maanantai 27. lokakuuta 2014

Ihana Nainen - valokuvaus


Tapasin Love Me Do messuilla valokuvaaja Niina Stoltin ja innostuin hänen ja Mirkku Merimaan toteuttamasta Ihana Nainen konseptista. 
Olen onnistuneesti vältellyt kameraa raskauksieni jälkeen. Lähes yhtä onnistuneesti kun kiinteys- ja laihdutuskuureja, enkä mielestäni ole kovinkaan hurmaavassa kuvauskunnossa. Ja ainakin olen täysin vakuuttunut siitä ettei minusta saa yhtään hyviä kuvia, enää koskaan. No olinpa sitten väärässä. Onneksi, sillä tämä kuvaus sai minut myös ymmärtämään ettei asenteeni ollut edes suotuisa onnistuneelle elämätapamuutokselle. Pitää olla vähän lempeämpi niin onnistuu :)

Lähdin mukaan Ihana Nainen kuvauspäivään ennakkoluulottomasti ja mielenkiinnolla, viihdynhän hyvin kameran toisella puolella joten ihan kiva kokeilla vaihteeksi miltä tuntuu olla itse kuvattavana. Ja kyllä ammattilainen saa jokaisesta hyviä kuvia! Niina ohjasi poseerauksiin todella hienosti (nyt tiedän myös miten luon itselleni optisesti kapeamman vyötärön kuvissa, tämä on aika mahtavaa hei ;)) 


Mahtavinta oli se huippumallifiilis jonka hetkeksi sain :) 
Ja todellakin, Ihana Nainen kuvaus on kokonaisvaltainen kokemus. Opin näistä kuvista lempeämpää asennetta itseäni kohtaan. Olenhan kuitenkin aika Ihana Nainen minäkin, just tällaisenakin.
Ihana Nainen kuvauselämys voisi olla upea kokemus ihan kaikille. Se on todella monipuolinen ja innostava kuvaus ja lisää infoa löytyy täältäSeuraava Ihanan Nainen kuvauspäivä on 22.11. ja tietääkseni siellä on vielä muutama paikka vapaana. Ihana Nainen fb sivut löytyy täältä .

Kiitos Niina upeista kuvista <3

Ps. tämä voisi olla aika ihana elämyslahja joululahjana myös..

terkuin Nina


3 kommenttia:

Korppu kirjoitti...

Nää kuvat on upeita niin kuin sinäkin. Ihana nainen <3

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos Ihana! :)

Saara kirjoitti...

Ihana Nina ja upeat kuvat!!! <3