sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Talvipäivän kuvaukset

Viime perjantaina koitti vihdoin kauan odotettu päivä... kuvauspäivä! On ihan parasta nähdä tekemänsä uniikkikorut in action kampauksessa ja kokonaisuudessa <3 Ja hyvältähän ne näytti, just niinkuin pitikin :) Päivän aikana tein lukuisia kampauksia aikamoisella nopeudella, mutta kivoja kokonaisuuksia kyllä saatiin vaikka itse sanonkin. Odotellaan vielä Marian valmiita kuvia niin sitten käyn niitä vähän tarkemmin läpi.

Kommelluksiltakaan ei ihan kokonaan säästytty. Ensin "sulhanen" perui, osa kuvauskamoista oli mennyt kaupungin matkahuoltoon enkä ehtinyt sinne ennen sulkemisaikaa, osa kuvausryhmää eksyi väärään kartanoon... mutta hei, kaikki päättyi kuitenkin parhain päin ja päivä oli todella mukava. Iso kiitos kaikille osallistuneille :)

Malleina meillä olivat ihanat Essi ja Johanna, kuvaajana Maria Peltomaa , Puvut Trilogia, Kukat Penttala Floral Design, Paperituotteet Design Marianne ja kampaukset, meikit + korut Ninka.
Kuvauksen teema oli helmihäät ripaukselle vintagea ja rustiikkia. Nämä niin suositut hääteemat saivat nyt kevättalvisen vivahteen. Omissa korutöissäni toistui tälläkertaa sinisen erisävyt sekä kulta, mausteenaan ruusukulta ja helmi. Opaalin vivahteet jatkavat töissäni tällekin vuodelle, ne vaan sopivat niin ihanasti koruihin että haluan vaalia opaaleja kristalleja ja helmiä materiaaleissani. Vuodelle 2016 opaalit saavat kaverikseen vaaleansinisen ja laventelin sävyjä sekä kauniin hennon ruusukvartsin vaaleanpunaisen. Näistä sävyistä syntyy kauneimmat, trendikkäimmät ja mielenkiintoisimmat korut, eiks niin? ;)

Rento ja romanttinen nutturakampaus


Kevät kukkii koruissa! Uudet korvakorut ja kristallinen rannekoru eleganttiin tyyliin


Tätäkin alustana olevaa somistetta saa meiltä - ihana mm kynttilöiden alustaksi vintagetyyliin


Minna Penttalan ihanat kimput <3 Tässä kaunis neilikkakimppu -lisää tulossa myöhemmin. Hiuskoru opaaleista ja kirkkaista kristalleista

ensiesittelyssä Ninka pitsilaukku ;)



Iik en malta odottaa että saadaan Marian kuvat! Niistä tuli varmasti upeita <3

Ihanaa alkavaa viikkoa!

terkuin Nina

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

silkkikukkia ja helmipantoja

Nämä kuvat on otettu viime syyskuussa mutta vasta nyt ehdin katsomaan niitä tarkemmin läpi.. pitää varmaan petrata tätä kuvankäsittelytahtia..

Mallina minulla oli ihana Kriselda joka myös hoiti kampauksen ja meikin. 
Kampaukseen Kriselda valitsi vaaleanpunaisen silkkikukkanpannan joka tuo kivan keveän kontrastin mustan Trilogian puvun kanssa.  Silkkikukkia valmistan tällähetkellä tilaustyönä ja niitä on mahdollista saada klipsillä, kammalla tai pannalla ja niitä voi yhdistää myös birdcage huntuun joka voi olla kukassa kiinni tai irroitettava. Lisätietoa ja malleja Ninkan uniikkikoruista täältä
Ota vain rohkeasti yhteyttä spostilla niin aloitetaan oman hiuskorusi suunnittelu!






 Toinen koru on näyttävä helmipanta jossa opaalinsävyisiä kristalleja. Tämä panta sopii kaiken tyyppisiin kampauksiin. Tällä saat helposti näyttävän ja juhlavan lookin vaikkapa auki olevaan kampaukseen. Korvakorut ovat kauniit makeanveden helmet yhdistettynä zirconiaan. Tämä korvakorumalli löytyy Fittingroom liikkestä ja valmistuu helposti myös tilaustyönä.
Näyttävä helmirannekoru kirkkailla kristalleilla täältä. Tuosta linkistä löytyy myös Jimi Österberg photography valokuvia näistä kuvauksista!








Ihanaa alkavaa viikkoa!

pst. Blogini on ehdolla Vuoden Hääblogi -kisassa ja ääniä voi antaa täällä :) 

terkuin Nina


keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Juhlavuosi 2016

Joulu meni niin että hujahti. Pelattiin Afrikan tähteä poikien kanssa melkein koko joulu :) Klassikot ovat parhaita <3 Myös Vuodenvaihde oli mukava. Tein yhden uudenvuoden lupauksenkin: lisää säihkettä elämään! se oli mielestäni aika hyvä lupaus ;)

En nyt tee mitään kattavaa katsausta menneeseen vuoteen. Se oli yhtä ihana ja työntäyteinen kun edellisetkin. Tämä työ on parasta ihanien asiakkaiden vuoksi <3 Sen sijaan muistelen muutaman postauksen ajan tärkeitä tapahtumia Ninkan vuosien varrelta. Ninka on perustettu 2007 mutta...

2016 on Ninkan juhlavuosi! Tänä vuonna verkkokauppa täyttää jo 5 vuotta <3 muistan hyvin tuon ensimmäisen vuoden ja miten jännittävää kaikki oli. Teimme kaiken itse mieheni kanssa. Itsepäisesti ja tinkimättömästi pidin linjani ja visioni kaupan suhteen. Uskomattoman upeasti ja kärsivällisesti mieheni työskenteli kanssani saadaksemme tuon vision käytäntöön. Olen hänelle monestakin asiasta hyvin kiitollinen, parempaa kumppania en voisi toivoa <3

Mallit Michaela & Lunia, Puku Valkoinen Kreivitär, MUAH + hiuskoriste + kuva Ninka

Ensimmäisen kerran osallistuessamme Helsingin häämessuille neljä vuotta sitten, otin muutamia itse tekemiäni hiuskoristeita myyntituotteiden joukkoon... ja niistä pidettiin. Pikkuhiljaa Ninkan korut tulivat hyvin kysytyiksi ja seuraavana kesänä kalenterini olikin jo täynnä tilaustöitä! 

Seuraava käännekohta tuli kolme vuotta sitten kun rakkaudella rakentamamme verkkokauppa piti laittaa täysin uusiksi kun sivupohjaa ylläpitänyt taho myytiin ja uuden kaupan rakentamiseen saatiin vain hieman aikaa. Upeaa näkemystä sain Johanna Hietanen photographylta joka toteutti kaupan silloisen ja osin nykyisenkin visuaalisen ilmeen upeat kuvat <3 Johannalta sain myös ensi sysäyksen uuteen intohimooni - valokuvaukseen - hänen tinkimätöntä ja upeaa tyyliään voi vain ihailla <3 Uusi intohimoni sai vakavia piirteitä kun aloitin valokuvausopiskelut Muurlan opistossa. Vuosi oli mahtava! voin lämpimästi suositella Muurlan opistoa kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille <3 

Vuosien varrella olen tavannut ihania asiakkaita ja ihania yhteistyökumppaneita, kiitos teille <3 Tosi usein kysytään olenko tavannut urallani bridezillaa kun paljon työskentelen morsiamien kanssa. En ole. Mutta toki ihmiset reagoivat stressiin eri tavalla. Olenkin pyrkinyt vastaamaan viesteihin aina mahdollisimman nopeasti epävarmuuden poistamiseksi ja stressin vähentämiseksi. Kaikki järjestyy kyllä! Teemme aina parhaamme, siihen voit luottaa. 

Tämä vuosi on meidän juhlavuosi joten arvontoja ja kilpailuja on tulossa super paljon!
Ensimmäinen arvonta on jo käynnissä Ninkan facebook sivuilla täällä

Pieniä muutoksiakin toimintaan ja valikoimaan on tulossa lähiaikoina, niistä lisää myöhemmin ;)



Rakkaudella <3

Nina