tiistai 17. tammikuuta 2012

Olen vieläkin messujen jälkeisessä huumassa ja ilmeisesti sain sieltä niin paljon energiaa, että tämän iloisuuden voimin mieheni lupasi lähteä mukaan Turun häämessuille jotka ovat 28-29.1. Caribiassa. Tämä siis jokseenkin uskomatonta, sillä omien häidemme aikaan ehdotus häämessuille lähtemisestä sai vastineeksi vain tuskastunutta puhinaa..kehitystä on siis tapahtunut :)

Me emme valitettavasti ole mukana Turun messuilla, mutta haluan ehdottomasti käydä moikkaamassa Saaraa ja näkemässä hänen ihanat puvut ja osaston.
Tunnelmia Helsingin messuilta voi lukea Saaran blogista

Helsingin messuilla en ehtinyt muiden osastoja juuri katselemaan, mutta yhdeltä osastolta bongasin ison kuvan jossa oli toteuttamani meikki ja kampaus, sekä tietysti hiuskoru Ninkalta
Kuvaaja on Hanna Anttila ja hänen blogistaan löysinkin lisää upeita kuvia.
Kävinkin jututtamassa Hannaa ja hän oli tosi mukavan tuntuinen. Tässä muutama Hannan sivuilta poimittu kuva, jossa siis olen ollut pienenä osana toteutusta :)



Kuva Hanna Anttila/Kuvapallo






Ihan parasta on ollut messujen jälkeinen asiakaspalaute, blogikirjoitukset ja kommentit.
On upeaa saada palautetta ja tietää että tekee sitä mitä parhaiten osaa ja siitä on oikeasti iloa ja hyötyä.
Sen oikean hiuskorun löytämisen haasteista sekä messutunnelmista kertoo hauskasti mm.
Olemme onnellisia että voimme olla avuksi ja että tuotevalikoimamme on vaan niin hyvä :)
Valitettavan heikosti ehdin blogeja seuraamaan, joten jos tiedät lisää kommentteja koruistamme tai messuosastostamme, please laita linkkiä, olen kiitollinen.

Saaran ja Johannan kanssa suunnitellaan jo seuraavaa tempausta. Tulossa siis ehkäpä lisää hienoja puku-kampaus-meikki-asuste-kuvia. Itse en malta edes odottaa.

1 kommentti:

Saara kirjoitti...

Loistavaa! Turussa siis nähdään. :)