maanantai 30. heinäkuuta 2012

Sulkia ja pitsiä

Tässä muutamia tekemiäni koruja heinäkuulta. Nyt on vähän hidastunut tuo tekeminen sillä verrattuna viime odotukseen tässä on tullut sellaisia mielenkiintoisia, hieman elämää hankaloittavia seikkoja kuten sormien särkeminen ja turpoaminen. Mikä muuten on todella raivostuttavaa kun hinkua tekemiseen kuitenkin olisi!! No enää seitsemän viikkoa...ja voitte olla varma että lasken päiviä, tunteja ja melkeinpä sekunteja ;)




Tämä vaalea ivory cremen värinen sulkakoru jossa makenveden helmiä ja swarovski kristalleja löytyy täältä
EDIT myytiin jo


Tämä sulkakoru on tehty kuvausprojektiin ja toistaiseksi siitä löytyy jo yksi kuvakin täältä.
Korua voi pitää eri tavoin kampauksen mukaisesti. Samaa sarjaa tein kaulakorun joku näkyykiin tuossa linkin kuvassa aika hyvin.


Tämä koru ehkä nähdään yhden bloggaavan ihanan morsion kampauksessa ensi kuussa. Tämä tai sitten vastaava kaunotar :) miten innolla odotankaan näkeväni hänen kampauksen, meikin ja muun häätyylin, ihanaa!


Tämä koru ei alunperin ole minun tekemäni, mutta lisäsin siihen nuo vaaleat (oikeasti ivory creme väriset vaikka kuvassa näyttävät vaaleammilta kuin ovat) sulat, koska koru ei kooltaa ja muodoltaan sopinut kampaukseen. Mutta nyt pienen tuunamisen jälkeen odotukset ovat korkealla ja ensi viikonloppuna pääsen sovittamaan sitä viralliseen hääkampaukseen.


Pitsi on pop! ja pitsi kirjailtuna helmillä tai strasseilla on jotain aivan hurmaavaa.
Tässä tekemäni valkoinen pitsipanta johon on kirjailtu helmiä sekä iso strassikoru.



Tämä on yksi lempparikoruistani, ehdottomasti! eikä vähiten siitä syystä että tein sitä todella pitkään.
Eli pitsiin on kirjottu useita eri kokoisia strasseja ja helmiä sekä muutama strassikoru. Pantana tämä vintage henkinen koru sopii hyvin myös lyhyen hiuksen kampaukseen.


Joku ehti jo kyselemäänkin mitä tapahtuu Ninkalle äitiyslomani aikana, niin voin vakuuttaa että toiminta jatkuu samana ja toivottavasti jopa vielä parempana vaikka olenkin poissa. Eli isoja muutoksia sillä saralla ei ole tulossa. Kampaus -ja meikkauspuolella Eeva-Marja ottaa ohjat, eli hoitaa tuon toteutus puolen sen aikaa. Myöskään blogi ei ole jäämässä lomalle vaan toivottavasti saa lisää ja vielä monipuolisempia juttuja jatkossa, mutta ei mennä vielä tarkemmin nyt niihin :)

Mukavaa viikkoa kaikille!
Toivotaan lisää upeita kesäkelejä <3


perjantai 27. heinäkuuta 2012

Ihana viikonloppu


Nythän tuntuu jo ihan kesältä!
Tähän asti kesästä ovat muistuttaneet lähinnä hyttyset, mutta nyt jo tarkenee ja auringosta on saanut nauttia koko ihanan päivän <3

Ihania juhlia kaikille joiden suuri päivä on tulevana viikonloppuna!


Kuvan hiuskorut ja huntu Ninka.fi


Kuvat Johanna Hietanen photography
Malli Eeva-Marja Saarinen
Kampaus ja meikki Nina/ Ninka.fi 

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Häämeikki ja aivan ihana hääkuva


Sitä tulee oikein hyvälle tuulelle kun näin ihanaa kuvaa katsoo!
Kuvan lähetti morsian jolle tein häämeikin heinäkuun alussa. Kerrassaan upeaa nähdä tämä kokonaisuus. Sääolosuhteet meikkiä ajatellen olivat aika haastavat, sillä päivä oli hieman sateinen ja erittäin hiostava, aurinko pilkahteli kyllä hetkittäin. Morsian kuitenkin kertoi viestissään että meikki oli todella hyvä ja kestävä. Kesti niin hyvin ettei tarvinnut illan mittaan edes puuterointia, vaikka olinkin varmuuden vuoksi kehottanut puuteria varaamaan mukaan.

Mitä sävyjä meikkiin on käytetty ja koevedokset löytyvät täältä
Morsiamen kampauksen on tehnyt Riika Hartikainen ja valokuvaaja on Milja Viljamaa.

Ja muuten jos katsoo hääkimppua isossa kuvassa niin ehkäpä huomaat jotain ihanaa yksityiskohtaa...
nimittäin kauniit tummansiniset koristeperhoset ovat kimpun somisteena, aivan ihana idea!

PALJON ONNEA IHANALLE HÄÄPARILLE <3



Ps. Ethän kopio kuvia

Terkuin Nina

uusia hiuskorumalleja










                                                        on jo päivitetty kauppaan

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Koevedos elokuun morsiolle



Tänään kampasin ja meikkasin koevedosta elokuisten häiden herkän kauniille
mutta energiselle morsiolle.

Toiveissa hänellä oli, että saisimme aikaan jonkinlaisen nutturan hänen lyhyehköihin ja ohuisiin hiuksiinsa, sekä ruskean/kullan hohtoinen meikki teemaväreihin sopien.

Nutturan rakentamisen avuksi hän toi mukanaan klipsipidennyksiä, jotka oli saanut kuin tilauksesta ystävältään lahjoituksena. Ihanaa! Pidennykset olivat vain hiukan hänen omaa sävyään vaaleammat, ja upposivat mukaan upeasti hiukan kontrastia luoden. Tämä on hyvä kikka myös, jos mieli tekisi saada hiukan sävyeroja kampaukseen, mutta ei haluaisi omia hiuksiaan värjätä. Klipsipidennykset ovat helpot ja kätevät käyttää, sekä auki että kiinni oleviin kampauksiin! Loppusilauksen kampaukselle teki Ninka.fi sivustoltamme tilattu keveä köynnöstiara, jonka voi kääntää niin nutturan sekaan, kuin pannaksikin. Tänään päädyimme pantaversioon, ja prinsessalook oli valmis!

Meikissä keskityimme kuulaaseen ihoon ja rusahtavaan värimaailmaan, joka korosti morsion kauniin sinisiä silmiä!
Terkuin Eeva-Marja/Emppu







sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Morsiuskampaus ja -meikki

Vilkaisu aivan ihanan morsiamen häätyyliin, kampaukseen ja meikkiin.
Kampauksen suunnittelin ja toteutin pitkiin ja erittäin raskaisiin hiuksiin joten työvaiheita oli useita.
Pohjalle käytin kuiviin hiuksiin ensin muotovaahtoa sekä pinnirullauksen alle kampausnestettä jota olin "terästänyt" märkälakalla. Kiharat on tehty isolla lämpöraudalla ja jätetty jäähtymään pinneille, jonka aikana totetin meikin.



Meikissä toivomus oli luonnollisuus ja heleys. Tähän viralliseen versioon tein kyllä hieman juhlavamman meikin kun koemeikin naturel -meikki ja ratkaisu oli oikein hyvä. Morsian ihmetteli silmiensä kirkasta sinisyyttä kun yleensä ne ovat paljon harmaamman siniset. Kyllä vain, oikeilla meikkiväreillä voidaan korostaa silmien väriä halutulla tavalla. Tässä sinisyyden esille parhaiten tuo ruskea/violetti -sävy.

Hiuskoristeena toimi kaunis ja siro tiarapanta joka on valikoimastamme ja se olikin oivallinen valinta kruunaamaan tämän ihanan prinsessatyylin.


PALJON ONNEA TUOREELLE ROUVALLE <3

Lämpimät onnittelut myös muille viikonlopun hääpareille!



Terkuin Nina

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kurkistus futuristiseen tuhkimoon

Viime sunnuntaina 15.7.2012 kuvasimme ihanaa projektia, inspired by Disney. Projektissa kuvasimme 3 Disneyn prinsessaa hiukan futuristisessa valossa, ja itse pääsiin loihtimaan Tuhkimolle uuden tyylin.

Tuhkimon tyyli alkoi vellomaan päässäni, ja ideoita kävi mielessä useita. Jotenkin ajatus hiukan goottityylisestä Tuhkimosta alkoi kiehtomaan niin kovasti, että siihen sitten lopulta päädyinkin. Tuhkimon tarina alkaa tumman puhuvista otoksista työläistyttönä, valoisampiin kuviin, jossa prinsessa etsii sitä oikeaa kenkää monen joukosta, hääpuku päällään.

Ihanat kuvaajat Johanna ja Jouni saivat vangittua kuviin juuri sellaisen tunnelman mitä visioin, iso kiitos siitä!

Tässä pieni kurkistus tulevaan, sekä viimeiseen inspiraatiokuvaan, mutta en paljasta vielä kaikkea! ;)


Johanna Hietanen photography


Terkuin

Eeva-Marja/Emppu




Kampaus ja meikki Eeva-Marja Saarinen/Ninka.fi
Kuva Johanna Hietanen photography
Malli Irmeli




torstai 19. heinäkuuta 2012

Uusimmat hiuskorut


Oih mitä ihanuuksia eilen saapuikaan, ihan huikeita juttuja!
päivitetään kauppaan viikonlopun aikana.










Minä lähden tästä etsimään vähän oikean värisiä lisähiuksia, juuri oikeanlaista peitevoidetta sekä tuunaan käyttökuntoon pari sulkakorua. Huomenna ihanan morsiamen kampaaminen ja meikkaaminen juhlakuntoon sekä korujen esittelyä tuleville morsiamille. Kiireinen ja kiva viikonloppu tulossa siis :)

Hyvää viikonloppua!

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kiharapilveä ja purppuraa



Viime lauantaina luokseni laitettavaksi saapui tummatukkainen morsian, kädessään paketti lisäkehiuksia, tiara, ja valokuvia upeasta puvusta.

Lookin lähdimme rakentamaan ajatuksella puoliksi aukinaista, muhkeaa ja näyttävää kampausta, sekä ruskeita silmiä korostava meikki.

Ruskeat silmät ovat mitä ihanin meikkauksen kohde, sillä melkein mikä tahansa sopii, ja näyttää upealta väristä riippumatta! Violetti on kuitenkin erityisesti omiaan tuomaan tummia silmänappeja esiin, ja siihen sitten päädyimmekin, hipauksella hopeaa ja varjotuksia mustalla luoden.

Lilat vivahteet saimme aikaan makeup centerin mattavioletilla, sekä hiukan enemmän purppuraan taittavalla Coastal Scentsin kevyesti hohtavalla sävyllä. Hopean häiväyksen tein Mary Kayn kestosuosikillani, ja tummahko varjostus syntyi Mchic.in tummalla harmaalla.

Hiuksiin sitten päädyimme koevedoksen jälkeen vielä lisäämään hiusta klipsipidennys muodossa, ja ratkaisu toimi todella hyvin lopputuloksessa. Pohjalla on "muotoilurauta-pinnirullaus", ja yläosan muhkeuden takana omista hiuksista rakennettu "valkki", sekä vieläkin niin loistokas tyvipuuteri tupeerauksen alla.
Siitä rakensimme näyttävän kokonaisuuden, ja morsian näytti aivan upealta ja onnea säteilevältä lookissaan! :)



Terkuin

Eeva-Marja/Emppu


Merenneitoni ja minä




Viime sunnuntaina huipentui eräs projekti työnimellä "modernit prinsessat" . Inspiraatio kuvauksiin lähti Disneyn satuprinsessoista ja miten me näemme heidän nykyaikaiset ja naiselliset hahmot kampauksineen ja meikkeineen. Itse työstin Empun punaisen tukan inspiroimana Arielin sekä Kaisun upeaa hiusväriä halusin tuoda esille vielä astetta tummempana ja jolloin pääsinkin tekemään vähän erilaisia sulkakoruja... joten siinähän se oli: erilainen Pocahontas, mutta siitä lisää vasta myöhemmin..

Tässä ensimmäiset kuvat hahmostani Ariel




Mallina tässä toimi aina niin ihana Eeva-Marja Saarinen joka näihin kuvauksiin toteutti myös oman Tuhkimo -hahmonsa. Sellaisen vähän tummemman tuhkimon kuin mihin me ehkäpä olemme tottuneet :) aivan mahtava, oottakaas vaan kohta nähdään.
Kuvat ovat Johanna ja Jouni Hietasen www.johannahietanen.com, kerrassaan loistavaa duunia jälleen!


Ylempi hiuskoru on täältä ja tuo kuvan simpukkapanta on tekemäni ja voidaan valmistaa tilauksesta. Oikeastaan noita simpukkakoruja tein ainakin neljä eri versiota joista vain kaksi päätyi finaaliin asti. Myös simpukkakorvakorut tein mutta hylkäsin ne liian suurina tähän kokonaisuuteen. Katsotaan jos toisesta hiuskorusta nähdään makupaloja myöhemmin. Kampauksia Ariel hahmo sai kaksi erilaista, toinen iso luuppikampaus ja toinen osittain aukioleva geelattu puoliponnari jonka muoto tuossa mustavalkoisessa kuvassa on kuin jollain vedenelevällä :) hieno kuva!

Ilmeisesti prinsessaleikit on terveellisiä myös aikuisiällä, niin hauskaa ja upeaa oli tätä suunnitella ja toteuttaa. Mutta nyt on nämä projektit minun osalta hetkeksi tehty ja elokuun lopussa jään äitiyslomalle. Eeva-Marja jatkaa Ninkassa kampauksien ja meikkien parissa joten morsiamet ja juhlaväki ovat oikein hyvissä käsissä sinäkin aikana <3

Lisää kuvia ja hahmoja näistä kuvauksista vielä tulossa :)

          Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikkoa kaikille!



Kuvat Johanna Hietanen
Malli Eeva-Marja Saarinen
Kampaukset ja meikit Nina Röntynen/Ninka.fi
Korut Ninka.fi



lauantai 14. heinäkuuta 2012

Hääkampaus



Morsian oli upean sädehtivä ja kaunis. Kiharsin hiukset ja jätin kiharat ns. kuivumaan pinneille ja aukikampauksen jälkeen otin keskisuuria osioita jotka kiharsin uudellen yksittäin ja kokosin kampauksen toispuoleiseksi niin että takaa tuli yksityiskohdiksi nyöritystä.

Morsiamelle tehtiin myös meikki jonka koevedokset löytyvät täältä. Toivottavasti saadaan myöhemmin ihailla hääkuvaa jossa nähdään koko upea kokonaisuus.

Lisäksi tein erittäin nopean mutta juhlavan meikin kaasolle jonka omia häitä tanssittiin viime viikonloppuna. Varsin häiden täyteinen ja ihana valmistelukevät näillä ihanaisilla siis takana :)

                                        PALJON ONNEA TUOREELLE ROUVALLE

torstai 12. heinäkuuta 2012

kuulumisia


Kuvat Juha Vuori
Malli Tiia Turunen
Kampaus Eeva-Marja
Meikki Nina
korut ja mekko Ninka.fi



Heinäkuuta mennään vahvasti, mutta osittain ajatukset ovat jo ensi syksyssä ja ensi vuoden valikoimassa. Mitä otetaan, mitä jätetään, mitä muutetaan jne. ihania juttuja luvassa jälleen :)
Mutta vielä on kesää jäljellä ja paljon upeita meikkejä ja kampauksia tulossa sekä omasta että Eeva-Marjan puolesta. Niistä toivottavasti saadaan paljon kuvia myös tänne blogin puolelle.

Ensi viikolla saadaan taas runsaasti lisää upeita tuotteita valikoimiin. Esimerkiksi tuo kuvan sädehtivä kaulakoru tulossa. Mekko jo löytyykin mutta saappaat ovat kuvausrekvisiittaa ;) Toivottavasti kumisaappaille on kovin vähän käyttöä tulevana viikonloppuna ja koko loppukesänä!

ps. Kaikki toiveet ja kehitysideat otetaan lämpimästi ja ilolla vastaan



  PALJON ONNEA KAIKILLE TUOREILLE AVIOPAREILLE!
ja ihania valmisteluhetkiä teille jotka juhlianne vietätte tulevana viikonloppuna :)

Erinomaisen hyvää kesää kaikille!



lauantai 7. heinäkuuta 2012

Romantiikkaa kampauksessa



Perjantain morsiamen kampauksen pohjalla oli idea romanttisesta kiharakampauksesta, jossa etuosassa 50 luvun tunnelmaa.
Look näytti kauniilta morsiolla, ja puvusta kuvan nähneenä tämä oli varmasti nappi valinta!

Takaosassa käytettiin apuna nutturavalkkia muhkeutta tuomaan, vaikka sitten päädyimmekin hiukan pienentämään lopputulosta koevedoksesta. Koru on morsiamen oma. Sivut ovat klassiset ja kevyesti laineella, ja etuosan "heittolaine" saatiin aikaan lämpörullilla, tupeeraamalla ja tyvipuuteria apuna käyttäen. Tässä taas yksi suosikkituotteeni, suosittelen!

Romanttinen look oli täten valmis, vielä huntu nutturan alle ja eikun alttarille! :)

Kesäterveisin

Eeva-Marja/Emppu

Muutama kuva kampauksesta:





 

torstai 5. heinäkuuta 2012

Kiharakampaus osittain auki


Tämä kampaustyyli kuuluu morsiuskampausten kestosuosikkeihin, nimittäin osittain auki olevat kiharat! Eikä ihme, onhan se pehmeä, kaunis ja juhlava kampaus. Tässä kampauksessa olen tehnyt kahta erikokoista kiharaa, kevyen tupeerauksen päälliosaan sekä pujotellut osioita limittäin molemmille sivuille yksityiskohtien ja muodon luomiseksi. Tästä samasta kampauksesta tehtiin myöhemmin sivuponnari -versio sekä kalanruotoletti versio.




Kuvan hiuskoru täältä
korvikset tulossa valikoimiin ihan kohta!

Kuva Juha Vuori
Malli Eeva-Marja Saarinen
& Niva
Kampaus ja meikki Nina Röntynen
Korut ja asusteet www.ninka.fi



Näitä muita kampausversioita voi kurkata galleriastamme http://www.ninka.fi/PublishedService?pageID=18&freePage=329

Ihanaa ja aurinkoista päivää!