lauantai 29. maaliskuuta 2014

Sulkavyö ja -rannekkeet

Jotkut projektit on vaan niin...RAKKAUTTA!

Tapasin ihanan morsiamen häämessuilla Helsingissa tammikuussa. Hän tiedusteli mahdollisuutta valmistaa kaasoilleen tilaustyönä rannekeet...Sulasta! mun lempimateriaali, tottakai onnistuu.

Inspiraation pohjaksi sain tiedon puvusta, tämän tekemäni hiuskorun sekä Marie Antoinette elokuvan josta poimin runsasta ja herkullista tyyliä. Ok, katsoin leffan varmaan pariinkin otteeseen ja lisäksi tein paljon tutkimus- ja mittaustyötä minkälainen voisi olla sulkaranneke ja -vyö jotta mitoiltaan olisi toimiva ja käytännöllinen. 

Morsian toivoi että koruissa olisi väriä mutta ne olisivat silti yleisilmeeltään vaaleat. Lisäksi shampanjanväri ja pitsi olivat toivomuslistalla. Tällaiset niistä sitten tuli :)

Ps. korut on pakattu Ninkan uusiin korurasioihin joita silloin viime postauksen aikaan roudasin matkahuollosta. Aika kivat vai mitä? Ainakin paljon vahvempaa materiaalia kuin vanhat. Näihin on tarkoitus teettää vielä tarrat tai nauhat tekstillä mutta en vielä ole keksinyt minkälaiset..


Tälläviikolla on tilattu myös Hiuskorukilpailun voittajan Nadian korun materiaalit, sen työstäminen alkaa kesämmällä (mahtavaa kun voi sanoa jo noin, eikä siihen todellakaan ole kovin pitkäaika enää!)


ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

terkuin Nina

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Aivan upeat!! <3 Odotan innolla mun korua :)

LauraCaarina kirjoitti...

Oi mikä idea! :)

Unknown kirjoitti...

Onpa upeat! :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos <3 tämä ihana idea saa varmasti jatkoa ;) Nanna: olen jo vähän aloittanut korusi hahmottelun,siitä tule upea :)