torstai 2. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen kilpailu!

Aloitamme vuoden 2014 huikealla kilpailulla. Kilpailun aiheena on hiuskoristeet 2014 ja tälläkertaa Sinä voit suunnitella oman hiuskoristeesi. Voittajan hiuskoriste toteutetaan Ninkan toimesta. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä johon valitaan kolmesta viiteen parasta korusuunnitelmaa.
Kilpailuohjeet tulevat tässä:
Kerää inspiraatiokollaasi häätyylisi hiuskoristeesta. Se voi olla myös jotain ihan muuta kuin hiuskoristeita, esim puku, värejä, materiaaleja, valmiita koruja ja hiuskoristeita sekä kampaus. Kuvien määrää ei ole mitenkään rajoitettu. Kuvakollaaseja on helppo tehdä esim täällä www.picmonkey.com Lisäksi kuvaile korusi tyyliä ja toiveitasi mahdollisimman hyvin ja perustele miksi kyseinen koru on voittajasuunnitelma. Voit myös kertoa hieman itsestäsi ja hääsuunnitelmistasi, se olisi mukavaa. Korusuunnitelma ei siis tarvitse olla yksi valmis kuva vaan yhdistelmä ispiraatiota ja kokoelma halutusta tyylistä. Suunnitelman pohjalta teen voittajalle ehdotelman toteutuksesta ja voittaja saa valmiin korun omakseen.
Ainut rajoitus on ettei toivottu koru saa olla kopio jo valmistetusta korusta. Toki voit käyttää jotain valmista korua suunnitelman pohjana inspiraatiokuvissa kun perustelet mikä kuvassa mielestäsi on hyvää ja mitä elementtejä siitä toivoisit omaan koruusi. Kilpailun tarkoitus on luoda jotain täysin uutta ja myös suunnitelman persoonallisuus ja toteutettavuus otetaan huomioon. 
Kilpailuun voi osallistua tammikuun ajan, minkä jälkeen valitaan kolmesta viiteen työtä äänestykseen.
Olisi ihan mahtavaa jos jakaisitte tietoa kilpailusta blogeissa ja fb-ssä jotta mahdollisimman moni voisi siihen osallistua. Sillä mistä häämuoti 2014 loppuviimeksi tulee...siitä mitä vuoden 2014 morsiamet haluavat tyyliä toteuttaa, eli nyt rohkeasti mukaan!
Korusuunnitelmat kilpailuun tulee lähettään 31.1 mennessä juhla(at)ninka.fi
Onnea kilpailuun!
terkuin Nina


4 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Ihan mahtava kilpailu! Tähän täytyy ehdottomasti osallistua - ja tietysti mainostaa myös blogissa. :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Ihanaa Maarit :) Kiitos!

Unknown kirjoitti...

Ehdottomasti osallistuttu ja jaetaan fb.

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos Heli, mahtavaa!