sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Kauniin herkkä kuvausmeikki heinikossa

Rästiblogattavaa on tullut jo niin paljon että aloitan luonnollisessa epäjärjestyksessä uusimmasta vanhempaan tarinaan...Tämä meikki ja kuvat tehtiin viime perjantaina tuulisessa säässä ja pienessä tihkusateessa, mutta se ei menoa haitannut. Koko syksy on ollut kyllä aivan upeat säät eikä marraskuu ole kovasti ehtinyt puskea päälle. Toivottavasti pimeys vaihtuu pian ihanan lumisiin maisemiin! Mutta niin hieno syksy, että ei voi valittaa!


Tämä kuvaus on Lumi Amélie Drozzin tuotantoa ja mallina toimi ihana Ingrid. Tutustuin Amélien viime keväänä Lauri Laukkasen kuvauksissa, johon tein hänelle kampauksen ja meikin. Kuva päätyi lopulta Laurin kirjan kanteen! (tuossa linkissä myös video kuvan tekemisestä) Huippujuttu :) Olin mahtavaa että Amélie ja Ingrid halusivat minut kuvaajaksi tähän projektiin ja lähdin innolla mukaan. Ajatuksena oli ottaa suht pelkistettyjä ja herkkiä kuvia mallikansiota varten. Kuvausta varten löysin Josefiinan aitasta ihanan Casmir neuleponchon ja Ninkan valikoimista kauniit ja klassiset helmikorut.
Kuvauspaikka löytyi työhuoneeni viereiseltä sänkipellolta, joten kovin pitkälle ei tarvinnut lähteä.

Ingridin meikkiin käytin Lumenen Blur meikkipohjaa nro 1. Se on ihana meikkituote, kevyt mutta peittävä ja sävyt ovat kauniit. Poskipäille ja kasvojen korkeimpiin kohtiin tein korostukset Lumenen valokynällä. Varjostukset poskiluun alle ja otsalle tein Lumenen aurinkopuuterilla joka on sopivan matta tarkoitukseensa. Silmämeikkiin käytin suosikkituotettani Urban Decayn Naked basic -meikkipalettia. Se on vaan niin ihana! sävyt ovat kauniita mattasävyjä ja niillä saa ihanan herkän ja syvän silmämeikin helposti häivyttämällä. Rajaukset tein Lumenella ja ripsiväri on Make up studion vedenkestävä. Ja se kesti tämän kosteuden loistavasti! Huulimeikki on Make up studion heleä roosa yhdistettynä saman sarjan vaalean pinkkiin kiiltoon jota on käytetty lähinnä huulten keskiosalle. Näin saatiin huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Poskipunana on Too Facetin ihana roosa sävy. Nämä sävyt tulevat kivasti esille farkun sinistä neuletta vasten ja saavat silmät näyttämään upean sinisiltä.
Hiuksiin tein isot ja luonnolliset kiharat lämpökihartimella. Hieman jännitti kestävätkö tässä säässä hetkeäkään mutta yllättävän hyvin kestivät. Liekö kiitos sitten tujun kampauspohjan johon käytin kovaa muotovaahtoa (yleensä käytän muotoiluvoidetta kun sillä tulee sileämpää ja pehmeämpää kiharaa) tai sitten hyvän lakkauksen...No kestivät juuri sopivan aikaa ;)

Kuvat/MUAH Nina/Ninka, Malli Ingrid, Tuotanto Lumi Amélie Drozzin, korut Ninka.fi, neule Josefiinan aitta


Tässä setin ekat kuvat! Miltäs näyttää? 
Teimme myös toisen setin jota inspiroi 60-luvun vintage mekko, mutta siitä lisää myöhemmin :)

Ihanaa alkavaa viikkoa ja ensimmäistä adventtia <3

terv. Nina


Ei kommentteja: