tiistai 5. toukokuuta 2015

Vappu (ja muita kuulumisia)


Kevät keikkuen tulevi. Sieltä se kesä kuitenkin jo kurkistaa! Varma merkki siitä on ihana kevätjuhla nimittäin Vappu. Se on mielestäni ihana juhla myöskin siksi että se on meidän hääpäivä. Ja tapaamispäivä... nyt vietettiin jo viidettä hääpäivää <3 Tälläkertaa juhlimme mieheni kanssa Mustion linnassa jossa viisi vuotta sitten vietettiin myös ihanat ja ikimuistoiset häät!


Paluumatkalla poikkesimme Salossa Veturitallissa jossa on Nick Brandtin valokuvanäyttely. Suosittelen lämpimästi <3 Kuvat olivat niin upeita että minua vaan itketti ja pelkäsin että alan vollottamaan täysillä. Näyttelyssä on upea sanoma jota on hyvä pohtia! 

Salon jälkeen poikettiin myös yhdessä minun suosikkipaikoistani, nimittäin Kasvihuoneilmiössä.
Sieltä voi löytää jos jonkinmoisia aarteita vaikkapa sisustukseen ja juhlaan. Oma suosikkini on kirjat, joita nytkin tarttui matkaan kaksinkappalein..no toinen oli kylläkin lahjaksi. Lisäksi sain mieheltäni lahjaksi ihanan kullansävyisen korurasian (kuvia alhaalla)

Kasvihuoneilmiössä tapasimme myös tämän suloisen Vappujuhlijan <3




Ihana hääpäivä ja Vappu takana. Erityisen ihanaa oli että ehdin myös kuvaamaan vähän. Kamera olalla tehtiin rauhallisia ja romanttisia kävelyretkiä, mikä on ihan huikeaa luxusta normaaliin kiireiseen pikkulapsiarkeen verrattuna. Nämä heinät ovat Vappupäivän aamulta kun teimme pienen kävelyretken aamiaisen jälkeen <3 Kauneutta on niin monessa paikassa, vähän yllättävissäkin, joskus sen huomaa vasta kun pysähtyy katsomaan.








Ihana miniloma tietenkin inspiroi monille uusille korutöille...tässä ensimmäiset ;)








 Ihanaa kesän odotusta!

Verkkokaupassa on monia alennettuja tuotteita jo koska varastonsiivous on alkanut! Käy kurkkaamassa www.ninka.fi


terv. Nina





  

        

    

Ei kommentteja: