lauantai 5. lokakuuta 2013

Huivi hääpukuun ja uniikkikoru asiaa

Syksy on upeassa loistossaan ja ihana viikonloppu vasta aluillaan <3
Kivasti kiirettä pitää ensi viikonlopun messujärjestelyissä sekä muutaman tilaustyön parissa.
Tulossa on aivan huikeita pitsipantoja, kohta näette! Jopa mun mies sanoin yhden niistä nähdessään, että tuohan on varmaan yksi kauneimmista mitä olen tehnyt! No sen saatte te sitten päättää, mutta tunnustan että olen vähän innoissani näistä jo etukäteen.
 
Löysin varastosta vielä muutaman upean satiinihuivin joka sopii hää-tai juhlapukuun. Väri on shampanjaan hohtava ivory. Alla kuvassa jos vertaa valkoiseen pitsipantaan niin tuon sävyn näkee hyvin. Sopii siis vaikkapa ivoryn hääpuvun kanssa. Näitä ei ole kaupassa, eli spostilla voipi ottaa yhteyttä juhla(at)ninka.fi. Huivilla hintaa on 30,-
 
Lisäksi olisi valkoinen Venus Bridal morsiushuivi 30,-
 
 
Nämä kuvat ovat viime talvelta Kalkkipetteristä.
Mallina toimi ihana Jenna ja upeat kuvat ovat
Johanna ja Jouni Hietasen www.johannahietanen.com voi tutustua
muihin heidän kuviin!
Upea puku on Pukunin Saaran tekemä.
 
Kuvasimme viime talvena tosi paljon uniikkikoruja ja nyt onkin aika, mikäli
olet uniikkikorusta haaveillut, ottaa yhteyttä asian tiimoilta sillä teen materiaalitilaukset piakkoin.
Ympäristösyistä pyrin tilamaan materiaaleja isomman määrän muutamia kertoja vuodessa sekä kierrättämään korunosia mahdollisuuksien mukaan. Toki tilauksia otetaan vastaan ympäri vuottakin, mutta nyt ovat vaihtoehdot parhaimmillaan ja aikaa ihan uuden suunnitteluun kun mennään loppuvuotta kohti.
Asian tiimoilta voit tulla minua myös tapaamaan Kalkkipetteriin tai kätevästi messuille.
Näistä ensimmäiset I LOVE ME messut ovatkin jo ensi viikonloppuna 11-13.10. Helsingin messukeskuksessa. Voit sopia tapaamisajasta myös etukäteen että tiedän varmasti olla paikalla juuri silloin!


 
Meidän Galleriaan on tullut uusia upeita hääkuvia! Kiitos ihananille asiakkaillemme jotka ovat kuvia meille lähettäneet <3 Samalla olen saanut huikean ihanaa palautetta josta olen ihan todella kiitollinen ja iloinen.  
 
Kuvat Johanna Hietanen. Taipuva hiuskoriste täältä 
 
 
 

Ei kommentteja: