torstai 8. lokakuuta 2015

Syksyiset bridal kuvaukset - ja viikonlopun menovinkki

Prinsessa päivä...kerran elämässä...miksei aina voi pitää häämekkoa...tai ainakin joskus!?!? 

No tottakai voi! Sitä varten on vaikkapa bridal -kuvaukset! Jos häämekkosi pölyttyy kaapissa niin ei muuta kun rohkeasti käyttöön vaan. Bridal kuvat voi toteuttaa lahjana itselleen tai antaa lahjaksi siskolle, tai kaverille! Hääpäivä on usein niin jännittävä ja menee niin nopeasti ettei kuvauksesta välttämättä ehdi samallailla nauttia kuin mitä voi silloin kun siihen on varattu enemmän aikaa. 

Ja tottakai sulhanenkin voi tulla kuvaukseen. Tai sitten voidaan tehdä Trash the dress -kuvaus. Eikä se välttämättä tarkoita hääpuvun tuhoamista, ei suinkaan! Kivoja kuvausideoita ja teemoja löytyy netistä vaikka kuinka paljon ja rekvisiitaksi käy vähän tavanomaisesta häälookista poikkeavat korut ja asusteet. Ja kengät! Tietysti kengät! Ne voivat olla vaikka kumpparit, tennarit, maiharit tai tai...Ja asusteita voi tietenkin vaihtaa kuvauksen aikana jolloin saadaan enemmän kuin yksi look!

Tässä muutama kuva Teijan kanssa toteutetuista syksyisistä bridal kuvista <3


Kuvien korut ovat Ninka uniikkikoruja. Tuo upea hiuskorupanta sopii hyvin vaikkapa avonaiseen kampaukseen tai lyhyeen tukkaan, ja saat lookin näyttämään helposti juhlavalta.
Rannekoru on 2016 uutuuksia eli uniikki keshihelmi rannekoru. Ihanan herkkä ja romanttinen ja parhaista helmistä valmistettu <3

Ninkan uutuuksiin pääseekin tutustumaan jo ensi viikonloppuna Save the Date -messuilla Koskenrannassa!

Tässä vielä Häät- lehden tärpit messuvieraille 


Nähdään messuilla! :)

terv. Nina

Ei kommentteja: