lauantai 26. joulukuuta 2015

Ystävämyynti Ninkalla

Ystävämyynti Ninkalla Kalkkipetterissä 27-28.12. Klo 12-18.00 Kaikki loput tuotteet vielä edullisemmin sekä "tilpehööri" laatikosta tavaraa ilmaiseksi mm. huntuja ja värikkäistä hiuskukkia, kimaltavia korvakoruja ja valkoisia sukkanauhoja! Tule hakemaan omasi!

Osoite on Kievarintie 23, 08700 Lohja (kartassa Kiinteistöhuolto Häkkinen). Työhuoneemme sijaitsee vanhan hylätyn tehtaan vanhassa toimistorakennuksessa. Käänny heti Kalkkipetterin risteyksen jälkeen oikealle (älä mene tehtaan porteille vaan päättyvän tien portille, tule toimistojen eteen.) Ninkan toimisto on kahdesta rakennuksesta jälkimmäinen, B rappu (isompi vihreä rakennus). 2. kerros, huone 263. Ovi on auki!

Koska on ihan ymmärrettävää että kaikki halukkaat eivät Virkkalaan pääse kyseisinä päivinä, ystävämyynnin tuotteita päivitetään myös tänne blogiin ja niitä voi tilata tätä kautta laittamalla viestin juhla(at)ninka. Tuotteen myyntihinnan lisäksi tulee postikulut joka kirjelähetyksisä on noin 2 eur ja pakettilähetyksissä 7,90 tai matkahuollon lähipaketti 7,70

Olet sydämellisesti tervetullut! Jos ei löydy soita 050 4420626/Nina


Kuva Ninka Photography "Jouluyö"

Ei kommentteja: