maanantai 11. kesäkuuta 2012

Silmämeikki




Meikkaustapoja ja ohjeita on monia. Jokaisella on oma käsiala joka vaikuttaa lopputulokseen ja tärkeintä on lähteä rohkeasti kokeilemaan eri tyylejä ja värejä. Tässä muutama vinkki juhlavan silmämeikin tekemiseen. Ensimmäisenä kuvassa voimakas silmämeikki jossa käytetty mustaa, harmaata sekä helmiäisvalkoista häivytykseen.
Muista pohjustaa luomi hyvin. Tähän on saatavana erilaisia silmämeikin pohjustustuotteita, mutta aivan hyvin riittää meikkivoiteen huolellinen levitys ja puuteroiminen sekä luomen pohjustaminen vaalealla luomivärillä, kunhan sen tekee huolellisesti. Mikäli luomi on rasvoittuva niin aiemmin kertomani Grimas anti-shine voide rasvoittuvalle iholle voidaan myös käyttää silmämeikin pohjustukseen.




Pehmeä mutta intensiivinen silmämeikki saadaan aikaan käyttämällä saman värin eri vivahteita ja niiden huolellisella häivyttämisellä. Häivytykseen voi apuna käyttää vaaleaa luomiväriä tai puuteria. Vaaleat sävyt ovat helppokäyttöisiä häivyttää, kuten norsunluu, kerma ja vaaleat ruskeat tai persikkaiset sävyt. Käytä näitä siis silmämeikissä ensin ja vasta sitten lisää tummempi ja intensiivisempi sävy joka voidaan häivyttää pohjavärejä apuna käyttäen. Aloita tummenmman värin levittäminen läheltä luomen rajaa (johon tulee rajausväri) ja häivytä sieltä ylös, eteen ja ulospäin pehmeästi sivellintä pyöritellen.
Alarajaus kannattaa tehdä luomivärillä joko ulkonurmasta tai keskeltä aloittaen ja hyvin häivyttäen. Käytä tarkoitukseen sopivaa pientä ja pehmeää meikkisivellintä joka voi myös olla kärjestä viisto jolloin silmän muotoa on helppo mukailla..




Vaalean helmiäissävyn lisääminen kevyesti silmän sisänurkkaan (lähelle nenänvartta) kulmaluulle sekä luomen keskiosaan saa silmemeikin näyttään nuorelta ja raikkaalta. Älä kuitenkaan liioitele helmiäisen määrän kanssa, ellei se sitten ole todella haluttu efekti. Voimakkaat helmiäiset kulmaluulla tuovat mieleen 80-luvun muotimeikit.

Ei ole mitään syytä miksei aikuisen naisen selmämeikissä voisi käyttää helmiäissävyjä. tärkeintä on pohjustaa luomi kunnolla jotta silmeikki pysyy siistinä ja aloittaa meikkaaminen silmämeikistä ja vasta tämän jälkeen tehdä meikkipohja.

Meiltä löydät myös laadukkaat siveltimet meikkaukseen!

Ihania meikkauksia arkeen ja juhlaan! Jos mieleesi tuli kysymys, vastaamme siihen mielellämme. Lisää kommenttikenttään tai lähetä spostia

kuvien meikkaukset Nina
Korut Ninka.fi

2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

wow! kauniita meikkejä! Itse en ole kovinkaan hyvä meikkaaja :(

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos. Harjoitus tekee mestarin eli sivellin rohkeasti käteen vain ja kokeilemaan eri tyylejä :) eri luomivärilaaduillakin on eroja tuossa häivytyksessä esim. voidemaiset luomivärit on helpoimpia häivyttää ja sopivat ihanasti kesään!