perjantai 17. helmikuuta 2012

Meikki ja kampaus vanhojen tansseihin


Kampauksessa haettiin juhlavuuden lisäksi rentoutta ja näyttävyyttä. Tärkeintä on että kampaus ei ole liian tärkätty ja painopisteet ovat oikeat. Rentous kampaukseen tulee etuosan yksittäisistä osioista jotka jatkuvat taakse luoden nutturaan pienempiä kiharoita yksityiskohtia.  Koska ilma oli lunta pyryttävä oli erittäin hyvä vaihtoehto että kaikki hiukset ovat kiinnitetty.



Meikin teema tuli puvun hopeisista ja vaaleanpunaisista yksityiskohdista ja asiakkaan upeasta kuulaasta ihosta. Sen raikkautta ei kannata voimakkaalla meikillä peittää, vaan korostaa ihon heleyttä kevyellä meikkipohjalla ja pehmeillä väreillä. Ruskeille silmille luomiväriksi sopivat kaikki värit, joten siinä mielessä silmämeikin kanssa on helppo toimia. Kuitenkaan mikään sävy ei erityisesti toimi ruskeiden silmien vastavärinä, varsinkin jos silmät ovat tummat ruskeat, ja sitä kautta korostavana sävyä. Mutta silmien oma väri on jo puolet silmämeikistä! Hyviä luomivärisävyjä ovat esimerkiksi kulta (keltainen), terracotta, luumu, mauve, persikka, sininen ja turkoosi. Usein ihan tummille ruskeille silmille ei kannata käyttää kovin tummia sävyjä koska muutoin lopputulos saattaa olla liian karkea. Rajaus ja ripsiväri kannattaa tummille ruskeille silmille valita musta kun taas vaaleille ruskeille musta on useinkin liian jyrkkä, joten suosi ruskeaa tai värillistä rajausta.  

 


Vaikka en useinkaan ole pirteimmilläni ja parhaimmillani aamulla klo 6.45 niin tämä ihana nuori neiti kyllä valaisi olemuksellaan koko huoneen.
Ihania tansseja wanhat, nauttikaa juhlasta!
Hyvää hiihtolomaa kaikille lomalle lähtijöille!

ja meille muille, hyvää viikonloppua :)



Ei kommentteja: