä suurilla verkoilla tai massiivisilla höyhenillä/"timanteilla".


Kiitos kaikille osallistuneille. 
Kaikki olivat upeita mutta vain viisi oli maksimi ottaa äänestykseen.

Apuaa mua jännittää varmaan vähintään yhtäpaljon kuin äänestyksessä olevia...

Ja sitten kaikki äänestämään, kiitos!

terv. Nina


EDIT Anonyymit osallistujat jättäkää please yhteystieto jotta olette mukana arvonnassa, kiitos!

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

LOVE ME DO ja uusimmat uutiset

 Wuhuu Love me do -tapahtuma on takanapäin ja fiilikset ovat väsyneet mutta onnelliset. Pähkäilin ihan loppumetreille saakka osallistunko fyysisesti tapahtumaan vai ei, sillä viime viikot ovat olleet todella pitkiä ja olo alkaa olla aika väsynyt. Nyt jälkeenpäin olen todella iloinen että menin. Tapahtuma oli mielestäni erilainen ja välitön. Asiakkaita on aina mahtava tavata ja upeaa kuulla suunnitelmista ja toiveista. Onnelliset, iloiset ja inspiroituneet ihmiset ovat parasta mitä tiedän. Tapasin paljon myös vanhoja tuttuja ja kaikista kohtaamisista jäi todella hyvä fiilis. Lämmin kiitos kaikille jotka vierailitte Ninkan pisteellä <3 <3 <3
  
Kakkukoriste perhoset ovat monipuolisia somisteita!
Uniikkikorut viimeistelevät tyylin


Uniikkikorut on kotimaista käsityötä ja voidaan räätälöidä toiveiden mukaan. Sain paljon upeaa palautetta koruista,
kiitos <3

 Jokaisen uniikkikorun materiaalit ovat huolella valitut ja omin kätösini valmistetut.

Ninkan uniikkikoruja Love me do -tapahtumasta


Standillamme oli esillä monipuolisesti valikoimamme kaikkia koruja

Muotinäytös kulki tapahtuman läpi

Muotinäytöksen mallin kaulakoru on alunperin hiuskoruksi otsalle suunniteltu
mutta kätevää korua voi käyttää monella tavalla.


Ihanat muotinäytöksen mallit tekemissäni sulkakoruissa




Swarovskien kimmellys on kyllä luonnossa vielä upeampi kuin kuvissa
joten ihan mahtavaa päästä esittelemään sitä livenä

Valikoimamme juhlalaukut ja statement kaulakorut herättivät paljon ihastusta!

Listää tapahtumasta voi lukea mm. täältä 






Olen todella onnellinen kaikesta saamastani palautteesta ja upeasta vastaanotosta jonka Ninkan korut ovat saaneet. Ensi kuun alusta siirryn täysipäiväiseksi korusuunnittelijaksi mikä on aivan huikeaa! Olen yhtäaikaa onnesta ja jännityksestä sekaisin :)

Halirutistus ihan kaikille!!

terkuin Nina

torstai 13. helmikuuta 2014

Hyvää ystävänpäivää


Hyvää ystävänpäivää rakkaat ystävät <3 
Päivän kunniaksi www.ninka.fi kaikki juhlalaukut -30%
ja sukkanauha lahjaksi jokaisesta ostosta.

<3:lla Ninkan väki

Hiuskoriste talvimorsiamelle


Ihana talvimorsian lähetti minulle inspiraatiokuvaksi tämän mieluisan hiuskoristekuvan. Kampaus tulee oleman samantyyppinen rento mutta korun asettelu hieman enemmän oikealle sivulle. Toivomus oli että korussa olisi enemmän sulkaa ja enemmän timanttia sekä vähemmän huopamaisuutta. 


Näiden toiveiden pohjalta syntyi tämä hiuskoriste. Suurin inspiraatio koruun tuli morsiamen upeasta puvusta. Kiinnitys kammalla ja klipsillä sekä mahdollisuus asetella sulkia vielä hengettömillä hiuspinneillä haluttuun muotoon. 



Inspiroituminen on ihanaa, huumaavaa ja hurmaavaa. Mutta sitten tulee aika vähän huilata.
Uusia tilaustöitä otetaan vastaan jälleen maaliskuussa. 

Hiuskoriste kilpailuun äänestykseen päässet työt julkaistaan Love me do -messujen jälkeen!

Ps. oletko tulossa Love me do -tapahtumaan tulevana viikonloppuna?


terkuin Nina

tiistai 11. helmikuuta 2014

Kimaltava korupanta helmista ja strasseista


Uniikkikorut on muuten ihan erinäköisiä riippuen kummalle puolelle ne kampauksessa asettaa.
Tämä yksilö olisi tarkoitus lisätä kauppaan piakkoin. Siinä on kiva puuteriseen vaaleaan vivahtava sävy kun strassit taittavat swarovski helmistä valoa. 

Pirteää päivää!

terkuin Nina

tiistai 4. helmikuuta 2014

Sulkakoru helmihäihin

Tämä upea sulkakoru toteutettiin tilaustyönä helmikuisiin häihin.

Hiuskorunsuunnittelu kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!
 Menee tovi kun perehdyn kaikkiin suunnitelmiin. Äänestys käydään sitten täällä blogissa ja facebookissa myöhemmin, jännittävää <3
Todella kauniita suunnitelmia, toivottavasti osaan poimia sieltä mielenkiintoisimmat kun kaikki on niin upeita!

terkuin 
Nina