perjantai 29. maaliskuuta 2013

Musta hääpuku - voimakasta ja persoonallista eleganssia

 
Uniikki sulkakoru täältä
Laukku täältä
 
Valkoinen on klassinen hääpuvun väri joka on aina ihana, upea ja kaunis. Kaikki eivät kuitenkaan koe valkoista väriä omakseen, erityisesti jos on enemmän vaikkapa rock -henkinen tai muuten karttaa valkoista väriä, voi pukeutua myös värilliseen tai mustaa hääpukuun. Tämä puku on mielestäni hurmaava koska se on malliltaan ja koristeltaan täysin hääpuku mutta väriltään kuitenkin poikkeuksellisen onnistunut yhdistelmä mustaa ja harmaata.


 
tiarapanta täältä


Ninka uniikkipanta täältä
 
Malli Maare
Kampaus ja meikki Nina/ninka.fi
 
Meikki on tehty mustanharmailla väreillä joiden häivytykseen on käytetty violettia. Huulipuna on nudesävyinen ja poskipunana on aurinkopuuteri. Meikissä haluttiin korostaa Maaren kauniita, nukkemaisia piirteitä. Kampaus on iso, sivupainotteinen rento ja tärkkäämätön nuttura johon on yhdistetty korkeutta myös sivulle etuosaan jolloin kampauksen balanssi on parempi eikä toispuoleisuus painotu vain toiselle sivulle. Tykkään tehdä näitä toispuoleisia kampauksia joissa molemmilla puolilla on tapahtumaa, silloin kuvassa näkyy aina jotain mielenkiintoista yksityiskohtaa kampauksesta. Ja tietysti hiuskorulla voidaan mielenkiintoa ja tasapainotusta lisätä kampauksessa.
 
 
Muita upeita mustia hääpukuja tarttui silmiini esim tämä Diorin puku.
Näin mustan puvun kanssa on kuitenkin varmaan syytä pitää meikki pehmeänä nude -meikkinä ja luonnollisuus kampauksessa on myös valttia.
 
 
ja tämä kaunis pitsinen Romona Kevezan puku
 
Mustat yksityiskohdat ovat aina tyylikkäitä myös hääpukeutumisessa kuten musta vyö asusteena tässä Vera Wang puvussa näinkin rennosti käytettynä.
 
 
Jos rakastat mustia asusteita niin hyviä uutisia! mustia swarovski kristallikoruja on tulossa lisää
esimerkiksi tämä rannekoru löytyy jo. Mustan hiuskorun ystävälle sopisi vaikkapa tämä sulkakoru
 
 
Miltäs musta hääpuku kuulostaisi? Voiko hääpäivänä pukeutua mustaan pukuun?
 
 
Terkuin Nina
 
 






 
 
 

2 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Mikä tuo ensimmäinen puku on. Taisin rakastua siihen :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Tuo musta/harmaa? Se on upea Weisen puku,löytyy tämä kuvauspukuna ollut koossa 38. Jos haluat sen omaksi niin laita mulle viestiä :)juhla(at)ninka.fi