tiistai 15. maaliskuuta 2016

Vanhojentanssi kampaus ja meikki




Vanhojentansseistakin on jo vähän aikaa, mutta tässäpä muutama kuva tämän vuoden töistäni! Meikin tein kahdelle ihanalle tytölle, joista vaalealle tein myös kampauksen. Tumman tytön kampauksen teki Jutta Hiushuone Foxista.

Tumman tytön meikissä on keskitytty keskivoimakkaaseen smokey eyes silmämeikkiin jossa käytettiin harmaan sävyjä ja tummimpana intensiteettina mustaa. Huulimeikki oli raikas, hieman persikkainen sävy joka sopi ruskeisiin silmiin ja turkoosiin tanssipukuun. Meikkipohja tehtiin silmämeikin jälkeen (jostain syystä minulle AINA luonnollisempi työjärjestys on tehdä ensin silmämeikki ja viimeisenä pohja. Tykkään siitä, koska minun mielestä pohjameikki on kevyempi ja siistimpi tällä tavoin). Varjostukset tehtiin kevyesti puuterimaisella tuotteella, samoin korostukset ja poskipuna oli aavistuksen persikkainen sävy sekin.



Vaalealle tytölle tehtiin lämpörullilla kaunis kiharapohja. Ensisijainen toive oli kiharat auki..mutta koska kyseessä on kaksipäiväiset tanssit, niin ainakin tähän ensimmäiseen päivään sidoin kampausta kiinni myös keskeltä. Näin kiharat kestäisivät myös toisen päivän tanssit kun yöksi sitoo ne kokonaan siinni. Meikissä käytettiin vaaleanpunaisen ja pehmeän ruskean sävyjä. Ripsiin saatiin näyttävyyttä muutamalla irtoripsitupsulla. Poskipuna sekin oli vaaleanpunainen jossa oli kevyesti hohdetta tuomaan kasvoille valoa. Meikkipohjana käytin Ben Nyen sheer meikkivoidetta ja HD puuteria.


Vanhojentanssit on niin ihanat <3

terv. Nina


Ei kommentteja: