maanantai 19. lokakuuta 2015

Vintage tyylinen meikki -Red lips

Viime kuukausina olen tehnyt töitä useammankin uuden ja upean kosmetiikkasarjan parissa. Ajattelin käydän näitä läpi blogissa jatkossa hieman tarkemmin, jospa niistä saisi hyviä inspiraatiota kauden meikkiin. Viime viikolla syksyisten kuvausten vintage tyylinen meikki toteutettiin www.cosmetic.fi verkkokaupan Beauty is Life -tuotteilla. 

Meikkipohjana käytin sarjan tuotetta Cover Pen, jota voi käyttää paikalliseen peittoon tai kokonaan meikkipohjaksi. Käytössäni oli kaksi sävyä Porcelain Beige ja Alabaster. Koska kumpikaan näistä sävyistä ei ollut mallilleni sopiva sellaisenaan, sekoitin näistä kahdesta sopivan värin. Alabaster -sävyä voi käyttää myös yksinään tuomaan kasvoille valoa poskipäille, otsalle tai leukaan. Sarja oli minulle uusi tuttavuus ja täytyy sanoa että paljon olen ihanaa malliani meikannut, tämä meikkipohja oli kestävin ja paras käyttämistäni. Sen peittokyky oli todella hyvä ja pysyvyys vielä parempi! Meikkipohjan sai levitettyä kevyesti mutta peittävästi, kun otin tuotetta puikosta spaattelilla ja ohensin sen meikkipaletilla. Kotikäytössä on varmaan helpompi laittaa puikosta ensin kämmenelle ja vasta siitä levittää meikkisienellä kasvoille. Näin tuote levittyy tasaisesti ja sitä voi laittaa muutaman kerroksen (ainakin kohtiin jotka vaativat erityistä peittoa) ilman että pohjasta tulee liian paksu. Suoraan puikosta jos iholle käyttää, ei meikkipohjasta tule kovin tasaista koska tuote on aika kuiva, joten se vaikeuttaa levittyvyyttä.

Koostumuksensa ansiosta meikkipohja pysyi erittäin hyvin eikä vaatinut kuivalle iholle erillistä puuterointia. Ainoastaan kevyesti painelin puuterivipalla pohjan läpi kiinnittääkseni pohjan. Meikkipohja ei vaatinut kuvausten aikana yhtään korjailua vaan toimi moitteettomasti koko päivän.
Tätä tuotetta voisin suositella myös vaikeiden alueiden peittoon kuten arvet ja vitiligo.

Kuva/MUAH/korut Nina/Ninka
Malli Michaela
Vaatteet Josefiinan Aitta

Tämän vintage tyylisen meikin kulmakivet ovat tasaisen pohjameikin lisäksi voimakkaat rajaukset ja syntisen hehkuvat punaiset huulet. Ne sopivat syysmeikkiin ja juhlameikkiin oikein hyvin.

Silmien rajaus tehtiin Beauty is Lifen kakkurajauksella ensin kostuttamalla kapea eyeliner sivellin ja sen jälkeen rajaamalla yläluomi niin että silmän keskikohdasta lähdettiin rajausta jo nostamaan ylöspäin.
Näin saatiin ulkonurkkaan tumma "syvyyspiste" joka tekee silmistä hieman kissamaiset ja salaperäiset. Cake eyelineria voi käyttää myös kuivalla siveltimellä, jos haluaa pehmeämmän rajauksen jota voi häivyttää utuisemmaksi. Muu silmämeikki tehtiin Too Facetin meikkiväripaletilla smokey eyes -tummat sävyt luomivakoon ja vaaleat liikkuvalle luomelle.

Huulet sävytettiin hehkuvan punaiseksi sävyilla Red ja Paloma.
Aamupäivän kuvaukseen käytettiin hieman läpikuultavampaa sävyä Red ja saman sarjan rajauskynää nro 13 

Ja myöhemmin iltapäivällä kun meikkiä lisättiin hieman, vaihdettiin huulten sävy täyteläiseen punaiseen sävyyn Paloma ja saman sarjan huultenrajauskynään nro 14
Kuva/MUAH/korut Nina/Ninka
Mallit Michaela &Lunia
Puku Valkoinen Kreivitär/Johanna PohjanmiesPs. Kalkkipetterissä alkavat pian meikki - ja kampauskurssit! Infoa tulossa lisää pian :)

terv. Nina

1 kommentti:

Nina/Ninka kirjoitti...

Hep! tänä aamuna laitoin Cover penin suoraan stickista heti kosteusvoiteen päälle ja se levittyi helposti ja tasaisesti myös kuivalla iholla. No tämä nopeuttaa aamuja :) Ihania meikkihetkiä <3