lauantai 2. marraskuuta 2013

Iso sulkakoru 20- luku tyyliin

Viime kuvauksissa Johannan kanssa tein myös yhden 20 -luku Great Gatsby inspiroiman -tyylin jossa hiuskoristeena on suurin ja upein sulkakoru jonka olen koskaan tehnyt.  Samaa sarjaa löytyy myös mustana, ivory cremenä ja blush sävyssä. Nämä siis valmiina ja tulossa kauppaan piakkoin. Ihan helppo ei ollut löytää sopiaa kiinnitystä ja painotusta näin isolle hiuskoristeelle, mutta monien kokeilujen jälkeen - toimii :)
 
Seuraavana on vuorossa tilaustyönä ihania pitsipantoja ja sen jälkeen onkin taas aika kehitellä jotain ihan uutta. Mitä se voisi olla? Minkälaisia hiuskoristeita haluaisit meidän valikoimaan?
Toiveita?
imagokuva Johanna Hietanen, malli Matilda, puku Stilissima Helsinki, Korut ja asusteet Ninka.fi



 
Hyvää pyhäinpäivää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!
 
 
terv. Nina

4 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Voi luoja, tuo on niin kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Siis nämä hiuskorut ovat käsittämättömän upeita! :) toivoisin mallistoon hiuskoruja, joissa on yhdistetty pitsiä, silkkisiä kukkia, helmiä ja jotain kimaltavaa kukkien keskustaan. :) keksin tämän oman pukuni inspiroimana. :p

Niina

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos Maarit ja Kiitos Niina: hyvä idea ja ehdottomasti toteuttamisen arvoinen! Katsotaan mitä saisin aikaan ;) seuraavassa postauksessa muuten tulossa pitsiä johon yhdistetty pitsikukkia.

Anonyymi kirjoitti...

Oi ihanaa! En malta odottaa! :)

Niina