torstai 22. marraskuuta 2012

Helppoja kampauksia

 
Onko Sinulla luonnonkihara tukka? Hyvä, nimittäin tämä kampaus luonnistuu sinulta helposti ja nopeasti. Jos taas tukkasi ei ole luonnonkihara niin toki sormitupeerauksen voi tehdä kiharrettuunkin hiukseen mutta tietty vaatii sen pohjatyön että saa ensin ne kiharat, silloin se ei ole kyllä kovin nopea kampaus mutta kyllä vaivansa väärti.
 
Pesun jälkeen saat kauneimman kiharan (luonnonkiharaan) kun annat hiusten kuivua hitaasti.
Tee hiuksista isohkoja epäsäännöllisiä neliömäisiä osioita jotka "ryttäät" kuivumaan
hainhammasklipsin sisälle. Esim. vaikka jakamalla hiukset neljään isoon osioon. Pohjalle voi loittaa muotovaahdon tai kiharalle hiukselle sopivan muotoilutuotteen joka on vähintään keskivahva. Anna hiusten kuivua luonnollisesti. 
Tai jos siihen ei ole aikaa niin kuivata hiukset kevyesti puristelemalla kuivaksi ja jätä hieman kosteeksi ja anna kuivua täysin edellisen ohjeen mukaisesti samalla kun teet vaikkapa meikin tai muuta.
 
Voi myös käyttää tekniikkaa vain osaan hiuksista jolloin kiharan painopiste on latvassa, kuten alla olevassa kuvassa.


Seuraavaksi ota pieniä hiusosioita sormien väliin ja kevyesti tupeeraa sormilla latvasta kohti tyveä.
Osiot voivat olla epäsäännöllisiä ja tupeerauksen "matka" vaihdella kampauksessa, näin saat kampaukseen vaihtelua pinnanrakenteeseen mikä lisää sen mielenkiintoa. Tupeerattussa osiossa kihara menee tiivimmäksi ja enemmän kasaan,  mutta latvaosa jää suoremmaksi ja erottuu kampauksesta. Kiinnitä kampaus lakalla.

 
Kiinnioleva pikakampaus suoralle tai kiharalle hiukselle:
Kampauksen mielenkiintoisuus on osittain sitä että ponnaripohja on sleek look sileä ja tupeerattu nuttura on sotkuinen ja huoleton. Ihana yhdistelmä! kampaa siis hiukset tiukalle ponnarille niin ylös kuin mahdollista. Tupeeraa poninhäntä pitkin vedoin latvasta kohti tyveä, älä siloita tupeerausta vaan se saa jäädä pörröiseksi. Kiepauta ponnariosio itsensä ympärille huolettomasti isoksi "pikku myy" kampaukseksi ja kiinnitä muutamalla pinnillä ja hengettömällä.
Olet valmis!
 
kaikki kuvat becomegorgeus.com
Ihania juhlia teille joilla on pikkujoulut tai muuta tänä viikonloppuna!
Hyvää viikonloppua <3

Ei kommentteja: