perjantai 25. marraskuuta 2011

Viikonloppua!

juhlalaukku www.ninka.fi




hiuskorut ja korut www.ninka.fi


puvut www.pukuni.fi


juhlalaukut www.ninka.fi

Loput Johanna Hietasen ottamat kuvat saapuivat tänään joten meillä vietetään pikkujouluja niihin tarkemmin tutustuen ja lämmittävää glögiä nautiskellen :) Olemme todella innoissamme, sillä saimme kerrassaan hienoja otoksia joista on lähes mahdotonta valita parasta! Johannan kuviin ja tunnelmiin voit tutustua enemmän hänen nettisivuillaan. Ja mainittakoon vielä että Mira Salon ihanat puvut on tehnyt Saara Toivanen jonka mielenkiintoista blogia voit seurata täällä. Kuvista on hienosti nähtävissä materiaalien ylellisyys ja taidokas työnjälki. Kuvien kampauksiin ja meikkeihin olen ihan tyytyväinen ottaen huomioon tiukan aikataulun onnistuin mielestäni tekemään tavoiteeni ihan kivasti. Yhden kampauksen sijasta halusin muuttaa kampausta pariin kertaan ja hyvä niin, sillä kyllä erityylinen asu vaatii ehdottomasti myös tyyliin räätälöidyn kampauksen ja meikin. Kampauksessa tärkeimpänä pidin sen muotoa ja halusin toteuttaa klassista linjaa modernilla otteella (kuulostaapa hienolta..), eli ensimmäisissä kuvissa oli rentoa kiharaa, toisessa näyttävä luupeista koottu nuttura ja kolmannessa fiftariityylinen kampaus jossa oli leikitelty painopisteillä. Lisää kuvia siis tulossa galleriaan viikonlopun aikana!

Sunnuntaina suuntaamme sitten Nurmijärven kirkonkylälle Ahjolan nuorisotalolle joulumyyjäisiin klo 10-14.00 jossa myynnissä Ninka Mineraalimeikkejä, juhlalaukkuja ja Smash -vaatteita. Ja tietysti myös paljon muita mielenkiintoisia yrityksiä mukana.
Tervetuloa tutustumaan kaikki lähistöllä liikkuvat!

Sunnuntai-iltana alkavat mallivalmistelut maanantain töitä varten. Vielä ehdin vaihtaa kampaus ja meikkisuunnitelmaa useaan kertaan ennenkuin valmistelut todenteolla lähtevät käyntiin maanantaina klo 7.00. Ja loppuviikosta verkkokauppaan www.ninka.fi tulossa niitä luvattuja uutuuksia! Eli työntäyteistä viikkoa luvassa myös ensi viikolla.


Ihanaa, rentouttavaa tai railakasta viikonloppua!


Ei kommentteja: