lauantai 23. helmikuuta 2013

Uutta vanhasta projekti osa1

Aloitin vuoden alussa mielenkiintoisen tuunausprojektin jossa uudistan vanhoista käyttämättömistä hiuskoruista uusia muodikkaita ja käytännöllisiä hiuskoruja...projektin toteutus on vaan venähtänyt ja toistaiseksi olen vasta ehtinyt tehdä kaksi pinniä, yhden kamman ja hiusköynnöksen.
 
 
Tässä hiuskoru siis uusiokäyttö-materiaalista. Uusia tässä korussa on siniset swarovski kristallit, kampa sekä valkoiset isot lasihelmet. Vanhaa taas lehdet ja pienet helmet, jotka aiemmin koristivat tiarapantaa, joka oli aika...nooh.. aika ysäriä. irroitin osat toisistaan ja tein käyttökelpoisista osista hiuskorukamman.


Kasa kasari/ysärityyppistä hiuskorua saa siis uuden elämän. Toki seassa on uudempaa mutta myös ihan ihkaa kasarikorua. Vaikka kahdeksankymmentä luku voidaan jo laskea vintageen niin nämä uudistuksen kohteena olevat korut eivät taida klassikon kriteeriä täyttää joten sopivat tähän harjoitteluprojektiin oikein hyvin. Tosi mielenkiintoinen projekti ja löytyipä yksi hiuskoru joka on ihan ehta vintage yksilö!
 
Yläkuvan ruusut saivat uuden elämän hiuskoruköynnöksessä joka lähti Lontooseen. Sen tyyli yllätti minut luomaan kokonaan uuden sarjan upeita hiuskoruja joita tarkistellaan lähemmin sitten keväällä :)
 
 
MUKAVAA VIIKONLOPPUA!
 
Nina
 

Ei kommentteja: