maanantai 31. lokakuuta 2011

Värikaavoja ja työhuoneen siivousta

Se hyöty siinä että työhuone sijaitsee kodin yhteydessä on välitön ja lyhyt siirtyminen työpaikalle. Se huono puoli siinä on että siivouspäivänä on kodin lisäksi siivottavana myös työhuone.
Pakenen velvollisuutta selailemalla vanhoja värikaavoja. Mitä kaikkia herkkua sieltä löytyykään!

Nämä kaavat olen piirrellyt joskus vuosia sitten Vidal Sassoonin värikurssilla Lontoossa. Se oli mahtava kurssi ja sinne haluan uudestaan.

M niinkuin maanantai. Tuo luovuudella kuorrutettu viikonpäivä. NOT. Joku kysyi joskus miten niitä raitoja tulisi laittaa kun on kyllästynyt ns. tavallisiin lappuraitoihin. Yleensä siinä vaiheessa otan aakkoset käyttöön. Mihin M sopisikaan paremmin kuin väritekniikkaan. Vanhojen muistiinpanojen selailu on virkistää sillointällöin. Vaikka muoti muuttuu niin tekniikat ovat silti käyttökelpoisia vuodesta toiseen. Asettelua ja värejä ja kontrasteja sitten muutetaan trendin mukaisesti. Joskus kontrastit ovat suuria joskus taas pehmeitä saman värin eri vivahteita, kesäisen ne ovat vaaleassa pastellisävyjä ja talvisin voimakkaampia, puhtaita ja syksyisin heleitä, murrettuja tai mausteisia.




Värikästä alkaavaa Marraskuuta!

Ei kommentteja: