lauantai 20. lokakuuta 2012

Tähtisilmät!

 
 
 
Innostuin oikein olan takaa nyt tästä sinisestä teemasta, ja halusin toteuttaa pienen projektin ystäväni kanssa aiheesta. Ystäväni tuli minulle malliksi ihanien ruskeiden silmiensä kanssa, ja minä pääsin loihtimaan hänelle avaruuden innoittaman meikin, sekä pikaisen klassisen kampauksen.

Silmissä lähdin kokeilemaan ensimmäistä kertaa käyttää runsaasti glitteriä, sekä strassikiviä. Aika hurjaa, mutta lopputulos oli upea tummalla ystävälläni! Ei aivan päivämeinikeihin, mutta fantasiameikkinä toimii. Ripsirajaa lähimpänä oleva kiilto tulee Ninkan valmistamasta mineraalihileestä, jonka kiinnitin glitterin kiinnittäjällä Make Up studiolta. Seuraavaksi "katkaisin" liikkuvan luomen, ja ihan ronskisti tein rajan luomivakoon geelimäisellä eyelinerillä make Up Studion kokoelmastani. Siitä ylöspäin lähdin leikkimään siveltimellä geelin kanssa, sekä reippaastu mustaa, tumman sinistä, ja kirkkaan sinistä luomiväriä. Päälle jälleen glitterin kiinnitysaineet, ja sininen glitter Tiimarin valilkoimista silmiin. Hauskaa, halpaa, ja toimivaa! :)

Alaluomella käytin teippiä apuna luomaan terävän reunan silmien ulkonurkkiin. Alarajausta jatkoin yläluomen siipirajaukseen yhdistyen, ja alle muutamia sinisiä strasseja. Tekoripset toivat lookiin hyvän lisän, ja kuulas iho valotettuna ja varjostettuna sekä nudet huulet viimeistelivät lookin.

Hiuksiin kokeilin vähän myös rautaleikkejä, testinä saanko uudella tavalla pienen laineen etuosaan aikaan! Toisen puolen kiinnitin sileästi pään myötäisesti, ja todella pikainen kampaus oli valmis!

Terkuin, Emppu/Eeva-Marja
 

Hiuskoru Ninka täältä
 




2 kommenttia:

Nina/Ninka kirjoitti...

Oih, tää on todella hieno!! Ja hyvin sopii tuo hiuskoru kampaukseen. Nyt tuli hirvee himo tehdä itselle sininen meikki :)

Emppu/Eeva-Marja kirjoitti...

Hihii, kiitos Nina! :)
Sininen on aivan ihana väri kaikissa sävyissään, lemppareita!