sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Lokakuisten häiden tunnelmaa!


Naturellit sävyt, sekä rennot kampaukset olivat lauantain morsiamen, kaason, sekä morsiamen siskon toiveissa. Morsiamelle tein vain meikin, ja hänen ystävänsä loihti hääkampauksen. Tummalle kaasolle, sekä vaalealle morsiamen siskolle laitoin sekä kampaukset, että meikit kummankin tyyliin sopien.

Vaalean skandinaavisen morsiamen meikissä käytimme todella luonnollisia sävyjä ruskeiden ja harmaiden skaalassa. Focus haluttiin erityisesti silmiin, jossa tarkoituksena oli tehdä luonnollinen, mutta kuitenkin selkeästi näkyvä ja juhlava silmämeikki. Luomiväreinä käytettiin Mary Kayn mattaruskeaa, sekä hopean helmiäistä sävyä,Mschic`n tumman harmaata, ja Coastal Scentsin tummempaa ruskeaa, sekä pronssia. Rajaukset on tehty mustalla, ja ripsissä morsiamelle tärkeän vedenkestävän ripsivärin lisänä on käytetty irtoripsitupsuja ylellisyyttä luomaan.

Morsiamen myöskin vaalea sisko mieltyi vielä tummempiin sävyihin, ja hänellä melko samojen sävyjen lisäksi käytin enemmän mattavärjeä, sekä mustaa. Helmiäistä käytettiin maltillisesti, ja meikki sai olla hiukan smokey eye- tyyliin. Harmillisesti sisko lähti heti kun olin saanut hänet valmiiksi vielä hoitamaan muutamaa juttua ennen kirkkoa, ja sain vain pari kuvaa nopeasti hänestä napsaistua, eikä selkeää meikkikuvaa ei saatu. Hiuksissa lähdimme liikkeelle ajatuksella kaikki taakse kiharalla, rennosti, ja päältä kuohkeasti, pohjalla suoristusraudalla tehty kihara. Kampaus ja meikki sopivat siskolle oikein kauniisti, ei muutakuin ruskea iltapuku päälle!

Kaason meikissä käytin tumman ruskeita sävyjä, sekä hieman helmiäistä syvän vaikutelman luomiseksi ruskeille silmille. Rajaukset ovat mustat, ja luonnostaan pitkille ripsille sai hyvän efektin taivuttamalla ja harjaamalla paljon vedenkestävää ripsiväriä yläripsiin. Alarajaukset jätettiin kevyemmiksi "tunkkaisen vaikutelman" välttämiseksi. Huulille on laitettu kaikille naisille nude huulipuna luonnollisten huulien toiveella. Tumman kaason kampaus tehtiin idealla rentoa nutturaa ylös, ja edestä kaikki taakse rennon ilmavasti. Pohjalla kihara jonka tein suoristusraudalla.

Kokonaisuuksista tuli kauniita, ja upeat naiset lähtivät kohti Helsingin vanhaa kirkkoa!

paljon onnea tuoreelle avioparille! :)

Terkuin, Emppu/Eeva-Marja





Ei kommentteja: