torstai 28. kesäkuuta 2012

Häämeikin koevedos, uusimmat korut ja ARVONTA!


Koevedos tulevasta häämeikistä. Pohja Grimas ja viralliseen versioon tulee korostukset ja varjostukset saman sarjan tuotteella. Pohjalle kiiltoa ehkäisevä tuote jotta puuteria ei tarvitse illan aikana lisäillä. Lisäksi aurinkopuuteri ja satin glow kevyesti. Luomiväriksi harmaan eri sävyjä ja upea metalliharmaan vivahde sekä paksuhkot rajaukset harmaalla rajausvärillä.
Silmien oma väri on niin hieno että se on jo puolet silmämeikkiä! Silmämeikillä halusin korostaa silmien kaunista mantelin muotoa ja virallisessa versiossa häivytän hieman ylemmäs kulmaluulle. Huulipuna mahdollisimman raikas mutta neutraali. En malta odottaa että pääsen näkemään tämän kokonaisuuden :)


Uusimmat hiuskorumallit ovat kauniit ja huokeat. Tuo isompi on oikeasti aika iso (n.15cm), vaikkei kuitenkaan painava hiuskoru joten en suosittelisi sitä lyhyeen enkä ohueen hiukseen. Runsaassa ja isossa kampauksessa toimii loistavasti varsinkin kun koru on kevyesti taivuteltavissa hieman kampauksen mukaisesti.

Tämä alla oleva panta kuuluu uuteen ns. luxus korujen sarjaan jossa on ensiluokkaiset materiaalit esim. kaikissa strassit ja kristallit ovat swarovskia ja kimallus on upea. Korut ovat tukevia, hyvin suunniteltuja sekä näyttäviä. Valikoimassa alkaa tosiaan jo olemaan vaihtoehtoja moneen makuun ja tyyliin. Very nice :)



Edellisessä postauksessani haastattelin Tanjaa joka toimii Lumihopean hääsuunnittelijana.
Tanja kirjoittaa myös upeaa blogia Black.bling.White jossa voit nyt osallistua alla olevan hiuskoristeen arvontaan. Osallistu täältä


Ps. uteliaana kurkkasin kommentteihin ja kyllä täytyy sanoa että olipa upeaa palautetta, Kiitos!

Ei kommentteja: