keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Meritähteni

Nykyään saa kaikkia kivoja varaosia, jos luoja on jättänyt epähuomiossa jotain hieman vähemmälle :) ripsipidennys helpottaa ja nopeuttaa meikkaamista. Ainakin itse pidän ripsipidennystä nimenomaan kesäisin ja silloin kun haluaa näyttää hyvältä jo heti herättyä. Ilman ripsiväriä muistutan nimittäin olmia, koska omat ripset ovat niin vaaleat.
Vuosien työskentely hiusvärien kanssa on tehnyt minut yliherkäksi sinimustalle värille, joten ripsien värjäämistä en voi tehdä ilman että iho reagoi. Ripsipidennys suositellaan tehtäväksi ainoastaan ammattilaisen toteuttamana! Jos haluat nopeasti lisää ilmettä juhlameikkiisi, voit käyttää ripsitupsuja tai irtoripsi nauhoja. Ripsitupsuihin voi myös valita kestoliima, jolloin niiden kesto on noin 1-2 vkoa.

Ripsipidennysten ohella myös hiustenpidennykset ovat todella suosittuja. Hiustenpidennystä olen tehnyt useita vuosia ja teippipidennys on näistä ehdoton suosikkini! Alla kuva viimeisimmästäni ja se on todella luonnollisen näköinen. Teippien uudelleen käytettävyys ja tekemisen nopeus tekee siitä loppujen lopuksi käyttäjälleen kaikken edullisimman vaihtoehdon. Laittamisessa ei kauaa mene, mutta huolto vaatii vähän enemmän aikaa. Muista hoitaa hiustenpidennystäsi hyvin!Tänään vaihdan vapaalle ja menen Mustion linnaan syömään ja teatteriin. Mustion linna muuten on aivan erinomainen hääpaikkana jos haluat hyvää ruokaa ja tunnelmallisen tilan max keskikoisiin häihin. Tilaisuudesta innostuneena räpelsin itselleni kampauksen ja ripsipidennyksen.  Hiuskorulla tietenkin! Hiuskorun ei tarvitse olla suuri ollakseen upea! Tämä meritähti toimii sekä rintakoruna että hiuskoruna, kun siihen lisää pienen kamman. Kämmenellä koru näyttää todella pieneltä, mutta kampauksen kokonaisuuteen se on juuri oikean kokoinen! Isompi olisi liian hallitseva. Tietenkin maun mukaan voi harkita käyttävänsä kaksikin meritähteä, kampauksen painopisteistä riippuen. 
Juhlafiilis on hyvä :) Oikein hyvää ja turvallista Juhannusta kaikille!

kampauskoru meritähti www.ninka.fi

ripsipidennys nopeuttaa ja helpottaa meikkaamista.


Ps.suurin osa uutuuksista on jo saapunut kauppaan! www.ninka.fi

Ei kommentteja: