torstai 30. toukokuuta 2013

Arvonnan voittaja on...


 
 
LAURA
Kommentti " Melkein oon unohtanut! Mutta kolmella arvalla sitä voisi olla mukana kokeilemassa. ;)"
 
 
Onnittelut Laura!
Laitan Sinulle vielä spostia tulemaan huomenna.

Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja osallistumisesta <3
Uutta kilpailua/arvontaa tulossa taas myöhemmin
Ihanaa viikonloppua!

terkuin Nina
 
 




keskiviikko 29. toukokuuta 2013

20-luku inspiroima hiuskoru

Innostuksestani 20 -luku koruihin olen kertonut jo monesti aiemminki, viimeksi täällä.
Edelleen mennään The great gatsby tunnelmissa joista inspiroidun tekemään tämän hiuskoristeen.
Tämä koru istuu muotonsa puolesta upeasti myös aivan hiusrajalle tai vaikkapa kampauksen sivulle upeaan lainekampaukseen... Materiaalina siis kristalleja, hopeisia ja mustia rondelleja.
 

 
Ja nyt askartelemaan arpalipukkeita, nimittäin niitä tulee kaikkiaan upeat 84 kpl!!!
Kiitos kaikista ihanista kommenteista, tuotetoiveista ja osallistumisesta jne <3
Arvonta suoritetaan pian ja julkaistaan huomenna :)
 
Terkuin Nina


maanantai 27. toukokuuta 2013

Mikä on parasta....?

 
Kampaus, meikki, korut ninka.fi
Malli Anu
 
 
 
Toukokuun kohta vaihtuessa kesäkuuksi, kysymme
Mikä on parasta keväthäissä?
Minkälaisen teeman Sinä valitsisit/valitsit keväthäihin? Mitä värejä/somisteita käyttäisit teemassa?
 
 
Ps. arvonta on päättynyt ja suoritetaan tämän viikon aikana :)
 
Aurinkoisin terkuin
 
Nina

Tulevia asustetrendejä ja arvonnan vikapäivä

 
Arvontaan ehtii osallistumaan vielä tänään <3
 
Johanna Hietanen Photography
 
aurinkoisin terkuin Nina
 
 

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Lovebirds

Viime viikolla vietettiin Lovebirds - liikkeen avajaisia Helsingissä. Avajaisista kirjoittaa tarkemmin mm. Heidi blogissaan. Lovebirds myy ja välittää pääasiassa hyvinpidettyjä käytettyjä hääpukuja. Idea on vallanmainio sillä moni morsian pohdiskelee häiden jälkeen mitä tehdä unelmien puvulla. Usein yhdet häät tanssittu laatupuku on aivan hyvässä kunnossa ja siten käytettävissä vielä uudelleen. Oman hääpuvun myyminen on kuitenkin aika työlästä ja usein morsiamet kaipaavatkin vinkkejä sopivista pukumalleista, istuvuudesta yms. käytännön jutuista. Mikäs sen kätevämpää kuin suunnata liikkeeseen joka on erikoistunut käytettyjen pukujen myyntiin. Me rakastamme tätä ideaa<3

Lovebirds on perinteisekkään ja upean hää-ja juhlapukuliike Stilissiman pikkusisko.
 
Ninkalla oli ilo olla mukana avajaisissa. Meiltä paikalla oli Kaisu sekä muutamia korumallejamme. Ensi viikosta alkean korujamme löytyy myynnistä Stilissimasta, osoitteesta Runeberginkatu 42 Helsinki. Sinne siis! Olemme iloisia tästä yhteistyössä sillä haluamme morsiamille parasta mahdollista palvelua yhdessä parhaiden tuotteiden kanssa.

NYT Stilissaman blogissa kysytään hääpuku haaveista. Morsian vuosimallia 2014, käyhän jättämässä siis vastauksesi.
 
Aurinkoisin terkuin
 
Nina
 
 

Time for tea

Johanna Hietanen photography
Malli Michaela
 
 
Tulossa pian rustiikkisen-romanttisen-tuimat teekutsut metsässä...eli viime kuvauksien sadosta pieni maistiainen tässä. Birdcage hattunen on Ninka uniikkikoru, samoin kaulakoru.
 
Mukavaa sunnuntaita!
 
terkuin Nina

 
 
Vielä ehtii osallistumaan arvontaan joka sulkeutuu 28.5




lauantai 25. toukokuuta 2013

Uniikkikoru morsiamelle pitsistä ja helmistä

 
 
 Tampereen häämessujen yhteydessä SomethingOld häät- ja juhlat arpoi messuilla arvontaan osallistuneiden kesken Ninkan hiuskorun. Voittaja ihastui yhteen mallikoruistani Tampereella järjestetyn morsianillan yhteydessä, jossa olimme Kaisun kanssa mukana. Mallikoruni pohjalta valmistin morsiamen pukuun sopivan pitsisen hiuskoristeen. Kuvassa värit tulevat hieman väärin, sillä kontrastit eivät ole ihan noin voimakkaita. Pitsi on väriltään hopea, helmet valkoiset ja rondellit ovat kylmän savunharmaita ei ruskeita.


Toiselle ihanaiselle morsiamelle sen sijaan lähti tilauksesta valmistettu uniikki ja aikast näyttävä sulkakoru sekä siihen sopiva rannekoru. Pakettiin räätälöin vielä bonuksena nämä dramaattisen loistokkaat korvakorut.

 
Tälle päivälle on jo yksi häämeikki ja kampaus valmiina :) Jäljellä parin tilauskorun viimeistelyä sekä valmistautumista huomiseen koe/kuvausmeikkiin.
 
Vielä ehtii osallistumaan arvontaan! 
palkintona on lahjakortti Ninka.fi kauppaan sekä meikkisivellin setti.
 
Aurinkoista päivää!
 
terkuin Nina

perjantai 24. toukokuuta 2013

Huikeita pukuja



Tässä erään tiedon mukaan yksi kalleimmista mittatilaustiaroista (siis puhumme miljoonista nyt joten swarovskit lienee vaihdettu timantteihin :)) sekä
J´Aton couturen suunnittelema erittäin arvokas desing puku. Aika vaikuttavaa vai mitä? Alla muutamia googlen kuvahaulla löydettyjä herrojen muita luomuksia. UPEITA <3
 


                                                              http://www.jatoncouture.com/
Heidän nettisivuiltaan vaan valitettavan vähän tietoa vielä löytyi, mutta ilmeisesti on tulossa.




 
Näihin fiiliksiin onkin hyvä lähtieä viikonlopun viettoon, tai no minä olen koko viikonlopun tekemässä häämeikkiä ja kampausta, mutta viikonloppu se on sekin ja sitäpaitsi rakastan mun työtä. Ihanaa viikonloppua kaikille ja erityisesti avioon asteleville <3
 
terkuin Nina


torstai 23. toukokuuta 2013

Hiuskorupanta satiininauhalla



 
Toimii pantana tai otsalla. Otsakoruna ihanasti boheemi hippiprinsessa tyylinen vaihtoehto. Kokeiltiin tätä viime kuvauksissa  (Johanna lupasi kuvia pian, jee :) ) ja toimi ihanasti, rennon villin ja kesyttämättömän kiharan kanssa. Tämä Ninka uniikkikoru tulossa kauppaan pian :)
Satiininauhaa saa valkoisena ja vaaleansinisena myös!
 
Hei sehän on jo miltein viikonloppu. Aurinkoa kaikille <3
 
terkuin Nina
 
 

Hiuskoristeen valinta/ Asettelu

Kampaajan tulee huomioida hiuskoriste ja sen kiinnitys kampauksen tekemisessä jo alusta lähtien, eli hiuskoriste on hyvä muistaa ottaa mukaan koekampaukseen mentäessä jotta se voidaan huomioida kampaussuunnitelmaa tehtäessä. Ensimmäiseksi tulee huomioida hiuskoristeen ja kampauksen mittasuhteet, asettaminen suhteessa kampauksen painopisteeseen sekä hiuskoristeen kiinnitysmekanismi. Nämä asiat tukevat ja täydentävät toisiaan. Niillä voidaan luoda haluttua vaikutelmaa tasapainosta, toispuoleisuudesta sekä mielenkiintoisia yksityiskohtia tai hiuskoristeet voivat olla hallitsevat ja siten rakentaa tyyliä voimakkaasti.

Hiuskoriste ei kannata olla suhteettoman suuri kampaukseen nähden. Se voi olla suurempi kuin kampaus, mutta silloin se tulee olla harkitusti sellainen esim hattukoristeet, faschinatorit ja vaikkapa isot kukat pienessä nutturassa. Kampaus sen sijaan voi aina olla suurempi hiuskoristeeseen nähden, kuten pienet kampakorut ja korupinnit esim suuren nutturan tai luuppikampauksen kanssa. Tällainen kampauksen ja koristeen "epäsuhta" on silmälle mielenkiintoisempi kuin jos molemmat olisivat saman kokoiset. Mikäli koriste on samankokoinen kuin kampaus, sillä voi täydentää kampauksen muotoa tai käyttää koristetta luomaan vaikkapa vaikutelmaa kampauksen toispuoleisuudesta. Tein tälläviikolla koevedoksen kampauksesta johon toiselle sivulle tulee letti ja toiselle puolelle sulkakoriste, nuttura on takana niskassa. Vaikutelma on samalla tasapainoinen mutta mielenkiintoinen silmälle koska jokaisessa "kuvakulmassa" kampauksesta tulee jotain uutta, mutta kampaus ei kuitenkaan ole "levoton" vaan yksityiskohdat sopivat yhteen ja sulan sävyt sitovat yhteen meikin sävyt ja hienovaraisesti väriteemaa.


Muutamia kuvia joissa hiuskoru täydentää kampauksen muotoa

 
 
 
Hiuskoriste on kampauksen hallitseva tekijä ja suurempi kuin kampaus 






Hiuskoriste toimii yksityiskohtana ja on pienempi kuin kampaus







 Se mikä on pukevinta on täysin makuasia. Minkälainen hiuskoriste Sinua viehättää? 

Ps. Muista osallistua arvontaan täällä

terkuin Nina

pst. seuraavaksi tulossa vinkkiä hiuskoristeet kiinnitykseen...






maanantai 20. toukokuuta 2013

Häät 20-luvun teemaan

Häämuodissa on voimakkaasti läsnä vaikutteita 20-luvusta. Vai mitä mieltä olet näistä sille ajalle tyypillisistä symboleista ja yksityiskohdista. Mikä näistä toimii Sinulle?
  • Vihkiseremonian aikana morsiamella pitkä huntu joka poistetaan iltajuhlaan
  • Art deco koristetaiteessa ja sisutuksessa, geometriset ja kulmikkaat muodot koristeissa ja grafiikassa. Tämän aikakaudelle tyypillisen tyylisuunnan kannattaja koristelee runsaalla kädellä ja nauttii väreistä
  • Vaihtoehtoisesti täysin valkoinen sisustus josta häämuotiin voisi poimia pöydälle peilejä, hopeotuja pintoja ja lasia.
  • Kerroskakku
  • Kukkana orchideaa
  • Puvuissa yksinkertainen silhuetti, avoin selkä
  • paljon koruja, hiuskoristeet usein otsalla ja/tai koriste sivulla

Ota hääteemaksi salakapakka ja tarjoile cocktaileja charlestonin tahtiin tai levitä tanssilattia ulos aurinkoon orkesterin kera jossa nautitaan jazzista ja juomista tunnelmallisesti aamuhämärään asti. Oih kuulostaa ihanalta! Odottelen että pääsen katsomaan elokuvan The great Gatsby joka ulkoisilta puitteiltaan pitäisi olla huikea.




Aurinkoa päivää!

terkuin Nina

Ps. häissä ihaninta on että muodista ei tarvitse välittää vaan tärkeintä on että jokainen saa ne omannäköiset häät! mutta onhan näitä aina kiva fiilistellä <3

Hääkampaus-ja meikki koevedoksia

Minulla on aivan ihania asiakkaita <3
Viime lauantaina tein koevedokset meikistä ja kampauksesta  kahdelle hurmaavalle morsiamelle. Molemmilla oli mielikuva mitä haluavat ja minua erityisesti ilahduttikin kun inspiraatiokuvista löytyi yksi minunkin tekemä kampaus :)  Toiveena oli siis rennon romanttinen ja tyylikäs kiharanuttura jossa painopiste on sivulla, toisessa sivussa letti. Meikissä haettiin luonnollisuutta mutta rohkaisin morsianta kokeilemaan enemmän väriä joka sopii hänen aivan mahtavan upeaan omaan sävymaailmaansa. Hääpäivän meikkiin päädyimme kuitenkin pehmeämpään vaihtoehtoon joten ei tarkistella meikkiä tarkemmin vielä.
 
Koevedoksessa tehdään ilman siloitteluja ja pohjatöitä kampauksen painopisteet, hahmotelmaa yksityiskohdista sekä määritetään kiharan muoto yms. Meikin teen aina alusta loppuun mahdollisimman tarkasti jotta kotona voi rauhassa peilailla sekä testata meikin pysyvyyttä. Koemeikin jälkeisellä viikolla vielä viestitellään asiakkaan kanssa, että tehdäänkö jotain muutoksia esim meikki on tuntunut liian vahvalta tai pysyvyys ei ole ollut se hyvä. Yleensä pysyvyys on mitä parhain, se nimittäin on hyvinkin paljon kiinni tuotevalinnoista sekä siitä että valitsee tuotteiden koostumukset vastaamaan ihon tarpeita ja vaatimuksia, kuivalle iholle rasvaisempia tuotteita ja rasvoittuvalle mattapinnan antavia.
Näin pahinkaan helle tai kosteus ei pääse juhlijan meikkiä pilaamaan. Ja tietysti hääpäivänä käytetään erityiset pohjustus ja kiinnitysaineet meikille.
 
Ensimmäinen kampaus tarvitsee pohjatuotteiltaan sileyttä ja pintaa kiillottavia, siloittavia, kosteuttavia öljypohjaisia tuotteita luonnokiharan siloittamiseksi. Sekä hyvän kosteussuojan viimeistelytuotteilta (yleensä mitä vahvempi lakka sen voimakkaampi kosteussuoja. Toinen hyvä kosteussuoja luonnonkiharalle on jos muotoilutuotteessa on kitosaania koska se on joustava mutta kestävä)
 
Tumman morsiamen kampauksessa tulee rennon laineentyylistä kiharaa ja ns. solmutekniikalla tehty romanttinen mutta ryhdikäs niskanuttura. Ja ne silmät! morsiamen oma silmien väri on ruskea ja silmät isot joten meikissä korostettiin vahvasti silmiä joissa sävymaailma oli vaaleanpunaisen vivahteisen vaalean lisäksi harmaa ja musta. Näin saatiin upean utuinen ja romanttisenseksikäs silmämeikki. Huulimeikki pidettiinkin naturel-meikkinä jotta vaikutelma ei ole kova.
 
Hiuslaatu oli taas aivan täysi vastakohta ensimmäiseen, eli ei missään nimessä hoitoainetta ennen kampausta ja pohjalle voimakas muotovaahto sekä hiuspuuteri antamaan käsiteltävyyttä sekä edistämään tupeerauksen pysyvyyttä, eli hiuksen pinta on niin sileä ja lasimainen että se pyrkii suoristumaan.
 

Molemmillemmille morsiamille tulee pieniä muutoksia, toiselle kampaukseen ja toiselle meikkiin nyt haastattelun jälkeen eli koevedos on todella tärkeä tehdä ennen virallisia versioita. Erittäin hyvällä mielellä olen takaisin työmaalla, ihanaa päästä taas tekemään kampauksia ja meikkejä! :)

Ihanaa aurinkoista viikkoa!
 
MUISTA ARVONTA TÄÄLLÄ
 
terkuin Nina

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

VOITA MEIKKISIVELLIN SETTI JA LAHJAKORTTI

Huomasithan että verkkokauppamme Ninka.fi on uudistunut? :) Myös tuotevalikoima on saanut uudistusta. Mikä on Sinun suosikkituotteesi? linkitä tänne suosikkituotteesi ja voita lahjakortti kauppaamme arvolta 50 euroa sekä korkealaatuinen sivellinsetti
(8 kpl meikkisiveltimiä) Kilpailu on voimassa 28.5 asti.

YHDEN ARVAN SAA KOMMENTILLA
KAKSI ARPAA ON LUKIJOILLA
KOLME ARPAA JAKAMALLA TIETOA
ARVONNASTA ESIM BLOGISSASI
(KIRJOITA KOMMENTTIKENTTÄÄN MONELLAKO ARVALLA OLET MUKANA)
 
Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!
 
 
Ps. arvostelemalla tuotteita sivuillamme ja jakamalla facebookissa saat -5% tilauksestasi.
 
 
 
 

 
 

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hiuskoru otsalla!

Tämä on tuttua jos katselet kuvia intialaisista morsiamista, mutta nytpä se koru kuuluu olla siinä otsalla kulttuurista riippumatta. Kyseisessä kulttuurissa koruja ja väriä onkin usein käytössä enemmän kuin riittävästi. ja kun se iänikuinen kysymys kuuluu mikä on liikaa niin vastaus lienee, riippuu täysin miten sen kantaa. Tässä nyt kuitenkin blingiä otsalla meiltä ja maailmalta.


Kim Kardashian (vai kuka se nyt oli ;) sen hääkoruna aloitti ja buumi senkun kasvaa.



Me asettelimme korun otsalle viime talven kuvauksissa. Ja hitsi, sehän näyttää hyvältä.Vai mitäs mieltä olet? Ihanasti vähän boheemi, samalla keijumainen ja mystinen. Minä tykkään!



 Viime viikonloppuna kuvasimme lisää hiuskoruja otsalla, ja kyllä
edelleen olen aivan villinä niihin! Tosin olisin halunnut kuvan tästä myös kun hiukset ovat auki mutta tällä kertaa se vaan jäi. Suosittelen kuitenkin myös auki olevaan kampaukseen (muista jakauksen paikka keskellä ;). Yllätyksekseni koru kuitenkin sopi vaikka minkälaiseen kampaukseen!


Aiotko Sinä laittaa hiuskorun otsalle?

Ninkan kuvat by Johanna Hietanen
Otsakoru tulossa verkkokauppaan lähipäivinä kunhan saan sen naputeltua sinne..

terkuin Nina

tiistai 14. toukokuuta 2013

Nyt hääkauneuden ammattilaisten löytäminen on helpompaa!

Morsian, onko hääkampauksen tekijä vielä haussa? Entäpä kuka tekee paikkakunnallasi parhaat häämeikit? kenen puoleen kääntyä jos ei omaa vakikampaajaa ole?!?
 
Kampaamoja mahtuu jokaiseen Suomen kylään ja kuntaan lukuisia määriä. Läheskään niissä kaikissa ei tehdä kampauksia tai häämeikkejä. Tuntuu että vanha kunnon kampaustentaitaja ammattikunta on aika kapea. Muistan hyvin vanhemman rouvashenkilön epäuskoisen ilmeen kun hän totesi yrittäneensä varata aikaa uuteen kampaamoon rullakampaukseen mutta siellä ei kuulemma ollut käytössä rullia.. nooh trendit muuttuu. olen itse opiskellut silloin kun yhdistymättömät, rikotut linjat olivat muotia ja taidankin osata niiden leikkaukset parhaiten ;) Toisaalta ne jotka rakastavat tehdä kampauksia ovatkin sitten usein superhyviä siinä. Minkälainen sitten on hyvä kampaus? No se on juuri se mistä sinä pidät sillä siinä todennäköisesti viihdyt parhaiten ja nautit olostasi. Miten siis valita oikea kampauksen tekijä? Oikeastaan kaikki on kiinni käsialasta. Minkälaisesta käsialasta sinä pidät? Ammattilainen sitten suosittelee oikeat painopisteet, muodot yms.
Omia kampauksiani voisin luonnehtia rennoksi, minulle tärkeintä on kampauksen muoto ennenkaikkea. Kampauksessa pitää olla muodon lisäksi liikettä, se ei saa olla ylitärkätty. Ja kampauksen pitää olla iso ja näyttävä, ei kuutenkaan suuri tai suhteessa liian suuri kantajansa kasvoihin tai ruumiinrakenteeseen. No joo, voisin höpötellä omasta kampausfilosofiastani tunnin jos toisenkin mutta mennäänpäs siihen asiaan :)
 
Ninkatiimi on pieni ja usein kysytään häämeikkiä ja kampausta samoille suosituille hääviikonlopuille. Jos meiltä ei tekijää löydy niin usein myös kysytään kenen puoleen voisi kääntyä. Kauneusalanyrittäjänä minua suuresti ilahduttaa tämä uusi sivusto joka on avattu nyt toukokuussa nimittäin Stylebook.fi jossa voi tutustua suomalaisten kauneuden ammattilaisten profiileihin ja työnäytteisiin.
Stylebook-profiili on kauneusammattilaisen käyntikortti verkossa. Sivusto on
suunnattu sekä kauneudenhoitoalan ammattilaisille että kauneudesta
kiinnostuneille kuluttajille.


Morsian tai juhlia suunnitteleva voikin löytää Stylebookista
itselleen sopivan kampaajan, meikkaajan, kosmetologin, stylistin,
kynsitaiteilijan tai muun kauneusalan tekijän helpon hakutoiminnon
avulla! se että tekijät voivat lisätä sivuille omia työnäytteitään helpottaa sen oman mieleisen käsialan löytämistä.
Stylebookin siis kaikki ammattilaiset laittamaan omat profiilit, Stylebookiin kaikki ammattilaista etsivät morsiot ja juhlakalut!
Stylebook-profiilin tehneitä ammattilaisia
voi suositella tähtien, kirjoitusten ja kuvien avulla. Suosituksia voivat tehdä
niin ammattilaiset toisilleen kuin kuluttajat
ammattilaisille.

 

Aurinkoisin terkuin

Nina

Kuvauspäivän kuulumiset

Onnittelut kaikille viime viikonloppuna avioituneille! Miten upea sää meitä kaikkia hellikään <3
Häätunnelmissa oltiin täälläkin -vaikkei kukaan sanonutkaan tahdon, kauniita morsiamia nähtiin päivän aikana Vappulan ja Teutarin metsissä. Siinä oli ohikulkijoilla hämmästelemistä.
 
Lisää kuvia tulossa Johanna + Jouni Hietaselta tuota pikaa <3
Kiitos kaikille projektiin osallistuineille: Anu, Michaela, Kaisu,
Kukat Sisters in Bloom Nonna
"Jumalatarpuku" Pukuni Saara
Kampaukset, meikit, korut Nina/Ninka.fi
osa puvuistamme oli kierrätyslöytöjä, niiden metsästäminen oli oikein hauskaa ;)
 
tässäpä ensimmäinen kuva ihanasta Anusta...
 


Aurinkoista viikkoa <3
 
terkuin Nina

tiistai 7. toukokuuta 2013

Kohti uusia juttuja

Täällä blogissa onkin ollut hiljaista. Ei siitä syystä ettei olisi tapahtunut mitään, vaan siksi että on tapahtunut ihan liikaa! Tänään esimerkiksi oli vuorossa location hunting with Kaisu, tulossa jotain ihan huikeeta (tai niin me ainakin halutaan uskoa, päättäkää te sitten kun valmiina! :)) Mutta mutta.. siitä sitten lähemmin myöhemmin.

Kaapissani kuumottelee tällähetkellä aivan upeita hääpukuja! Yksi niistä on Pukunin Saaran upea vedoksinen ivoryn valkoinen chiffonki puku, joka tekee jumalattaren kenestä tahansa! Saara on todella taitava tekemään henkeäsalpaavan upeita pukuja. Voi olisinpa muutaman (??!!?) vaatekoon pienempi niin sovittaisin tätä pukua onnesta kirkuen. Toisaalta ihan hyvä etten ole koska muuten en ehkä suostuisi riisumaan sitä enää pois. Yhdestä puvusta kerroinkin jo edellisen postauksen yhteydessä vähän, se on 70 -luvun pitsinen vintage hääpuku. Vaikutteita puvussa on selkeäsi myös 60 luvulta eli sen vuosikymmenen alun puku varmasti on kyseessä. Todella hurmaava yksilö, aivan ihana! Sitten on simppelin yksinkertainen ja elegantti hääpuku johon ihastuin heti kun näin kuvan siitä. Saatuani puvun käsiini olin kuitenkin hieman hämmentynyt sillä puku oli kiiltävämpi kuin olin kuvitellut..Kaunis ehdottomasti, mutta ehkä vähän haastellisempi asustaa.
Ja koska meillä on selkeät teemat mihin puvut ovat tulossa niin hirveä kriisi iskee jos ei joku juttu olekaan niin kuin kuvitteli. No ei iske oikeesti. Aina on varasuunnitelma, ja varasuunnitelman varasuunnitelma ;)

Karinalta odottelen vielä lisää kuvia toissaviikkoisesta kuvaussessiosta. Tässä kuitenkin jo muutama uusi. Karina on nuori ja todella taitava! käykää vaikka kurkkaamassa Karinan facebook sivuilta miten upeasti unenomaisuuden ja fantasiamaailman hän onnistuu saamaan kuviinsa ja silti ne ovat niin käsinkosketeltavia. Taidokasta!


 
Kuvat Karina Boissonnier
Kampaus ja meikki Nina/Ninka.fi
Malli Kaisu



Kuka katsoi Kuninkaalliset häät? Mitäs tykkäsitte? Olipa erikoisen uudentyyppinen ohjelma minun makuuni. Mutta hääohjelmat on aina ihania ja rakkaus kaunista aina :) ja kyllä tykkäsin puvustakin, ja kukista. Ja hääpari oli aivan hurmaava :)

terkuin Nina