maanantai 14. lokakuuta 2013

I LOVE ME -messut

Nyt on messut messuiltu. Kiitos kaikille jotka pistäydyitte moikkaamassa <3
Saatiin todella upeaa palautetta ja oli aivan mahtava tavata asiakkaita, bloggareita ja yhteistyökumppaneita.
 
Ihan mieletön tunnelma ja kuhina oli "Jotain Käytettyä"osastolla, kauniit hääpuvut löysivät uuden onnellisen omistajan ja samoin Ninkan korut. Korut herättivät paljon ihastusta myös muiden kuin hääväen keskuudessa ja paljon kuuli että juuri tuollaista kampaa on etsittykin. Esillepanoon en tälläkertaa satsannut mitenkään erityisesti, vaan otin mukaan mahdollisimman paljon erilaisia malleja sillä messut ovat oiva tilaisuus päästä kokeilemaan erilaisia koruja. 
 
Stilissiman ja Lovebirdsin omistaja Hanna oli järjestänyt aivan huikean mahtavan Hääjuoksu tapahtuman jossa hulvattoman hauskaa oli sekä osallitujilla että yleisöllä. Yleisönä ja yhteistyökumppanina jäi tapahtumasta todella kiva fiilis. Toivottavasti tämä saa vielä jatkoa!
 
 
Hääjuoksun jälkeen oli vuorossa romantiikkaa kun messukeskuksessa suoritettiin tiettävästi ensimmäinen vihkiminen kun Katrin ja Jukka sanoivat toisilleen tahdon <3 <3

PALJON ONNEA HÄÄPARILLE
 
Katrinilla hiuksissa on muuten tämä hiuskoru ja kampauksen on tehnyt Kati Kuhlberg
 
Mitä tulee messuihin muuten niin niihin en osaa sanoa yhtään mitään kun en ehtinyt juuri mitään kiertää. Grimasin tiskille asti pääsin ja samantien tarttui meikkipakkiin niin paljon uutta että en enää muusta uskaltanut haaveilla. Aika paljon ripsi- ja kynsijuttuja näytti messuilla olevan. Tietysti varmaan paljon itsestä kiinni miten aktiivisesti jaksoi näytteilleasettajia tutkailla. Messuthan on pahimmillaan sellaista pönötystä siellä oman tiskin takana tai esitteiden tyrkyttämistä jokaiseen käteen. Parhaimmillaan taas upeita kohtaamisia asiakkaiden kanssa jossa saa palautetta ja ideoita molemmin puolin <3 Itse varmaan tein jotain siltä väliltä ja lisäksi ilokseni tapasin paljon vanhoja ja uusia tuttuja.
 
Myös uuden Häät -lehden kävin heti juosten ostamassa ja siihen tutustun heti huomenna! Sen lisäksi iltalukemisena on lähes raamatun painoinen Häät ja Juhlat -lehti :)
 
Aivan huikea viikonloppu siis!
Tästä sain taas energiaa pitkäksi aikaa, kiitos
 
 
Terkuin Nina
 


4 kommenttia:

Korppu kirjoitti...

Oli kiva törmätä ja kaikin puolin oli kivat messut :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Kyllä! Kiitos samoin :) Wanhassa Satamassa sit taas uudestaan :)

Maarit kirjoitti...

Voi että kun meillä oli vähän hoppu ja ehdittiin vain käydä ihailemassa koruja, mutta siinä oli niin monta muutakin ihailemassa samaan aikaan, etten ehtinyt edes huikata mitään! :D Mutta seuraavilla messuilla sitten!

Nina/Ninka kirjoitti...

M. jään odottamaan sitä! ehdin jo mielessäni toivoa että törmättäisiin, niin että tuuhan ens kerran nykäsemään hihasta vaiks mikä olis, ihan pikasesti ainakin! :)