maanantai 24. helmikuuta 2014

Kuvauspäivän satoa

Meillä oli eilen ihana kuvauspäivä Tuhkimotarinassa. Aamulla sain yllätystekstarin ystävältäni Saijalta, että mennääkö yhdessä, no mennään vaan! Olen nimittäin saanut ilon saada sisustaja/somistaja Saijan mukaan projektein ja tulevaisuudessa ehkäpä lisämään myös Ninkan palvelujen tarjontaa..ehkäpä ehkäpä, katsotaan nyt. Vähän muutakin liikehdintää on ollut viimeaikona mutta eipä intoilla vielä ;)

Heidillä oli kauniissa liikkeessään toinen toistaan ihanampia mallipukuja joita upea malli Liisa kantoi hienosti. Kuvasin ensimmäistä kertaa elämässäni lisäsalamalla ja täytyy kyllä sanoa että sehän oli hauskaa. Olin siis mukana kuvausharjoittelemassa kun Emma Nikkanen kuvasi Tuhkimotarinan viralliset pr-kuvat joissa oli asusteena Ninkan koruja. Superlahjakas Emma myös meikkasi ja teki mallin kampauksen. Jokaiseen Heidin pukuun löytyi asusteet meiltä helposti ja joku hiuskoruistani oli aina aivan täydellinen nappijuttu kokonaisuutta täydentämään ja se sai minut hihkumaan riemusta. Samoin kuin Emman ottama kuva tietokoneen ruudulla, mutta niistä Heidi kertonee sitten myöhemmin :) 
odotellessa hieman asustekuvia tässä:Kuva Nina/Ninka
Asusteet ja korut Ninka
Malli Liisa
MUAH Emma

Ps. minulta kysytään usein missä meidän koruihin voi tutustua ja ilokseni voin kertoa että myös Tuhkimotarinassa on myynnissä Ninkan koruja. Ja missä muualla niin siihen palataan pian.. :)

terkuin Nina


3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Tummat hiukset ja vaalea, kimaltava hiuskoru synnyttää kerrassaan lumoavan kontrastin! :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Niina kiitos <3 näinhän se on että korut tulevat kyllä edukseen tummassa tukassa. Toisaalta vaaleassa näkyy paremmin kaikki yksityiskohdat ja se taas korostaa tietynlaisia koruja paremmin. Musta tuntuu ihan uskomattomalta että mä oon ottanut nämä kuvat, tuli kerrankin tarkkoja :)

Niina kirjoitti...

Nämä kuvat tosiaan ovat kerrassaan lumoavia ja houkuttelevat värjäämään oman tukan takaisin tummaksi! :D