keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Korukutsut

Tänä syksynä olemme lanseeraamassa muutamia uusia palvelukonsepteja käyttöönne. Esitellään näistä ensimmäisenä Korukutsut!

Korukutsut ovat mainio tapahtuma kenelle tahansa juhliaan viettävälle tavata porukalla ja viettää mukava iltapäivä/ilta ja tutustua Ninkan korujen monipuolisiin vaihtoehtoihin. Korukutsuille voi kutsua oman porukan, noin 3-8 henkilöä. Idea on että juhlat koskettavat jokaista porukan jäsentä jollain tavalla. Kyseessä voi olla vaikkapa polttariporukka,  hääporukka, morsian, kaaso(t), morsiamen äiti, anoppi jne.. Yhtä hyvin korukutsut sopivat valmistuville tai vanhojentansseja viettäville. Korukutsut sopivat kaikille jotka haluavat jotain erilaista, persoonallista ja ainutlaatuista ja arvostavat henkilökohtaista palvelua.
Korukutsut kestävät noin kaksi tuntia jonka aikana kerron Ninkan koruista ja erilaisista koruvaihtoehdoista. Sen jälkeen käydään henkilökohtaisesti läpi jokaisen toiveita ja sopivia vaihtoehtoja niihin ja ratkaisuja niihin. Saat myös vinkkejä kampaukseen ja ideoita meikkiin.
Opastan korun kiinnittämisessä ja asettelussa kampaukseen.Korukutsut ovat maksuttomat eikä niihin sisälly ostopakkoa. Korukutsujen aikana tuotteista on erikoistarjouksia ja voidaan suunnitella tilauskorujen toteutusta tarkemmin. Halutessasi voit tuoda mukaan omaa tarjoilua tai sellaisen järjestämisestä voidaan sopia erikseen. Korukutsut järjestetään ensisijaisesti Lohjan Kalkkipetterissä Ninkan tiloissa. Halutessasi Korukutsut vaikkapa kotiisi, se on täysin mahdollista, tällöin veloitamme matkakorvaukset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä juhla (at) ninka.fi

Kuvat Nina/Ninka, Malli Michaela, Vaatteet Josefiinan aitta, Korut Ninka design uniikkikorut

Ei kommentteja: