perjantai 30. lokakuuta 2015

Autiotalossa

Olen todella viehättynyt autiotaloista ja hylätyistä paikoista. Sama "vaiva" tuntuu olevan monella urbaanilla retkeilijällä! Erityisesti valokuvauksen myötä autiot talot ja hylätyt mestat ovat tarjonneet upeita kuvauspaikkoja ja joskus voi löytää todella upeita yllätyksiä...vai mitä sanot tästä hienosta flyygelistä!?

Koko muu talon irtaimisto oli hajotettu ja palasiksi särjetty,  mutta tämä flyygelivanhus seisoi ylväänä keskellä autiota huonetta ja lasinsiruja. Upeata että sitä ei ole särjetty, toivotaan että homma jatkuu näin! Vanhoja esineitä on syytä kunnioittaa ja hylättykin talo on yleensä jonkun omaisuutta.









Kuva Antti-Jussi Rantala
Kuvissa hiuskoru mallina toimi upea Janika. Kuvausavusta kiitos Antti-Jussi Rantala!  Janikan kampaus ja meikki minun käsialaa, kaikki korut Ninka

Ihanaa viikonloppua, hyvää Pyhäinpäivää ja hyytävää Halloweenia <3


terv. Nina





perjantai 23. lokakuuta 2015

Kuvauksia ja kosmetiikkaa

Ihanaa, viikonlopun kunniaksi ajattelin postata tästä syyskuun kuvauksesta. Keli oli mitä mainoin ja aika lämminkin. Täydellinen päivä siis aloittaa kauan haaveilemani baletti -teemaiset kuvaukset! Mallikseni sain upean Lindan <3 en voi kyllin kiittää häntä hienosti hoidetusta hommasta. Lopulliset kuvat näyttivät juuri siltä kuin olin mielessäni haaveillut.

Meillä oli muutenkin ihan huipputiimi kuvauksessa! Teimme samalla pari muutakin kuvausta, mutta mitä ja kenen kanssa..siitä lisää myöhemmin :)

Tässä nyt kuvat ja tarkempaa kertomusta meikistä ja koruista




Lindan meikki tehtiin pohjaa lukuunottamatta LR Deluxe ja LR Colours -tuotteilla. Pohjan Linda oli tehnyt jo kotona valmiiksi omilla tuotteillaan, näin säästimme aikaa ja minä pääsin heti tekemään silmämeikkiä jossa yleensä menee kaikkein pisin aika. 
Olin kuin lapsi karkkikaupassa koska olin saanut testattavaksi KAKSI KASSIA meikkejä.

Todellakin olin taivaassa...



Lindan meikkiin valikoitui luonnollisia ruskeita sävyjä sekä hieman violettisia sävyjä antamaan silmille intensiteettiä. Nämä sävyt korostivat myös kivasti punaruskeaa hiusta.
Huulipunaksi laitoin luonnollisen, hieman pinkkiin taittavat kiiltopunan.
Kevyt ja hempeä kuvausmeikki siis.


Lindan kanssa kuvattiin koruja joissa oli pääasiassa vaaleanpunaisen ja persikan värisiä helmiä/tai korunosia. Yhdessä korussa oli myös shampanjaa ja violettia. Meikki ja vaalea kuvausympäristö toimi kokonaisuuteen hyvin.
Alla olevan korun kaikki osat (pantaa lukuunottamatta) olen valmistanut helmestä.










Uniikkeja sukkanauhoja päivittyy kauppaan myös lähipäivinä :)
Alla yksi uusista malleista "Daisy"






Lopuksi valitsin kaikista käyttämistäni LR tuotteista omat suosikkini.
Se oli vaikeaa, sillä tuotteet ylittivät odotukseni.
Luomivärin pohjustus tuotteella luomivärit pysyivät super hyvin, yks maskaroista oli lämpimässä vedessä lähtevä mutta silti kyyneleen kestävä maskara..huulipunissa oli ihania sävyjä...ja ja..

Tässä kuitenkin mun TOP 3


1.Meikin pohjustusvoide Radiant Skin Primer

-ihanan hehkun iholle jättävä, hieman persikan sävyinen pohjustusvoide.
Imeytyy nopeasti, heleyttää ihon ja kiinnittää meikin. Voi käyttää myös sellaisenaan, tasoittaa hieman ihonsävyä.

2. Kulmakarva geeli

-sävyllinen! vahva pigmetti, joten tätä ei tarvita paljoa. Sävy on hieman kultapohjainen ruskea, ja jotenkin se tuntui sopivan omaan syksyisen harmaaseen naamaan täydellisesti, antaen kevyttä hehkua ja sävyä.

3. Rajauskynä silmille

-vedenkestävä, pehmeä, pysyvä, helposti häivytettävä tai tarkka, miten vain haluat.
Tarvitsen tämän tuotteen heti meikkipakkiini.
Kivat sävyt: pehmeä ruskea, violettinen, hopea ja kaunis harmaa.


Mikä on Sinun suosikkisi kosmetiikkatuotteista? Mikä on oma Top 3?

värikästä viikoloppua toivotellen

Nina


keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Häät-lehti "Vintagen viemää"


Jipii, uusin Häät-lehti ilmestyi lehtipisteisiin viime viikolla. Täällä on odotettu tätä syksyn uutta numeroa kuin kuuta nousevaa...nimittäin muotijutuissa on mukana Ninkan koruja (sivut 29, 32). Ihan huikeeta! Lehdessä on kaksi ottamaani kuvaa "get the look"  ja "sirpaleet" -osioissa (sivulla 43 ja 124). Lisäksi bongasin ainakin yhdeltä ihanalta morsiamelta Ninkan korut <3

Kansikuvasta näkee kivasti mistä on kysymys syksyn numerossa -nimittäin ihanasta vintagesta ja erityisesti Art Decosta (pst. siinä Art deco jutussa, sivulla 56, 59, oli myös Ninkan hiuskoru vaikka kuvateksti toisin väitti, hyvältä näytti sekin!)

Ihanan Annika Liinanki photography kuvaamat kauniit juhannushäät löytyvät sivulta 72-75, kannattaa tutustua ihanan boheemiin ja rentoon tapaan viettää häitä <3
Kukkaishäät, itse tehden ja pienellä budjetilla, kivoja vinkkejä ja ideoita mahtui myös tähän  numeroon <3


Ihania lukuhetkiä upean lehden parissa kaikille tuleville morsiamille, häähulluille ja muille kauniista jutuista ja kuvista nauttiville <3

terv. Nina



maanantai 19. lokakuuta 2015

Vintage tyylinen meikki -Red lips

Viime kuukausina olen tehnyt töitä useammankin uuden ja upean kosmetiikkasarjan parissa. Ajattelin käydän näitä läpi blogissa jatkossa hieman tarkemmin, jospa niistä saisi hyviä inspiraatiota kauden meikkiin. Viime viikolla syksyisten kuvausten vintage tyylinen meikki toteutettiin www.cosmetic.fi verkkokaupan Beauty is Life -tuotteilla. 

Meikkipohjana käytin sarjan tuotetta Cover Pen, jota voi käyttää paikalliseen peittoon tai kokonaan meikkipohjaksi. Käytössäni oli kaksi sävyä Porcelain Beige ja Alabaster. Koska kumpikaan näistä sävyistä ei ollut mallilleni sopiva sellaisenaan, sekoitin näistä kahdesta sopivan värin. Alabaster -sävyä voi käyttää myös yksinään tuomaan kasvoille valoa poskipäille, otsalle tai leukaan. 



Sarja oli minulle uusi tuttavuus ja täytyy sanoa että paljon olen ihanaa malliani meikannut, tämä meikkipohja oli kestävin ja paras käyttämistäni. Sen peittokyky oli todella hyvä ja pysyvyys vielä parempi! Meikkipohjan sai levitettyä kevyesti mutta peittävästi, kun otin tuotetta puikosta spaattelilla ja ohensin sen meikkipaletilla. Kotikäytössä on varmaan helpompi laittaa puikosta ensin kämmenelle ja vasta siitä levittää meikkisienellä kasvoille. Näin tuote levittyy tasaisesti ja sitä voi laittaa muutaman kerroksen (ainakin kohtiin jotka vaativat erityistä peittoa) ilman että pohjasta tulee liian paksu. Suoraan puikosta jos iholle käyttää, ei meikkipohjasta tule kovin tasaista koska tuote on aika kuiva, joten se vaikeuttaa levittyvyyttä.

Koostumuksensa ansiosta meikkipohja pysyi erittäin hyvin eikä vaatinut kuivalle iholle erillistä puuterointia. Ainoastaan kevyesti painelin puuterivipalla pohjan läpi kiinnittääkseni pohjan. Meikkipohja ei vaatinut kuvausten aikana yhtään korjailua vaan toimi moitteettomasti koko päivän.
Tätä tuotetta voisin suositella myös vaikeiden alueiden peittoon kuten arvet ja vitiligo.

Kuva/MUAH/korut Nina/Ninka
Malli Michaela
Vaatteet Josefiinan Aitta

Tämän vintage tyylisen meikin kulmakivet ovat tasaisen pohjameikin lisäksi voimakkaat rajaukset ja syntisen hehkuvat punaiset huulet. Ne sopivat syysmeikkiin ja juhlameikkiin oikein hyvin.

Silmien rajaus tehtiin Beauty is Lifen kakkurajauksella ensin kostuttamalla kapea eyeliner sivellin ja sen jälkeen rajaamalla yläluomi niin että silmän keskikohdasta lähdettiin rajausta jo nostamaan ylöspäin.
Näin saatiin ulkonurkkaan tumma "syvyyspiste" joka tekee silmistä hieman kissamaiset ja salaperäiset. Cake eyelineria voi käyttää myös kuivalla siveltimellä, jos haluaa pehmeämmän rajauksen jota voi häivyttää utuisemmaksi. Muu silmämeikki tehtiin Too Facetin meikkiväripaletilla smokey eyes -tummat sävyt luomivakoon ja vaaleat liikkuvalle luomelle.

Huulet sävytettiin hehkuvan punaiseksi sävyilla Red ja Paloma.
Aamupäivän kuvaukseen käytettiin hieman läpikuultavampaa sävyä Red ja saman sarjan rajauskynää nro 13 

Ja myöhemmin iltapäivällä kun meikkiä lisättiin hieman, vaihdettiin huulten sävy täyteläiseen punaiseen sävyyn Paloma ja saman sarjan huultenrajauskynään nro 14




Kuva/MUAH/korut Nina/Ninka
Mallit Michaela &Lunia
Puku Valkoinen Kreivitär/Johanna Pohjanmies



Ps. Kalkkipetterissä alkavat pian meikki - ja kampauskurssit! Infoa tulossa lisää pian :)

terv. Nina

perjantai 16. lokakuuta 2015

Syksyiset kuvaukset Josefiinan aitassa

Tällä viikolla teimme syksyisiä koru - ja vaatekuvia Josefiinan aitalla. Teemana oli rustiikki vintage joten paikka sopi tarkoitukseen paremmin kuin hyvin! Päiväksi sattui iloksemme kaunis ja aurinkoisen lämmin päivä, joten kuvauksissa oli todella mukavaa. Syksyisen valon "läikikkyys" matalalla paistavan auringon varjoista johtuen aiheutti minulle kuvaajana välillä päänvaivaa, mutta toisaalta valon väri ja syksyn sävyt inspiroivat valtavasti. Tästä päivästä riittää paljon tarinaa, joten jaan sen useammalle postaukselle :)

 Josefiinan aitta on suloinen ja persoonallinen sekatavarakauppa Lohjan Kirkniemessä. Kaupalla on pitkät perinteet ja upeaa että niitä on kunnioitettu myös nykyistä kauppaa tehdessä. Josefiinan aitan valikoimasta löytyvät ihanat pellava vaatteet, lämpöisen pehmeät Casmir huivit sekä vanhoja vintage aarteita. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen puoti kaikille persoonallisuutta ja vintagea arvostaville! 

Josefiinan aitasta löysin omaan käyttöön kuvausrekvisiitaksi kaksi vintage matkalaukkua joita olen etsinyt jo pitkään. Vaatteista aika moni malli jäi himotuttamaan ja varmaan täytyy suunnata ostoksille taas jonain viikonloppuna. Ihanaa että vaatteissa oli isojakin kokoja ja todella kauniita ja käytännöllisiä malleja myös muodokkaammille.

Oli mahtavaa saada sovitella Ninkan hiuskoruja kuvaukseen muuhunkin kuin juhlapukuun, sillä meilla on monia malleja jotka sopivat hyvin piristämään arki pukeutumista. Uutena uniikkeja rannekoruja jotka toimivat hyvin arkeen ja juhlaan.

Ja jotain häihin sopivaa löytyi myös helposti :) Ihanan lämpimät ja pehmoiset casmir huivit ja bolerot sopivat loistavasti syksy-tai talvimorsiamelle <3

Michaelan meikki tehtiin Beauty is Life tuotteilla. Seuraavassa postauksessa lisää miten meikki tehtiin :)

Keshihelmi korvakorut, tulossa uusia malleja

Ihanat pellava vaatteet löytyvät monissa väreissä. Myös isoja kokoja!



Ninkan uniikkikoruista herkän suloiset silkkikukat sopivat hyvin pehmeiden Casmir huivien ja shaalien kanssa

Ps. Josefiinan Aitta on mukana tänään alkavilla I Love Me -messuilla Helsingissä osastolla 3 A24
Suosittelen tutustumaan valikoimaan, se on ihana!


terv. Nina

torstai 8. lokakuuta 2015

Syksyiset bridal kuvaukset - ja viikonlopun menovinkki

Prinsessa päivä...kerran elämässä...miksei aina voi pitää häämekkoa...tai ainakin joskus!?!? 

No tottakai voi! Sitä varten on vaikkapa bridal -kuvaukset! Jos häämekkosi pölyttyy kaapissa niin ei muuta kun rohkeasti käyttöön vaan. Bridal kuvat voi toteuttaa lahjana itselleen tai antaa lahjaksi siskolle, tai kaverille! Hääpäivä on usein niin jännittävä ja menee niin nopeasti ettei kuvauksesta välttämättä ehdi samallailla nauttia kuin mitä voi silloin kun siihen on varattu enemmän aikaa. 

Ja tottakai sulhanenkin voi tulla kuvaukseen. Tai sitten voidaan tehdä Trash the dress -kuvaus. Eikä se välttämättä tarkoita hääpuvun tuhoamista, ei suinkaan! Kivoja kuvausideoita ja teemoja löytyy netistä vaikka kuinka paljon ja rekvisiitaksi käy vähän tavanomaisesta häälookista poikkeavat korut ja asusteet. Ja kengät! Tietysti kengät! Ne voivat olla vaikka kumpparit, tennarit, maiharit tai tai...Ja asusteita voi tietenkin vaihtaa kuvauksen aikana jolloin saadaan enemmän kuin yksi look!

Tässä muutama kuva Teijan kanssa toteutetuista syksyisistä bridal kuvista <3










Kuvien korut ovat Ninka uniikkikoruja. Tuo upea hiuskorupanta sopii hyvin vaikkapa avonaiseen kampaukseen tai lyhyeen tukkaan, ja saat lookin näyttämään helposti juhlavalta.
Rannekoru on 2016 uutuuksia eli uniikki keshihelmi rannekoru. Ihanan herkkä ja romanttinen ja parhaista helmistä valmistettu <3

Ninkan uutuuksiin pääseekin tutustumaan jo ensi viikonloppuna Save the Date -messuilla Koskenrannassa!

Tässä vielä Häät- lehden tärpit messuvieraille 


Nähdään messuilla! :)

terv. Nina

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Arvontavinkki ja lokakuun kampis



Käy lukemassa Monikan juttua huomenlahjakuvauksesta 


Jutussa mukana myös arvonta kuvauslahjakorttiin ja kampanjatarjous!

Kaikista lokakuun aikana varatuista kuvauksista -15%
Hinnaston ja lisätiedot löytyvät www.ninkadesign.net
(sivut ovat päivityksen alla, uusi kuvia tulossa :))





Aurinkoista syysviikkoa!

terv. Nina