lauantai 25. elokuuta 2012

Modernimpi Ariel




 
Tein toisesta omasta kuvaustyöstäni kaksi versiota, sillä ensimmäiseen halusin tehdä veistoksellisemman kampauksen jolla olisi kokoa ja näköä. Toteutinkin muhkean luuppikampauksen jonka osiot kulkevat paikoittain myös toistensa alitse tai ylitse jotta kampauksen yhtenäinen ja ehyt muoto säilyy.
Haastetta kampauksen suunnitteluun toi se, että kyseisen kampauksen piti tyylillisesti olla sopiva myös klassisen modernina morsiuskampauksena jonka kanssa oli tarkoitus kuvata syksyn uutuus hiuskoristeita. Eli aika paljon toiveita ja vaatimuksia yhdelle kampaukselle..näitä kuvia nähdään siis myöhemmin ja toisessa yhteydessä.
 
 
Modernin Arielin kampaukseen suunnittelin ja toteutin useita simpukka-aiheisia hiuskoruja panta- tai kampapohjalla. Useassa oli mukana myös pitsiä pehmentävänä ja romanttisena elementtinä.
Valmistamistani hiuskoruista tämä pantakoriste oli ehkä kaikkein paras kysyiseen tyyliin.
Ihanalta asiakkaaltani sain lainaksi upeaa rekvisiittaa kuvaukseen, kuten tuo iso simpukka ja massiivinen upea meritähti.
 
Aiempi postaus aiheesta täältä

 
Toinen Arielin kampauksista oli rento puoliponnari joka enemmän on se modernikampaus jota tänäpäivänä pyydetään. Kampauksen päälliosa oli geelattu, eli levitetty hiuksen pintaan hiusgeeliä tyyliin suoraan purkista. Tällätavoin saa märän ja hieman muovisen näköisen pinnanrakenteen. No ajatus oli kiva, mutta en kuitenkaan ollut lopputulokseen kovin tyytyväinen tai se ei ollut ihan sitä mitä olin ajatellut ja miltä pinta oli näyttänyt tummassa hiuksessa johon tekniikkaa olin aiemmin tehnyt.



Arielin meikki on vahva mutta silti enemmän kauneusmeikki kuin varsinainen trendimeikki vaikka siinä niitäkin vivahteita toki löytyi. Luomivärinä on käytetty L´orealin eye tattoo coloria sekä Ninkan omaa turkoosinsinistä ja vaaleanvihreätä helmiäistä mineraalivärijauhetta joka levitettiin ja häivyttettiin myös ohimoille jonne toiselle puolelle lisättiin muutamia ihotimantteja.
 

 
Kampauskoruna käytetty orchidea on yksi lempparikoruistani jota käytän paljon arkenakin.
Simpukoilla tuunasimme myös bikinit.



 
Toinen tekemäni simpukkakoru on kampakoru jossa myös valkoisia helmiä.
Ja verkko viimeisteli tyylin.

 
 
Tällainen oli siis versioni Arielista :) toivottavasti piditte.
Ihania uusia projekteja pukkaa tälle viikonlopulle en mitenkään malta kieltäytyä uudesta kuvausprojektista, nyt tosin sillä erotuksella että teen vain kampauksen ja meikin sekä stailaan asusteet tyyleihin, enkä lähde pitkin metsiä hyppelemään vaikka se olisi kyllä ollut kivaa sekin..näin ison mahan kanssa näky olisi vähintäänkin hullunkurinen :) äippäloma alkaakin sitten virallisesti jo ensi maanantaina.
 
HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!
 
 
Kuvat Johanna Hietanen www.johannahietanen.com
Kampaus ja meikki Nina Röntynen/Ninka.fi
Malli Eeva-Marja Saarinen
Korut ja asusteet www.ninka.fi
 
 
 
 
 
 
 


 

Ei kommentteja: