sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

pikakampaus korulla ja ilman

Välillä iskee kampausvimma ja silloin on nopeasti sutaistava jotain kampausta kasaan, jotta saa taas tuntumaa tukkaan. Tein Kaisulle tyvivärin ja pidennyksen huollon eilen jonka päätteeksi tein pikakampauksen. Ilman lakkaa ja alle kymmenellä pinnillä, mutta ihan kiva siitä tuli.
Mitään valkkeja ei kampauksessa käytetty vaan muhkeutta nutturaan saatiin tupeeraamalla yksi hiusosio keskeltä täytteeksi sekä asettelemalla muut osiot alhaalta ylöspäin jolloin painopiste on ylempänä ja nutturasta tulee oma ulkoneva osionsa. Se on erillinen mutta yhdistyvä kampauksen päälliosan ja sivujen kanssa. Tykkäsin tekniikasta kovin ja sillä saa helposti tuollaista vanhanajan kampauksen fiilistä.
 
 
Lopuksi kokeilin vielä tämän hiuskoristeen asettelua kampaukseen ja tälläinen siitä tuli.
 

Pääsiäinen on mennyt mukavasti. Toivottavasti samoin sielläkin. Säät ovat olleet erityisen suosiollisia ulkoiluun ja verkkokauppaakin on saatu tehtyä siinä sivussa. Näillä näkymin se jopa valmistuu aikataulussaan..toivottavasti. Innostuin vaihteeksi myös kokkaamaan, tein lammasta ja rahkapiirakkaa juhlan kunniaksi. Rahkapiirakka oli ensimmäinen tekemäni laatuaan. Siitä tuli upean näköinen ja juuri oikein värinen, vain maku puuttui. En useinkaan lisää ruokiin mitään sokeria vaniljasokerin ja maustettujen rahkojen lisäksi koska yleensä se riittää, mutta ei kuitenkaan nyt. Huomenna uusi yritys kun on vuorossa aamiaisbrunssi ystäväperheelle. Voisin jatkaa tätä pääsiäistä vaikka koko ensi viikon! :)

Ihania pyhiä!

terkuin Nina

3 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Kivannäköinen tuo kampaus :)

K kirjoitti...

On tosi ihana kampaus :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos Salla ja K :)