maanantai 13. lokakuuta 2014

Winter is coming


Täällä ollaan vaikka blogissa onkin ollut nyt kovin hiljaista. Postauksia tulossa pian ainakin lettikampauksista, viime kesän morsiamen pitsikorusta ja Ihana Nainen -kuvauksista, ja tietenkin pikkujoulukampauksista!

Viime kuukaudet olen tempautunut valokuvausopintojeni pariin. Opintotehtävien määrä ei ole ollut kovin pieni tai edes kovin helppo. En tiennytkään miten vähän tiedän ennen kuin aloin opiskelemaan! Koska olen saanut jo työskennellä monien taitavien valokuvaajien kanssa on rima kyllä korkealla. Pitää välillä itselleen ihan muistuttaa että tätä opiskelua teen vain itseäni varten ja omat työt tosiaan vielä vaativat paljon työstämistä.  Ja sitten vielä ehkä vähän lisää ennen kuin se oma tyyli sieltä alkaa hahmottumaan. Nautin kyllä ihan suunnattomasti kun saan yhdistää visuaalisuutta ja tekniikkaa, eikä kuvaamaan opi kuin kuvaamalla. Hiljaa kyllä hyvä tulee.

Ps. käy kurkkaamassa Monikan - jotainrocknrollia blogista haastatteluni uniikin hiuskorun valmistamisprosessista ja tulevista trendeistä :) täältä 

"Winter is coming"
Malli Maare
Puvun lainasta kiitos Marika/ Trilogia 


terkuin <3


Nina
Ei kommentteja: