torstai 3. toukokuuta 2012

Hiuskorukilpailusta ja uutuuksia

Sinellin järjestämä hurmaava hiuskoru -kilpailu on päättynyt ja tuloksista soitettiin eilen. Koruni oli saanut facebookissa järjestetyssä kilpailussa eniten tykkäyksi ja näistä tykätyistä kolme eniten ääniä saanutta pääsi finaalin jossa Kotivinkin toimitus valitsi voittajan.
Ja se on tässä:


Koruni lähti tänään siis Kotivinkin 101 ideaa lehden toimitukseen kuvattavaksi.
 Ihanaa, tämä on jo toinen koruni lehdessä, sillä Turun Sanomien juhlaliitteessä jossa oli Pukunin puku, mallilla oli tekemäni helmitiara. Jutun voi katsoa täältä.

Hiuskoru kilpailussa oli paljon osallistujia ja hienoja koruja joten hyvin iloinen olen tästä tuloksesta. Sinellin facebook sivuilla on muuten jatkuvasti käynnissä joku hauska kilpailu, kannattaa osallistua jos tykkää näperrellä kivoja juttuja.
Ja ps. jos joku  on innostunut hiuskorujen tekemisestä niin verkkokauppaan on tulossa oma osastonsa tarvikkeille, kuten kammat, klipsit ja pannat sillä hankin niitä tukkuna aina isomman erän enkä millään pysty käyttämään kaikkia joten myyn edullisesti pieniä eriä. Ja eikun askartelemaan :)

Jos taas et ole innostunut itse tekemään mutta kaipaat jotain persoonallista ja erilaista niin voit myös pyytää hiuskorusi tilaustyönä katso uniikkikorumalleja täältä

Mitä muuta kivaa on tulossa lähiviikkoina...

Vähän kesätunnelmaa mukana










Aurinkoisin terveisin !

Ei kommentteja: