maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kampaus -ja kevyt meikki ristiäisjuhliin

Oops, kampaus ja meikki postaukseni ovat olleet aika vähäisiä viimeaikoina. Myönnetään, koruilu on vienyt minut täysin mukanaan. Ihan hiljaista ei kampauspuolellakaan ole suinkaan ollut. Osasta kampauksia olen muistanut jopa ottaa muutaman kuvan. Minulla on paha vika näiden päivitysten kanssa, nimittäin sama homma verkkokaupan kanssa, teen paljon mutta en ehdi/muista päivittää niitä kauppaan. Tästäpä syystä usein kun saan tiedusteluja jostain korumallista minulla on heti laittaa useampi vaihtoehto näytiksi. Mutta siihen kampaukseen...

Kampauksena ponnaripohjainen nuttura jossa on kiva painopiste. Se on rento mutta juhlava, tyylin viimeistelee tekemäni hiuskorukampa. Nuttura on niskanuttura mutta se on sen verran ylhäällä ettei takinkaulukset tai halaukset sitä pääse sotkemaan. Kampaus oli yhden nukutun yön jälkeen jopa vielä parempi!

Meikiksi valittiin kevyt juhlameikki tummanharmaan sävyisellä luomivärillä ja hieman pinkkiin vivahtavalla huulipunalla. Poskille pääsin käyttämään poskipunana uutta ihanaa New Cid Glow poskipunaa.
Olen ottanut tämän korvaamaan aurinkopuuteria sillä suurin osa Suomessa myytävistä aurinkopuutereista on omituisen keltasävyisiä ja oikeasti sopii kovin harvalle. Tämä glow samalla muotoilee kasvoja, antaa valoa ja hehkua, toimii! Ps. New Cidilla on myös aivan mahtava geelirajaus jossa yhdessä pakkauksessa on kolme todella toimivaa sävyä jolla saa kapeakärkisellä siveltimellä ripsien tyveen painamalla todella upean intensiivisen katseen. Hankin omani karkkikaupastani täältä

terkuin Nina

2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Todella kaunis juhlakampaus! Kuinka pitkät hiukset asiakkaalla on tässä kampauksessa? Jotain tämän tyyppistä takaosaa olen suunnitellut myös omaan tukkaani, mutta hiukseni ulottuvat vain solisluihin saakka. :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos Niina! Hius on ehkä aavistuksen pidempi tässä, mutta painopiste on juuri loistava vähän lyhyemmällekin hiukselle! Aloittamalla nutturan kiertämisen alhaalta ylöspäin saa kampauksesta tarpeeksi suuren näköisen ja "massaa" jää vielä yksityiskohtiin :)