perjantai 29. heinäkuuta 2011

Juhlameikki


Eli perusjuhlameikki ohjeet tässä:

1. Meikkipohja
oman ihon värinen. Tässä toteutettu Ninka mineraalimeikillä, joka on ihoystävällinen ja luonnollinen meikkipohja. Meikissä nimenomaan haluttiin korostaa omia piirteitä kuten ihon kuulautta, eikä peittävyyttä esim. pisamat saavat näkyä, pienet ihovirheet peitettiin peitevoiteella, joka häivytettiin siveltimellä.

2.Korostukset ja varjostukset
Korostuksiin käytettiin Ninka mineral Satin Glow:ta joka antaa ihanan puuterimaisen hohteen iholle. Tätä käytettiin poskipäille, otsalle ja leuan aluelle antamaan valoa kasvoille. Varjostukset tehtiin myös puuterimaisella tuotteella Ninka Matta Bronzer, jonka värisävy on nro 1 kun tehdään puuterimaisia varjostuksia, koska se todella on kaunis mattasävy. Varjostuksia ei miellään tehdä hohtavilla sävyillä (glow), koska ne korostuvat kuvassa silloin liikaa. Varjostettavat alue on poskiluun alla, korvalta ns. nike-kuvio, joka häivytetään kevyesti ylöspäin poskipäille, jotta varjostuksesta ei tule liian "alavireinen". Varjostusta levitettiin myös leuan alle ja hiusrajaan kehystämään kasvoja.

3. Silmät
Koska kyseessä oli juhlameikki jonka tuli toimia sekä päivänvalossa että iltajuhlassa (ei siis iltameikki) oli silmämeikissä kiinnitettävä erityishuomio rajauksiin. Rajaukset kannattaa tehdä ensin ennen luomivärin levittämistä ja tarvittaessa viimeistellä ja lisätä väriä lopuksi jos tarve. Tällätavoin rajauksista ei tule liian kovat.

Vahva iltameikki voidaan tehdä myös levittämällä tummaa luomaväriä koko liikkuvalle luomelle ulkonurkasta sisänurkkaan häivyttäen. Valoa eli vaaleaa luomiväri ei tarvitse lisätä liikkuvalle luomellä vaan voidaan hyödyntää häivyttämisen helpottamiseen ja lisätä hieman kulmaluulle. Ripsien taivutus, reilusti ripsiväriä ja parit ripsitupsut raikastavat katsetta kivasti. Ripsipidennys sopii myös erittäin hyvin.

4. Huulet
Rajaa huulet kevyellä kädellä ns. pienenpientä katkoviivaa käyttämällä. Pehmennä rajaus ennen huulipunan levittämistä siveltimellä. Tässä meikissä huulipuna yllätti ja muuttui hetken päästä sinertäväksi huulilla. Kun pigmentti käyttäytyy näin valitse oranssipohjaisia huulipunia, joissa ei ole mitään sinistä. Tässä päädyttiin tummempaan rajaukseen ja huulikiiltoon. Pehmeämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi rajauskynällä voi värittää huulet kokonaan ja siihen päälle lisätä huulikiilto. Rajauskynä kannattaa myös olla oranssipohjainen eikä sinipohjainen ettei tule yllätyksiä mikäli huulten oma väri vaikuttaa pigmenttiin voimakkaasti sitä muuttaen.

5. Poskipuna
Lopuksi lisättiin kevyesti poskipunaa poskipäille. Pidä otteet kevyenä, värin määrä pienenä ja tee hyvä häivytys.

6. Kulmat
Kulmia ei nypitty, vaan ne kammattiin hiuslakan avulla ryhtiin ja niihin levitettiin kevyesti luomiväriä.

Hiukset värjättiin Schwarzkopf Igora Royal sävyllä 4-90+4-0 3% ja leikattiin rikotusti. Viimeisteltiin SIM Forme tuottein.

Juhlat voivat alkaa! Mukavaa viikonloppua!


Ninka mineraalimeikkiä myy www.shopninka.fi ja hyvät siveltimet meikin tekoon löydät www.ninka.fi

Ei kommentteja: