maanantai 19. syyskuuta 2016

Parikuvaus Porvoon upeassa miljöössä

Hääkausi alkaa olla minun osaltani kohta ohi ja on aika hengähtää...tai no.. niin paljon uusia ihania juttuja, että en tiedä mistä aloittaa!! No tietenkin eniten aikaa tällähetkellä vie koulu ja tosiaan, olen saanut kamerastani irti aivan uusia ulottuvuuksia. Valokuvausta ja kuvankäsittelyä olemme käyneet hieman, enkä malta odottaa kun pääsemme aiheessa syvemmälle! Mutta eipä siitä sen enempää vielä tässä vaiheessa :)

Päätin jakaa kanssanne Kaunis Päivä  styledshoot - kuvauksen kuvat jotka otin viime kesänä Porvoon upeassa vanhassa kaupungissa. Malleina olivat ihanat Lotta ja Henri, Kampaukset on tehnyt Auli Porvoon Napsista, Meikki on minun tekemä, Korut Ninkan valikoimasta, kukat on Floramoren käsialaa ja puvut ovat Porvoolaisesta ihanasta hää-ja juhlapuku liikkeestä Valkoinen Kreivitär. Suosittelen! Sieltä löydät myös Ninkan koruja :)
1 kommentti:

Best Event Planner kirjoitti...

Aww thanks! I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

genuine guard post Keep making such stunning post,

Pest Control Services in Jaipur:

Are you troubled with cockroaches, mosquitoes, ants, insects, lizards in the house? These insect-moths not only spoil your beautiful house and furniture but also threaten your health.

Thanks for sharing.Pest Control in JaipurRegards

Sameer