sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Talvipäivän kuvaukset

Viime perjantaina koitti vihdoin kauan odotettu päivä... kuvauspäivä! On ihan parasta nähdä tekemänsä uniikkikorut in action kampauksessa ja kokonaisuudessa <3 Ja hyvältähän ne näytti, just niinkuin pitikin :) Päivän aikana tein lukuisia kampauksia aikamoisella nopeudella, mutta kivoja kokonaisuuksia kyllä saatiin vaikka itse sanonkin. Odotellaan vielä Marian valmiita kuvia niin sitten käyn niitä vähän tarkemmin läpi.

Kommelluksiltakaan ei ihan kokonaan säästytty. Ensin "sulhanen" perui, osa kuvauskamoista oli mennyt kaupungin matkahuoltoon enkä ehtinyt sinne ennen sulkemisaikaa, osa kuvausryhmää eksyi väärään kartanoon... mutta hei, kaikki päättyi kuitenkin parhain päin ja päivä oli todella mukava. Iso kiitos kaikille osallistuneille :)

Malleina meillä olivat ihanat Essi ja Johanna, kuvaajana Maria Peltomaa , Puvut Trilogia, Kukat Penttala Floral Design, Paperituotteet Design Marianne ja kampaukset, meikit + korut Ninka.
Kuvauksen teema oli helmihäät ripaukselle vintagea ja rustiikkia. Nämä niin suositut hääteemat saivat nyt kevättalvisen vivahteen. Omissa korutöissäni toistui tälläkertaa sinisen erisävyt sekä kulta, mausteenaan ruusukulta ja helmi. Opaalin vivahteet jatkavat töissäni tällekin vuodelle, ne vaan sopivat niin ihanasti koruihin että haluan vaalia opaaleja kristalleja ja helmiä materiaaleissani. Vuodelle 2016 opaalit saavat kaverikseen vaaleansinisen ja laventelin sävyjä sekä kauniin hennon ruusukvartsin vaaleanpunaisen. Näistä sävyistä syntyy kauneimmat, trendikkäimmät ja mielenkiintoisimmat korut, eiks niin? ;)

Rento ja romanttinen nutturakampaus


Kevät kukkii koruissa! Uudet korvakorut ja kristallinen rannekoru eleganttiin tyyliin


Tätäkin alustana olevaa somistetta saa meiltä - ihana mm kynttilöiden alustaksi vintagetyyliin


Minna Penttalan ihanat kimput <3 Tässä kaunis neilikkakimppu -lisää tulossa myöhemmin. Hiuskoru opaaleista ja kirkkaista kristalleista

ensiesittelyssä Ninka pitsilaukku ;)Iik en malta odottaa että saadaan Marian kuvat! Niistä tuli varmasti upeita <3

Ihanaa alkavaa viikkoa!

terkuin Nina

Ei kommentteja: