lauantai 17. maaliskuuta 2012

Viikonloppun tunnelmia

Eilen tapasin aivan ihanan nuorenparin. Olen sen sortin häähupsu että olisin voinut kuunnella enemmänkin pariskunnan hääsuunnitelmista, sillä jaksan innostua niistä aina. Häävalmisteluissa parasta onkin kaikki se suunnittelu, yksityiskohtien huomioiminen, innostus ja jännitys. Ja tietenkin se miten juhlista muotoutuu hääparin näköiset ja oloiset ainutkertaiset ja unohtumattomat juhlat.
Ihania suunnitteluja ja juhlia kaikille kevään ja tulevan kesän hääpareille!

Morsiamelle löysimme todella hyvin sopivan hiuskorun joka oli trendikäs toispuolenen zirconein ja strassein koristeltu panta. Hienoa kun tuotteita pääsee paikan päälle katsomaan ja kokeilemaan sillä ihania vaihtoehtoja on niin paljon! Verkkokaupan toimisto/varasto nyt ei ole esillepanoltaan kummoinen mutta jos vähän tietää mitä etsii niin voi tehdä todellisia löytöjä.
Tervetuloa tutustumaan sovittuna ajankohtana! Palvelemme ja autamme mielellämme!

musta sulkakoru kampauksessa

Tänään on luvassa vähän luxusta, sillä vuorossa on serkun synttärijuhlat.
Tälläkertaa en panosta juhlavaatteisiin vaan hiuskoruun ja kenkiin. Ainakin hiuskoru tulee näyttämään tältä, mutta pienemmällä strassikorulla.
Tämä sopii hyvin lyhyeenkin hiukseen, koska kiinnitys on klipsilla. Hiukset tulevat muutoin olemaan tiukasti ponnarille vedettynä ja juhla-asu musta (kuten varmaan lähes kaikki vaatteeni..tämä on joku käytännöllinen päähänpinttymä vuosien kampaamotyöstä kun hiusväritahrat saa mustista vaatteista piilotettua helpoimmin ja jostain syystä tämä "väri" on kaikkein mieluisin).

IHANAA VIIKONLOPPUA!

2 kommenttia:

*L* kirjoitti...

Heippa! Taitaa käydä niin, että tulisin jossain vaiheessa ostamaan sen kristallikorusetin. Vaikka muualta tilaamani korut olivat ihanat, tarvitsen "ihan vaan varoiksi" -setin myös ;) Muistatko vielä mikä se niistä kaikista ihanuuksista oli? Ainiin, panta on ollut jo kovassa esittely käytössä ;) i love it!!

Nina/Ninka kirjoitti...

Hei! Ihana kuulla että on mieluinen :) se onkin kyllä todella upea. Muistan tuon setin kyllä, laitanko sen varaukseen? Laitat vaan viestiä kun haluat tulla hakemaan :)