keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Monta syytä olla onnellinen

Heiii, tässä blogissa onkin ollut poikkeuksellisen hiljaista. Siihen tulee nyt muutos sillä tässä postauksessa tulossa on totaalinen pläjäys sekalaista hehkutusta ja ilmoitusasiaa...

Ensinnäkin uuden verkkokaupan rakentaminen sujuu...no sujuuhan se. Toivottavasti vieläpä aikataulussaan. Huomaan pääseväni pikkuhiljaa oman muutosvastarinnan yli ja olevani enemmän innossani kuin harmissani vanhan kaupan yllättävästä päättymisestä. Eikä muuten hetkeäkään liian aikasin jos muutos tulee voimaan huhtikuun vika päivä...Jännittää miten uusi kauppa otetaan vastaan, iiih.

Tilauskoruja on työnalla ennätyksellinen määrä! Ja kyllä, paneudun huolella, innolla ja rakkaudella niistä aivan jokaiseen. Aivan mahtavan inspiroivia morsiamia, ihania pukuja, suunnitelmia ja ja ja..KAIKKEA! Voiko omaa työtään rakastaa enempää?!?! Niin ihanaa!
Olen saanut huikean upeeta palautetta koruistani, kiitos siitä. Säilytän ja arvostan jokaista saamaani kommenttia ja se toimii kannustimena ja voimanlähteenä minulle.
tässä niistä muutama:

"aivan upea :) Pidän todella paljon. Hienosti toteutettu ja aivan minun tyyliäni "
"Mukava ostaa suomalaista kaunista käsityötä + uniikkikoru on aina uniikkikoru.. < 3"
"Todella kaunis, jopa upeampi kuin kuvassa!"
"Iso kiitos sinulle! Sait korun tehtyä uskomattoman nopeasti ja muutenkin tämä meni tosi mukavasti."

Omia töitään on oikeasti aika vaikea itse markkinoida, luulenpa että kaikki luovat perfektionistit tietävät mitä tarkoitan.... Siispä ja siitäkin syystä olen todella onnellinen että tiimimme on saanut vahvistusta! Nimittäin Kaisu joka on toiminut apunani messuilla ja tapahtumissa, mallina useissa kuvauksissa, on lupautunut olemaan käytettävissä koruesittelyihin!
Eli huomio kaikki pääkaupunkiseudun morsiamet, jos teitä on porukka niin laittakaahan viestiä tulemaan ja sovitaan koska ja missä Kaisu voisi teitä tavata! Tai jos sinulla on kampaamo, juhlapukuliike yms. ja olet kiinnostunut korujemme jälleenmyynnistä, Kaisu tulee luoksesi korumallien kera, laitat vaan viestiä juhla(at)ninka.fi. Tavoitteenamme on parempi ja henkilökohtaisempi palvelu vaikka ollaankin "vaan" verkkokauppa.

Ps. Terveiset Tampereelta! Minä ja Kaisu oltiin viime lauantaina mukana Tampereen morsianillassa joka järjestettiin Somethingold -liikkeessä. Paikalla oli edustettuna paikallisia hää-ja juhla-alan yrityksiä sekä kolmisenkymmentä ihanaa ja onnellista morsianta tai innostunutta kaasoa. Oli mahtava tavata teidät kaikki!

Ja vielä..tyhjennysmyynnin ale Ninkassa kiihtyy ja nyt yli 80 e ostosta kaupanpäälle valinnaisesti I DO -tarrat tai vauvajuhla kynttilä (värit vaaleansinen tai vaaleanpunainen, lisätietoihin info kumpi väri!)
kaupan päälle nämä
tai
nämä vaaleansinisenä tai vaaleanpunaisenaLoppuun upea kampauskuva (lähde google)

tässä kuvassa on hieman samantyylinen hiuskoru joka minulla työnalla. Omaani tosin ei tule yhtään kukkaa. Mitäs tykkäät?
 
Aurinkoista viikkoa
Lumesta viis, kevääntuntua on selkeästi jo ilmassa!
 
Terkuin Nina
 
Ps. oma hääpäivä lähestyy ja luulempa että miehellä on jotain suunnitelmia meille sen varalle, jännittävää :)

Ei kommentteja: