tiistai 3. tammikuuta 2012

Onnellista Uutta Vuotta 2012


Onnellista Uutta Vuotta 2012!
Tänäkin vuonna vietetään lukuisia ihania häitä ja juhlia. Toivotammekin kaikille juhlia suunnitteleville upeaa ja ainutlaatuista aikaa suunnitteluiden ja järjestelyiden parissa.
Yrityksemme on suunniteltu palvelemaan morsiamia kaikissa tilanteissa, joten jos voimme olla avuksi, otathan yhteyttä! Parhaiten se tapahtuu verkkokauppamme www.ninka.fi asiakaspalvelun kautta.
Olemme laajentaneet valikoimaamme pystyäksemme palvelemaan entistä paremmin korkealaatuisilla ja ainutlaatuisilla tuotteilla. Mikäli etsit jotain tiettyä mitä valikoimassamme ei vielä ole, voit lähettää myös tuotetoiveita asiakaspalveluumme.


 Tänä vuonna valikoimastamme löytyy myös entistä enemmän uniikkikoruja! Voit suunnitella mieleisesi korun jonka me tai koruvalmistajamme toteuttavat toiveidesi mukaan.


Myös muiden korujen valikoimamme laajenee jatkuvasti! Tämän lisäksi pyrimme myös tarjoamaan kivoja vaihtoehtoja somisteiden parissa ja tähän onkin tulossa ihan kivoja bloggauksia joissa alan ammattilaisen somistusvinkit ovat käytössäsi. Ihanaa, en malta odottaa :)




Kuluvan kuun puolessavälissä onkin sitten häähaaveilijoiden luxustapahtuma, eli muistithan Häämessut Wanhassa Satamassa 14-15.1. Me olemme myös siellä. Samalla osastolla löydät Pukunin ihanat puvut ja Johanna Hietanen Photography valokuvat. Tule tapaamaan meitä, autamme mielellämme! :)  Mukavaa tammikuuta siis kaikille!

Ei kommentteja: