perjantai 20. helmikuuta 2015

LMD Ninkan pisteestä

Viime viikonloppuna oli upea Love Me Do tapahtuma. Täytyy kyllä sanoa että tapahtuma oli mielestäni erittäin onnistunut, fiilis oli hyvä ja ohjelmaa oli riittävästi. Mahtuipa joukkon yksi yllätyskosintakin! Olin tapahtumassa näytteilleasettajana ja kun olin yksin en oikeen omalta pisteeltäni mihinkään päässyt, joten tässäpä kuvat aikalailla siitä omasta esillepanosta ovat tällä(kin)kertaa.

Lämmin kiitos kaikille Ninkan/Trilogian pisteessä vierailleille, olette upeita! Niin ihania korusuunnitelmia sain kuulla, voi toivottavasti pääsen toteuttamaan niitä, se olisi todella suuri kunnia. Tapasin ihania pariskuntia, hääseurueita, innostuneita morsiamia ja osan jopa vielä innostuneenpia kaasoja, mahtavaa!






















Itse tapahtumasta vielä.. Turun VPK talo sopi tähän tarkoitukseen todella hienosti ja oli kerrassaan upea. Toivottavasti ensi vuonna päästään tähän tapahtumaan mukaan taas ja tila on sama, tai vähintään yhtä ihana. Yläkerta (jossa siis itse olin) oli kyllä aika pimeä, mutta tästä vuodesta viisastuneena osaan jatkossa varata omia valoja mukaan. Ainut mikä jätti vähän vaisuksi oli muotinäytös. Mallit oli hyviä, idea oli hyvä, mutta jotain puuttui toteutuksesta. Tai sitten oon katsellut viime kuukausina liikaa hääpukuja. Mutta eihän niitä voi koskaan ihastella liikaa!!! Jotain kuitenkin jäin näytöksessä kaipaamaan.

Olkaamme superiloisia ja ylpeitä siitä että Suomessa on alkanut uusi häämessujen/tapahtumien aika joka on kaikkea muuta kuin peruspönötystä. Tätä lisää kiitos!

Omalta osalta ilta jatkuin Hotelli Seurahuoneen ravintolassa aviomiehen kanssa ystävänpäivä illallisella. Vietimme oikein nostalgisen Turku turneen ja palasimme kotiin, ja naperoarkeen, vasta seuraavana aamuna. Oi, kerrassaan ihana viikonloppu josta sai taas energiaa pitkäksi aikaa :)

Ihanaa tulevaa viikonloppua!

Nina





2 kommenttia:

NiinaS kirjoitti...

Sinun käden jälki on kerrassaan upeaa! Ihanaa huomata tämän suomalaisen käsityön kukoistus. :) olen ihan rakastunut noihin hempeisiin kultasävytteisiin köynnöksiin/pantoihin. <3 aivan mahtavia kuvia taas olet laittanut tänne blogiin! Ihan silmä lepää. :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos paljon Niina! :)