tiistai 20. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta

Me täällä Ninkassa vetäydymme pikkuhiljaa joulunviettoon ja haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, blogin lukijoitamme,  facebook yhteisömme jäseniä ja yhteistyökumppaneitamme upeasta vuodesta jonka olemme saaneet kanssanne jakaa!

Vuosi 2011 oli ensimmäinen toimintavuotemme tällä kokoonpanolla, pienenä perheyrityksenä muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Kuten hyvässä avioliitossa, myös hyvässä työyhteisössä parit täydentävät toisiaan, joten erityiskiitos rakkaalle miehelleni joka on kärsivällisesti jaksanut verkkokauppan ilmettä päivittää alati muuttuvien toiveideni mukaan ja tehdä mahdottomastakin mahdollista, kiitos. 

Kiitos myös yhteistyökumppaneillemme! Olemme saaneet olla mukana toteuttamassa upeita projekteja ja odotamme ensi vuoden haasteita ja tapahtumia erityisellä innolla, kiitos.

Suurin Kiitos asiakkaillemme, jotka ovat auttaneet meitä kasvamaan ja kehittymään. Olemme kuluneena vuotena pystyneet kasvattamaan verkkokauppamme valikoimaa entistä paremmin palvelevaksi ja olemme ylpeitä voidessamme antaa hyvää asiakaspalvelua myös internetissä. Mieltämme ovat lämmittäneet monet palautepostit joita olemme asiakkailtamme saaneet, kiitos niistä!

Ninka.fi kiittää ja toivottaa kaikille:

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2012!



 Postit lähtevät yhä normaalisti postin aukioloaikojen  puitteissa ja toki ostoksia voi tehdä myös pyhinä. Sähköposteihin vastaamme hieman viiveellä, mutta pyrimme kuitenkin vastaamaan 24 tunnin sisällä. Kampaamomme palvelee jälleen 27.12. - 31.12.
Ensi vuonna uusin kujein palataan taas! :)

Ei kommentteja: