maanantai 2. heinäkuuta 2012

Tropiikin väreissä




Kesäisen päivän päätteeksi intouduin tekemään hiukan värikkäämpää silmämeikkikokeilua, inspiraationa tropiikin linnut!
Mielestäni on ihanaa kokeilla rohkeasti uusia värejä, ja antaa sen näkyä ulkoasussa. Kokeilemalla erilaisia yhdistelmiä voit löytää jotain aivan upeaa, mutta myöskin oppia mitkä eivät ole omaan tyyliin ja sävyihin istuvia ratkaisuja.

Silmämeikin väreissä käytin oranssin, vihreän, ja sinisen sävyjä, sekä omaa iän ikuista suosikkiani, linnunsiipirajausta mustalla kynällä.

Päävärinä käytin Makeup storen mattaa, kirkkaan turkoosia luomiväriä. Toisena värinä toimi Grimaksen persikka mattaväri, ja kolmas, vain häivähdyksenä näkyvä tuote on Anytimen colour combosta vaalein vihreä. Ylärajauksen toteutin mustalla Joe Blascon suosikki rajauskynälläni, joka on ihanan pehmeästi levittyvä, mutta kestää ikuisuuden! Alarajaus on tehty makeup studion metallin hohtoisella turkoosilla rajauskynällä. Lopuksi lisäsin vielä meikkiin kesäistä heijastusta Ninkan omalla kirkkaalla mineraalivärijauheella, uusi suosikki löytyi jälleen! :)

Tässä kuvaa tuotoksesta, sekä inspiraation liikkeelle laittajasta












Mikä väri on sinun suosikkisi tänä kesänä?

-Eeva-Marja/Emppu-

2 kommenttia:

Nina/Ninka kirjoitti...

Upea meikki!! Itse huomaan suosivani nyt kesällä turkoosia ja kultaa, erityisesti kultaa. Aavistus rusketusta niin se näyttää todella hyvältä :) Tosin oma meikki on mallia pika, pikaisempi ja super-nopea nykyään ;)

E-M/Emppu kirjoitti...

Kiitoksia Nina!
Turkoosi ja kulta ovat molemmat aivan ihania kesällä, varsinkin ruskettuneella iholla. Kulta tuo ihanan hohteen iholle! Jajuu, sillai se elämä vie vaiheittain, milloin ehtii keskittyä meikkaamiseen ja milloin on sitten muuta mikä vie täyden huomion! ;)